Η Nova και η Κιβωτός του Κόσμου ενώθηκαν σε μια Πασχαλινή αγκαλιά!

Η Nova και η Κιβωτός του Κόσμου ενώθηκαν σε μια Πασχαλινή αγκαλιά!
INTIME SPORTS

Η στήριξη των παιδιών που βρίσκονται σε ανάγκη αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια σημαντικό πυλώνα κοινωνικής προσφοράς της Nova. Φέτος, στο πλαίσιο της εορταστικής περιόδου του Πάσχα, η Nova πρόσφερε το Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα για τα παιδιά που φιλοξενούνται στις δομές της Κιβωτού του Κόσμου σε όλη την Ελλάδα: Αθήνα, Πειραιά, Άνοιξη, Βόλο, Ήπειρο (Κόνιτσα & Πωγωνιανή), Χίο και Καλαμάτα.

Η Κιβωτός του Κόσμου είναι μία μη κερδοσκοπική οργάνωση που προσφέρει φροντίδα και καταφύγιο, τόσο σε μητέρες, όσο και σε παιδιά που έχουν ανάγκη. Η οργάνωση, που ιδρύθηκε το 1998 στην Αθήνα, το κάνει έμπρακτα παρέχοντας φαγητό, ρουχισμό, ιατρική περίθαλψη, ακόμη και κατάλυμα στις δομές που λειτουργεί.

Η Nova και η Κιβωτός του Κόσμου ενώθηκαν σε μια Πασχαλινή αγκαλιά!
INTIME SPORTS

Χάρη στη Nova, τόσο τα παιδιά, όσο και οι παιδαγωγοί και το διοικητικό προσωπικό όλων των δομών της Κιβωτού του Κόσμου, απόλαυσαν παραδοσιακά πασχαλινά εδέσματα, ενώ κάθε παιδί έλαβε ένα ξεχωριστό κέρασμα - ένα σοκολατένιο αυγό, αγαπημένο γλύκισμα και σύμβολο της πασχαλινής περιόδου.

Η στήριξη της Nova στην Κιβωτό του Κόσμου βοήθησε τα ευάλωτα παιδιά να ξεχάσουν μερικά από τα προβλήματά τους για λίγο, κάνοντάς τα να ξανανιώσουν σαν παιδιά που απλά απολαμβάνουν τις διακοπές τους. Μέσα από σχετικά προγράμματα, η Nova δεσμεύεται να έχει θετικό αντίκτυπο στις κοινωνικές ομάδες που στηρίζει.

Η Nova, κορυφαίος πάροχος οικιακής ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στη χώρα μας, προσφέρει εδώ και πολλά χρόνια δωρεάν υπηρεσίες συνδρομητικής τηλεόρασης στα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου, της Εθελοντικής Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού, καθώς και στο σύνολο των δομών 17 ακόμα Οργανισμών φροντίδας και προστασίας παιδιών σε όλη την χώρα. Έτσι, τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν πλούσιο και ποιοτικό ψυχαγωγικό περιεχόμενο, ακόμη και εν μέσω πανδημίας, σε μια περίοδο που χρειάζεται περισσότερο.