Η Herbalife Nutrition στηρίζει την ελίτ της ελληνικής ποδηλασίας !

Η Herbalife Nutrition αποδεικνύει έμπρακτα ακόμη μία φορά τη στήριξή της προς τους Έλληνες αθλητές, ανακοινώνοντας την έναρξη της συνεργασίας της με τους Χρήστο και Ζαφείρη Βολικάκη, πρωταθλητές της Ελληνικής Ποδηλασίας.

Η Herbalife Nutrition στηρίζει την ελίτ της ελληνικής ποδηλασίας !
NIKOSKARANIKOLAS.COM

Από το 2019, στο πλαίσιο του προγράμματος «Υιοθετήστε έναν Αθλητή» , η Herbalife Nutrition με τη σειρά αθλητικής διατροφής Herbalife 24, ανήκει και επίσημα στη μεγάλη οικογένεια των υποστηρικτών της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, ως «Επίσημος Υποστηρικτής Διατροφής της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας», ενισχύοντας την προσπάθεια των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Τόκυο 2020».

Μάλιστα, πρόσφατα ο Χρήστος Βολικάκης πέτυχε το μεγάλο στόχο της πρόκρισής του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020, έχοντας ήδη συμμετάσχει σε αυτούς του Πεκίνο, του Λονδίνου και του Ρίο. Επιπλέον, ο Χρήστος αναδείχθηκε Κυπελλούχος Κόσμου στο Omnium για το 2019 και αποτελεί το Νο1 της Παγκόσμιας Κατάταξης στο ίδιο αγώνισμα.

Με αφορμή τη νέα συνεργασία, η Ναταλία Μελισσινού, Γενική Διευθύντρια της Herbalife Nutrition Ελλάδας, Κύπρου & Λιβάνου δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τη νέα αυτή συνεργασία. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους Έλληνες αθλητές και ιδιαίτερα στον Χρήστο και Ζαφείρη Βολικάκη καθώς είμαστε σίγουροι ότι αυτά τα παιδιά, θα κάνουν όλους τους Έλληνες χαρούμενους και υπερήφανους»!

News 24/7

24MEDIA NETWORK