Η Μίνα Μπιράκου Content Director της 24 MEDIA

Η Μίνα Μπιράκου αναλαμβάνει καθήκοντα Content Director στον όμιλο της 24 MEDIA, με σκοπό την ανάπτυξη περιεχομένου των brands και την δημιουργία καινούργιων προϊόντων.

Η Μίνα Μπιράκου Content Director της 24 MEDIA
24MEDIA

Η Μίνα Μπιράκου αναλαμβάνει καθήκοντα Content Director στον όμιλο της 24 MEDIA, με σκοπό την ανάπτυξη περιεχομένου των brands και την δημιουργία καινούργιων προϊόντων. Παράλληλα, θα είναι υπεύθυνη για όλα τα νέα projects σε όλο το εύρος του ομίλου και για τις εξωτερικές στρατηγικές συνεργασίες της 24 MEDIA.

Από το 2019, η Μίνα Μπιράκου κατείχε την θέση της Διευθύντριας Lifestyle περιεχομένου στην 24 MEDIA, και έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη των ήδη εδραιωμένων LadyLike και OneMan αλλά και στην ανάπτυξη lifestyle περιεχομένου και προϊόντων σ' όλο τον όμιλο.

Η Μίνα Μπιράκου είναι ένα από τα πιο έμπειρα στελέχη της αγοράς με μια πορεία στο χώρο των media για περισσότερα από 20 χρόνια. Έχει αναλάβει επιτελικές θέσεις στην Imako, υπήρξε επιτυχημένη ραδιοφωνική παραγωγός, σύμβουλος σε τηλεοπτικές εκπομπές, ενώ για 13 χρόνια διατηρούσε τη θέση της Editorial Director στο περιοδικό InStyle.

News 24/7

24MEDIA NETWORK