Η adidas αποκαλύπτει το Predator 20 Mutator, με τη νέα τεχνολογία DEMONSKIN για απόλυτο έλεγχο της μπάλας

Η επόμενη γενιά του Predator διαθέτει ένα νέο, εντυπωσιακό και αιχμηρό σχεδιασμό

Η adidas αποκαλύπτει το Predator 20 Mutator, με τη νέα τεχνολογία DEMONSKIN για απόλυτο έλεγχο της μπάλας

Η adidas αποκαλύπτει το Predator 20 Mutator με DEMONSKIN, μια εξ’ ολοκλήρου νέα τεχνολογία που αναπτύχθηκε για να ενισχύσει το κράτημα και να μεγιστοποιήσει τον έλεγχο της μπάλας.

Το DEMONSKIN είναι μια επαναστατική τεχνολογία της adidas, φτιαγμένη από ένα ανάγλυφο στρώμα στο επάνω μέρος του Predator 20 Mutator. Χρησιμοποιώντας ως βάση δεδομένα από έρευνες και δοκιμές χρόνων, το DEMONSKIN είναι το αποτέλεσμα ενός υπολογιστικού αλγορίθμου που χρησιμοποιήθηκε για να δημιουργήσει έναν καθόλα νέο τρόπο επαφής, μεταξύ του παπουτσιού και της μπάλας. Το ανάγλυφο DEMONSKIN δημιουργήθηκε σκόπιμα, για να αγκαλιάζει το μπροστινό και το πλαϊνό μέρος του παπουτσιού, έτσι ώστε να συμπίπτει με τα βασικά σημεία επαφής με την μπάλα, συνδυάζοντας καλύτερο έλεγχο με ενίσχυση της περιστροφής κίνησης της μπάλας στο σουτ.

Από αρχική του σύλληψη, ο σχεδιασμός του Predator είναι εμπνευσμένος από τα πιο επικίνδυνα πλάσματα της φύσης, για να συμβολίσει την ισχύ που μεταθέτει το παπούτσι σε εκείνον που το φορά, δίνοντάς του το πλεονέκτημα έναντι του αντιπάλου. Παίρνοντας παράδειγμα από τα άκρα της φύσης, το Predator 20 Mutator αναδιαμορφώνει το σχήμα του iconic ποδοσφαιρικού παπουτσιού, με κύρια χαρακτηριστικά το ψηλό κολάρο και το χαμηλό κόψιμο μπροστά, που δημιουργούν μία αιχμηρή και αεροδυναμική σχεδιαστική «μετάλλαξη».

Συνεχώς εξελισσόμενο, το νέο Predator 20 Mutator έχει σχεδιαστεί έχοντας υπόψη τη μεγάλη κινητικότητα στο γήπεδο. Το μοντέλο διαθέτει νέα εξωτερική σόλα που ενισχύει τις ζώνες ελέγχου, ενώ η προσθήκη στρωμάτων με πολυαμίδιο υψηλής απόδοσης βοηθούν ακόμη περισσότερο στη σταθεροποίηση της κίνησης.

Οι τάπες είναι τοποθετημένες σε δύο περιοχές, μειώνοντας το βάρος του και επιτρέποντας έναν σχεδιασμό 360⁰, όπου το υλικό του επάνω μέρους του παπουτσιού τυλίγεται κάτω από το πέλμα. Αυτή η κατασκευή, μαζί με το Sockfit κολάρο που προσαρμόζεται στη μοναδική καμπύλη του ποδιού του κάθε παίκτη, διασφαλίζει ανατομική εφαρμογή για υποστήριξη. Η προσθήκη Hybrid καρφιών ενισχύει ακόμα περισσότερο το επίπεδο της περιστροφής και της πρόσφυσης.

Το Predator έγινε iconic ποδοσφαιρικό παπούτσι από τους κορυφαίους του παίκτες που το φόρεσαν, όπως οι David Beckham, Zinedine Zidane και Steven Gerrard. Αυτή η παράδοση συνεχίζεται με μια νέα γενιά παικτών που θα φορέσουν το Predator 20 Mutator και θα αφήσουν το σημάδι τους στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, όπως οι Paul Pogba, Becky Sauerbrunn, Dele Alli, Marc-André ter Stegen και Tessa Wullaert.

Η τεχνολογία DEMONSKIN θα κάνει το ντεμπούτο της στο Predator 20 Mutator, αλλά θα χρησιμοποιηθεί και σε γάντια τερματοφυλάκων, προσφέροντάς τους αυξημένο έλεγχο και ενισχυμένη δύναμη στην απομάκρυνση της μπάλας με τις γροθιές.

Το Predator 20 Mutator θα είναι διαθέσιμο στα adidas stores, στο adidas.gr και σε επιλεγμένα καταστήματα από τις 28 Ιανουαρίου 2020.

Μάθετε περισσότερα στο adidas.gr/football ή ακολουθήστε το @adidasfootball στο Instagram.

News 24/7

24MEDIA NETWORK