Η Reebok και ο Conor McGregor στο Zig Kinetica: το μεγαλύτερο λανσάρισμα του 2020

Η Reebok ανακοινώνει την άφιξη του Zig Kinetica, ενός πρωτοποριακού νέου μοντέλου που απελευθερώνει ενέργεια σε κάθε βήμα, και αποκαλύπτει το μεγαλύτερο αστέρι των ΜΜΑ, Conor McGregor, ως το πρόσωπο της μεγαλύτερης καμπάνιας του brand για το 2020.

Η Reebok και ο Conor McGregor στο Zig Kinetica: το μεγαλύτερο λανσάρισμα του 2020

Το Zig Kinetica σπάει τα καθιερωμένα, κάνοντας το ντεμπούτο του στην αγορά με ένα απρόβλεπτο video, του οποίου πρωταγωνιστής είναι ο θρυλικός Conor, ο οποίος μεταμορφώνεται σε action φιγούρα μέσω της ενέργειας του Zig, κάτι που συμπίπτει με την επιστροφή του στους αγώνες UFC σε λίγες μέρες.

Η ανακοίνωση για το νέο λανσάρισμα αποτελεί τη συνέχεια της καμπάνιας “Sport The Unexpected” της Reebok, τιμώντας όσους τολμούν και ρισκάρουν, επαναπροσδιορίζοντας τα δεδομένα και παραμένοντας απρόβλεπτοι.

Το Zig Kinetica με την τολμηρή τεχνολογία του χαρακτηρίζεται από την πρωτοποριακή σόλα με ζιγκ ζαγκ, ειδικά σχεδιασμένη για να απελευθερώνει ενέργεια, να απορροφά τους κραδασμούς και να προσφέρει υψηλή απόκριση και άνεση, ενώ ο εντυπωσιακός σχεδιασμός του το κάνει το απόλυτο sneaker που θα φορεθεί από το γυμναστήριο στη βόλτα.

Το παπούτσι θα είναι διαθέσιμο στο Reebok.gr και σε επιλεγμένα καταστήματα στις 21 Φεβρουαρίου 2020.

News 24/7

24MEDIA NETWORK