Η 4η αγωνιστική των ePlayoff2020 αναμένεται συναρπαστική στα Novasports!

Σας βάζουμε στον μαγικό κόσμο των esports

Η 4η αγωνιστική των ePlayoff2020 αναμένεται συναρπαστική στα Novasports!

Τα ePlayoff2020 μπαίνουν στην τέταρτη στροφή τους και τα πάντα είναι ρευστά. Οι 6 ομάδες με τους 66 παίκτες τους υπόσχονται ακόμα μεγαλύτερες συγκινήσεις, ακόμα περισσότερο θέαμα.

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου και των esports, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τη Μεγάλη Τετάρτη 15 Απριλίου στις 19:30 μέσα από το Web TV του www.novasports.gr, από το κανάλι του Novasports στο YouTube αλλά και από αυτή την αγωνιστική στη σελίδα του novasports.gr στο Facebook τρεις συναρπαστικές αναμετρήσεις στις οποίες περιλαμβάνονται το ντέρμπι κορυφής AEK-Piraeus EFC, το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης Aris-Toumba αλλά και το ματς Heraklion ES-Panathinaikos.

Οι έξι διεκδικητές του τίτλου θα παλέψουν ως το τέλος για την κατάκτηση της κορυφής μέσα από ένα σύστημα διεξαγωγής δέκα αγωνιστικών με παιχνίδια εντός και εκτός έδρας, όπως ακριβώς τα Play off του φετινού ελληνικού πρωταθλήματος. Η κάθε ομάδα απαρτίζεται από έντεκα παίκτες, ένας εκ των οποίων είναι και ο προπονητής. Κάθε παίκτης από τον προσωπικό του χώρο επικοινωνεί μέσω ενδοεπικοινωνίας με την υπόλοιπη ομάδα για να γίνεται ο απαραίτητος συντονισμός και να τηρείται πιστά η τακτική που έχει δουλευτεί στις προπονήσεις.

Για πρώτη φορά μια διοργάνωση esports μεταδίδεται Live από τα μέσα μετάδοσης Novasports (WEB TV, YouTube, Facebook). Το τουρνουά διοργανώνεται από την VGL eSports με τα κανάλια Novasports να αποτελούν τον επίσημο μεταδότη.

Ειδική ενότητα esports & ePlayoff2020 στο Novasports.gr

Κάθε αγωνιστική των ePlayoff2020 διανθίζεται με ειδική εκπομπή με Pre, Mixed και Post Game Show όπου αναλύονται τα παιχνίδια με στατιστικά και αριθμούς από τους παρουσιαστές Αποστόλη Λάμπο και Μάκη Τογανίδη. Σε κάθε εκπομπή υπάρχουν εκπλήξεις και δώρα ενώ παρελαύνουν από τις οθόνες σε ζωντανή σύνδεση οι πρωταγωνιστές των αναμετρήσεων αλλά και κορυφαίοι ποδοσφαιριστές του ελληνικού πρωταθλήματος και του εξωτερικού.

Όλα αυτά με τη σφραγίδα της καλύτερης δημοσιογραφικής ομάδας, αυτής των καναλιών Novasports. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας των φίλων που παρακολουθούν τις μεταδόσεις με τους παρουσιαστές με σχόλια, παρεμβάσεις και απαντήσεις σε ερωτήσεις στο YouTube και στο Facebook.

Όλη η εξέλιξη του πρωταθλήματος, το πρόγραμμα των αγώνων, τα αποτελέσματα, η βαθμολογία των ομάδων, στατιστικά στοιχεία, τα videos των αγώνων, η πορεία του πρωταθλήματος αλλά και πολλές σχετικές ειδήσεις βρίσκονται στη νέα ενότητα https://www.novasports.gr/esports/eplayoff-2020

#MenoumeSpiti #MenoumeParea


24MEDIA NETWORK