Η ΔΕΛΤΑ μας φέρνει το «Καθημερινά Φρέσκο» γάλα σε Νέες, Μοναδικές συσκευασίες!

Η ΔΕΛΤΑ γιορτάζει τα 70 χρόνια παρουσίας της στην Ελληνική αγορά.

Η ΔΕΛΤΑ μας φέρνει το «Καθημερινά Φρέσκο» γάλα σε Νέες, Μοναδικές συσκευασίες!

Όπως τότε έφερε στη χώρα μας το πρώτο ομογενοποιημένο, παστεριωμένο Φρέσκο Γάλα, έτσι και σήμερα προχωρά σε μια ακόμη καινοτομία, παρουσιάζοντας το «Καθημερινά Φρέσκο» Γάλα, σε μια μοναδικά πρακτική συσκευασία.

Το φρέσκο γάλα, που αγαπήσαμε για την πλούσια γεύση και τη φρεσκάδα του, συνδυάζει τη νοσταλγία του παρελθόντος με τον πρωτοποριακό σχεδιασμό, μέσα από τις νέες συσκευασίες του, οι οποίες διατηρούν αναλλοίωτη τη φρεσκάδα του, ενώ κάνουν την κατανάλωσή του ακόμα πιο εύκολη.

Η ΔΕΛΤΑ παραμένει πιστή στην υπόσχεσή της να μας μεγαλώνει με προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας και ταυτόχρονα διευκολύνει την καθημερινότητά μας, με τις τρεις νέες, αναβαθμισμένες, 100% ανακυκλώσιμες συσκευασίες του φρέσκου γάλακτος.

Οι συσκευασίες του 1 λίτρου και των 500 ml ξυπνούν τις αναμνήσεις του παλιού γαλατά, ενώ το πρωτοποριακό χερούλι τους διευκολύνει τη μεταφορά, αλλά και τη χρήση τους. Η νέα οικογενειακή συσκευασία των 2 λίτρων, με ειδικό σχεδιασμό και εργονομική λαβή, έρχεται να απαντήσει στην ανάγκη του νοικοκυριού για ευκολία στη μεταφορά, την τοποθέτηση στο ψυγείο και φυσικά το σερβίρισμα του γάλακτος από μικρούς και μεγάλους.

Συνεχίζοντας την πολυετή της παράδοση, η ΔΕΛΤΑ «αναθρέφει το μέλλον», προσφέροντας ασφάλεια, ποιότητα και καινοτομία, μέσα από ένα ευρύ δίκτυο διανομής, που αγκαλιάζει όλη την Ελλάδα και διασφαλίζει τη διάθεση του «Καθημερινά Φρέσκου» γάλακτος.

Το «Καθημερινά Φρέσκο» Γάλα είναι αποτέλεσμα συστηματικής έρευνας και ανάπτυξης, αλλά και μιας σημαντικής επένδυσης που πραγματοποίησε η ΔΕΛΤΑ στη Μονάδα Παραγωγής του Αγίου Στεφάνου. Μέσω αυτής, η υπερσύγχρονη μονάδα του Αγίου Στεφάνου Αττικής αυξάνει σημαντικά την παραγωγική της δυνατότητα, εγκαινιάζοντας δύο ακόμα υπερσύγχρονες γραμμές παραγωγής γάλακτος και ενισχύοντας έτσι περαιτέρω την ελληνική οικονομία, την αγορά εργασίας, αλλά και τη βιομηχανική εξέλιξη και καινοτομία.


Το καθημερινά φρέσκο γάλα της ΔΕΛΤΑ, είναι διαθέσιμο σε όλη τη χώρα και θα προβάλλεται μέσα από μια συγκινητική καμπάνια επικοινωνίας, με τίτλο «Είμαστε φτιαγμένοι από γάλα. Είμαστε φτιαγμένοι από ΔΕΛΤΑ», θυμίζοντάς μας έτσι τον κορυφαίο ρόλο που διαδραματίζει το γάλα στις ζωές μας, έναν ρόλο που η ΔΕΛΤΑ τιμά και υπηρετεί με συνέπεια εδώ και 70 χρόνια.


Μπορείτε να δείτε την νέα καμπάνια του “Καθημερινά Φρέσκου» γάλακτος ΔΕΛΤΑ στο link:

https://www.delta.gr/kathimerina-fresko-gala


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της ΔΕΛΤΑ: www.delta.gr

News 24/7

24MEDIA NETWORK