Η Boxing Day επιστρέφει με δράση και θέαμα στα αγγλικά γήπεδα

Οι traders του Stoiximan.gr υποδέχονται την Boxing Day, ετοιμάζοντας ελκυστικές αποδόσεις και 180+ ειδικά στοιχήματα για τα ματς της Πρέμιερ Λιγκ.

Manchester United coach Jose Mourinho, left, enters the field for the English Premier League soccer match between Manchester United and Manchester City at Old Trafford Stadium in Manchester, England, Sunday, Dec. 10, 2017. (AP Photo/Dave Thompson)
mourinho AP IMAGES

Η Boxing Day, η αργία που εορτάζεται συνήθως με την οικογένεια να μένει σπίτι συγκεντρωμένη, αποτελώντας ουσιαστικά μια επέκταση των Χριστουγέννων έρχεται για ακόμα μια χρονιά στις 26 Δεκεμβρίου, με τα πρωταθλήματα Αγγλίας και Σκωτίας να έχουν πλήρη αγωνιστική, τιμώντας την παράδοση εντός των αγωνιστικών χώρων. Οι traders του Stoiximan.gr υποδέχονται αυτή την ημέρα γιορτής για όλους τους ποδοσφαιρόφιλους, ετοιμάζοντας ελκυστικές αποδόσεις και 180+ ειδικά στοιχήματα για τα ματς της Πρέμιερ Λιγκ.

Η αυλαία “ανοίγει” με την Τότεναμ να υποδέχεται την Σαουθάμπτον στις 14:30. Η ομάδα του Ποκετίνο είναι το ξεκάθαρο φαβορί, φιλοδοξώντας να επιστρέψει στην πρώτη πεντάδα της Πρέμιερ Λιγκ. Απεναντίας, η Σάουθαμπτον δεν βρίσκεται σε καλή φόρμα, με το τέλος του 2017 να τη βρίσκει στο 2ο μισό της κατάταξης.

Το “κυρίως πιάτο” της Boxing Day έρχεται στις 17.00 με τις κρίσιμες αναμετρήσεις της Τσέλσι με τη Μπράιτον και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Μπέρνλι να ξεχωρίζουν. Από την μία πλευρά, οι μπλε επιστρέφουν στο Στάμφορντ Μπρίτζ για να υποδεχθούν την φιλότιμη Μπράιτον, που διανύει μια εξαιρετική χρονιά. Τελευταία φορά που η Τσέλσι έπαιξε μπροστά στο κοινό της κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπόρνμουθ για το Κύπελλο, με το γκολ του Μοράτα στην εκπνοή του αγώνα. Το ενδεχόμενο να σκοράρει ο Ισπανός επιθετικός και να κερδίσει η Τσέλσι συναντάται σε ελκυστική απόδοση στο Stoiximan.gr.

Από το Λονδίνο στο Μάντσεστερ, εκεί όπου οι παίκτες του Μουρίνιο θέλουν να διατηρήσουν την επαφή τους με την πρωτοπόρο και συμπολίτισσα Σίτι. Οι κόκκινοι στοχεύουν να επικρατήσουν επί της Μπέρνλι στο Ολντ Τράφορντ και ταυτόχρονα να περιμένουν στραβοπάτημα της Μάντσεστερ Σίτι στην έδρα της Νιουκάστλ την Τετάρτη (27/12), ώστε να μειώσουν τη μεταξύ τους διαφορά. Ωστόσο, η Μπέρνλι αποτελεί μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος και αναμένεται να βάλει δύσκολα στη Γιουνάιτεντ.

Τέλος, το ματς που κλείνει την αγωνιστική είναι το Λίβερπουλ - Σουόνσι (19:30). Η Λίβερπουλ διαθέτει μία από τις καλύτερες επιθέσεις της Πρέμιερ Λιγκ και η Σουόνσι, η οποία βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, δεν φαίνεται ικανή να σταματήσει τον Κουτίνιο και την παρέα του. Η νίκη της Λίβερπουλ με over 2.5 γκολ συναντάται σε τιμές φαβορί σύμφωνα με το Stoiximan.gr.

Την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου, το ενδιαφέρον των φίλων του ποδοσφαίρου στρέφεται στα γήπεδα της Πρέμιερ Λιγκ. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο...

Η Boxing Day επιστρέφει με δράση και θέαμα στα αγγλικά γήπεδα

News 24/7

24MEDIA NETWORK