Η πρόκριση του Ολυμπιακού στα Play Off του UEFA Champions League κρίνεται στο Novasports!

Μην χάσετε και τις δύο ευρωπαϊκές μάχες με τη Λουντογκόρετς (3/8, 22:00 & 10/8, 21:00)

Η πρόκριση του Ολυμπιακού στα Play Off του UEFA Champions League κρίνεται στο Novasports!

Οι ευρωπαϊκές «μάχες» Ολυμπιακού με φόντο τα Play Off του UEFA Champions League θα κριθούν στο γήπεδο του Novasports! Οι φίλοι του ποδοσφαίρου, την Τρίτη 3 Αυγούστου στις 22:00 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά στο Novasports1HD και σε live streaming στο Web TV του Novasports.gr τον πρώτο αγώνα των πρωταθλητών Ελλάδας κόντρα στη Λουντογκόρετς για τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League. Παράλληλα, την Τρίτη 10 Αυγούστου στις 21:00 θα έχουν τη δυνατότητα να δουν ζωντανά στο Novasports2HD σε live streaming στο Web TV του Novasports.gr και τον επαναληπτικό αγώνα.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, μετά την πρόκριση κόντρα στη Νέφτσι Μπακού με δύο νίκες, θα αντιμετωπίσει σε δύο αναμετρήσεις την μόνιμη πρωταθλήτρια Βουλγαρίας τα τελευταία 10 χρόνια η οποία απέκλεισε τη Μούρα και θα επιδιώξει να πάρει την πρόκριση για τα Play Off της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Την Τρίτη 3 Αυγούστου από τις 21:30 το Novasports θα βάλει τους φιλάθλους στον παλμό του πρώτου αγώνα με το Pre Game Show, για να ακολουθήσει στις 22:00 η απευθείας μετάδοση του παιχνιδιού σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου και ρεπορτάζ των Βασίλη Κωνσταντόπουλου και Γιώργου Αργυρόγλου. Μετά το τέλος της αναμέτρησης θα ακολουθήσει το Post Game Show με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών. Τα Pre και Post Game Show θα είναι διαθέσιμα και στο Web TV, στο YouTube και στο Facebook του Novasports.gr.

News 24/7

24MEDIA NETWORK