Η Sol μας προσκαλεί να γευτούμε τον ήλιο με έξι μοναδικούς 'SOL Seekers'

Σε μια χώρα όπου η θάλασσα και ο ήλιος είναι σήμα κατατεθέν, πάντα ψάχνουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μια μπίρα με την παρέα μας, σε μια παραλία, στο βουνό ή ακόμα και σε ένα πιο urban περιβάλλον.

Η Sol μας προσκαλεί να γευτούμε τον ήλιο με έξι μοναδικούς 'SOL Seekers'

Έξι «SOL Seekers», μας προσκαλούν να… γευτούμε τον ήλιο που κρύβει η αγαπημένη μπίρα SOL στο μπουκάλι της, και μας δείχνουν πώς αντλούν ενέργεια για να κάνουν τα αγαπημένα τους χόμπι!

Η θετική διάθεση, το ελεύθερο πνεύμα και η αυθεντικότητα! Αυτή είναι η SOL!

Μαζί της, οι SOL Seekers, Γιώργος Χρανιώτης, Γιώργος Βαγιάτας , Γιάννης Μιχελόπουλος, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Γιώργος Λέντζας και Χριστίνα Βραχάλη, δραστήριοι, δημιουργικοί αλλά και γεμάτοι θετική ενέργεια, μοιράζονται μαζί μας το πάθος τους κάτω από τον υπέροχο ελληνικό -και όχι μόνο-ήλιο, προβάλλοντας ξεχωριστές στιγμές στα Social Media: το πάθος για surf και sup, η αγάπη για τον φωτογραφικό φακό, η αέναη ανάγκη για ταξίδια σε αναζήτηση νέων προορισμών, οι μοναδικές διαδρομές με ποδήλατο, η απόλυτη συντροφιά της μηχανής, και πάντα «παρούσα» η γευστική απόλαυση της SOL.

Η προτροπή φέτος είναι μια! … Τaste the sun με την απόλυτη αίσθηση ελευθερίας και θετικής ενέργειας που μόνο ο λαμπερός ήλιος μπορεί να μας προσφέρει!

#SolSeekers

#TasteTheSun

#SolBeer

News 24/7

24MEDIA NETWORK