Η νέα ταινία της ΑΛΦΑ μας θυμίζει «ποιος μας έμαθε το καλοκαίρι»!

Τα τελευταία χρόνια, η ΑΛΦΑ μιλάει σταθερά στις καρδιές μας, για όλα αυτά που αφορούν τις ουσιαστικές ανθρώπινες σχέσεις που μας καθορίζουν και μας οδηγούν.

Η νέα ταινία της ΑΛΦΑ μας θυμίζει «ποιος μας έμαθε το καλοκαίρι»!

Φέτος, με τη νέα της ταινία «Ποιος σου έμαθε το καλοκαίρι;», παραμένει πιστή στις αξίες της, μιλώντας στο κοινό με πηγή έμπνευσης όλα αυτά που μας έχουν μάθει για το καλοκαίρι οι δικοί μας άνθρωποι. Όλα αυτά που θα μας συντροφεύσουν και φέτος, παρά τις αλλαγές που έχουν συμβεί στην καθημερινότητά μας.

Το φετινό καλοκαίρι, λόγω των πρωτόγνωρων υγειονομικών καταστάσεων, θα είναι σίγουρα διαφορετικό από τα προηγούμενα. Μία αβεβαιότητα σκεπάζει κάθε μας μέρα. Όμως, οι δικοί μας άνθρωποι με τους οποίους έχουμε περάσει αμέτρητα καλοκαίρια μαζί, αυτοί που μας έμαθαν τι σημαίνει καλοκαίρι, αυτοί που μοιραστήκαμε στιγμές ευτυχίας, θα είναι και φέτος εκεί. Και τα παγωμένα ποτήρια μας, που είναι πάντα έτοιμα να υποδεχθούν τη δροσερή μπύρα ΑΛΦΑ, και αυτά, θα είναι εκεί, όπως πάντα.

Εσένα?....

«Ποιος σου έμαθε να κάνεις βουτιές»;

«Ποιος σου έμαθε ότι τα γεμιστά είναι πιο νόστιμα όταν κρυώσουν»;

«Ποιος σου έμαθε ότι για να δροσίσει πρέπει να βρέχεις την αυλή και ό,τι υπάρχει σε

αυτήν»;

«Και ποιος σου έδειξε πώς να κρατάς τη μπύρα παγωμένη»;

Γιατί το φετινό καλοκαίρι μπορεί να μην ξέρουμε πολλά. Ό,τι κι αν φέρει όμως, θα το μάθουμε, θα το βιώσουμε και θα το απολαύσουμε με τους δικούς μας ανθρώπους, όπως κάναμε πάντα!

«ΑΛΦΑ. Στις στιγμές μας»

http://www.alfabeer.gr/

Δείτε τη νέα ταινία της ΑΛΦΑ εδώ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK