Η Reebok βραβεύεται για το καινοτομικό της προϊόν CHECKLIGHT™

Μία ακόμη αναγνώριση για τη Reebok έρχεται μέσα από το καινοτομικό της προϊόν CHECKLIGHT™. Το CHECKLIGHT™ είναι ένας υψηλής τεχνολογίας μετρητής, ο οποίος καταγράφει την κίνηση και υπολογίζει τον αντίκτυπο που έχουν στο σώμα οι αθλητικές δραστηριότητες, ώστε να προστατευθεί ο αθλητής από άσχημες συγκρούσεις.

Η Reebok βραβεύεται για το καινοτομικό της προϊόν CHECKLIGHT™

ιο συγκεκριμένα, η Reebok βραβεύτηκε για τον καινοτομικό σχεδιασμό του CHECKLIGHT™ στα φετινά βραβεία “ Fast Company Innovation by Design ”, τα οποία πραγματοποιήθηκαν στις 15 Οκτωβρίου, στο Metropolitan Pavilion της Νέας Υόρκης. Τα βραβεία αυτά, διοργανώνονται για τρίτη συνεχή χρονιά και στόχο έχουν να αναδείξουν προϊόντα που συνδυάζουν προηγμένες τεχνολογίες και καινοτομικό σχεδιασμό ως αποτέλεσμα συνεργασίας εταιριών και σχεδιαστών οι οποίοι έρχονται να λύσουν μαζί προβλήματα του παρόντος και του μέλλοντος.

Η Reebok βραβεύεται για το καινοτομικό της προϊόν CHECKLIGHT™

Το Reebok CHECKLIGHT™ είναι σχεδιασμένο για αθλητές όλων των ηλικιών και επιπέδων φυσικής κατάστασης. Ενσωματώνει σε ειδικό σκουφί, βραβευμένη πλατφόρμα εύκαμπτων ηλεκτρονικών κυκλωμάτων σχεδιασμένη από την εταιρία MC10, ενώ με τη βοήθεια πολλαπλών αισθητήρων κίνησης, μετράει το βαθμό πρόσκρουσης και έτσι σε περίπτωση κινδύνου ειδοποιεί τον αθλητή ώστε να σταματήσει τη δραστηριότητα. Χρειάστηκαν περισσότερα από τρία χρόνια εργαστηριακών δοκιμών και ερευνών, με τη συνδρομή εκατοντάδων αθλητών επαγγελματιών αλλά και ερασιτεχνών, για την ανάπτυξη και την αξιολόγηση του Reebok CHECKLIGHT™. Παράλληλα, για τη δημιουργία του προϊόντος αυτού, η Reebok συνεργάστηκε με ειδικούς των κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων από τον ιατρικό και ακαδημαϊκό κόσμο.

Η Reebok βραβεύεται για το καινοτομικό της προϊόν CHECKLIGHT™

Το Reebok CHECKLIGHT™ είναι το πρώτο προϊόν καταγραφής πρόσκρουσης που σχεδιάστηκε για εφαρμογή απευθείας στο κεφάλι του αθλητή και όχι μέσω ειδικού εξοπλισμού. Παράλληλα, για τη Reebok, το προϊόν αυτό είναι η ενσάρκωση της φιλοσοφίας της να παράγει τεχνολογίες που μπορούν να βοηθήσουν τους αθλούμενους να επιτύχουν τους στόχους τους και να ξεπεράσουν τα όριά τους.

Ανακαλύψτε τα αγαπημένα σας προϊόντα στο ανανεωμένο site της Reebok: global.reebok.com

Καθώς και τα καταστήματα που διαθέτουν Reebok προϊόντα: fitness.reebok.com/international/store-locator/

News 24/7

24MEDIA NETWORK