Η Stoiximan επεκτείνει τη λειτουργία της στη Θεσσαλονίκη

Δημιουργία 60 νέων θέσεων εργασίας, σε πρώτη φάση.

Η Stoiximan επεκτείνει τη λειτουργία της στη Θεσσαλονίκη

Η Stoiximan, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία τυχερών παιγνίων στο διαδίκτυο, επεκτείνει τη λειτουργία της, με τη δημιουργία γραφείων στη Θεσσαλονίκη, τα οποία θα τεθούν σε πλήρη λειτουργία από τον προσεχή Νοέμβριο.

Σε πρώτη φάση, δημιουργούνται άμεσα από την εταιρεία 60 νέες θέσεις εργασίας στην Θεσσαλονίκη, κυρίως στους τομείς της τεχνολογίας καθώς και των υπηρεσιών ανάπτυξης και υποστήριξης της πλατφόρμας Stoiximan.gr αλλά και της Betano.com, η οποία σήμερα λειτουργεί στην αγορά της Γερμανίας και της Ρουμανίας.

Η δημιουργία μιας δεύτερης δομής ανάπτυξης και υποστήριξης των υπηρεσιών της Stoiximan στη Θεσσαλονίκη, δίνει τη δυνατότητα στην εταιρεία να προσελκύσει νέους επαγγελματίες και ταλαντούχους πτυχιούχους από το κέντρο της Βόρειας Ελλάδας, σε μια πόλη μάλιστα με σημαντική ακαδημαϊκή παράδοση και υψηλού επιπέδου απόφοιτους πανεπιστημιακών σχολών.

Ο κ. Γιάννης Σπανουδάκης, μέλος ΔΣ της Stoiximan, υπογράμμισε σχετικά: “Η μόνιμη λειτουργία μας στη Θεσσαλονίκη μας επιτρέπει να συμμετέχουμε ενεργά στην επιχειρηματική ζωή και ανάπτυξη της πόλης. Θέλουμε να προσελκύσουμε νέα ταλέντα που κατοικούν στη Βόρειο Ελλάδα και να τους προσφέρουμε ένα πολύ υψηλού επιπέδου εργασιακό περιβάλλον. Η δημιουργία μιας δεύτερης δομής λειτουργίας της εταιρείας, εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής μας για στήριξη της Ελλάδας και της ελληνικής αγοράς εργασίας, καθώς και της εξέλιξής μας σε μια από τις μεγαλύτερες Gametech εταιρείες στη Ευρώπη”.

O κ. Άρης Δημαράκης, Chief Technical Officer της Stoiximan, πρόσθεσε: “Η Θεσσαλονίκη είναι μία πόλη με ανθρώπινο δυναμικό υψηλής ποιότητας, που αντιμετωπίζει έντονες προκλήσεις στην απασχόληση, ιδιαίτερα των νέων ανθρώπων, ωθώντας αρκετούς σε αναζήτηση ευκαιριών καριέρας στο εξωτερικό. Η Stoiximan διατηρεί τα τελευταία χρόνια σταθερή παρουσία στα δρώμενα της πόλης, μέσα από σημαντικές χορηγίες, συνεργασίες με Πανεπιστήμια και επαφές με επιχειρήσεις. Πλέον, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ίδρυση του τοπικού γραφείου μας, ενός Gametech hub δυναμικότητας 60 ανθρώπων, που θα συμβάλει αποφασιστικά στην υλοποίηση των φιλόδοξων στόχων μας. Σκοπεύουμε να προσφέρουμε πρωτοποριακές συνθήκες εργασίας, σε ένα τεχνολογικά καινοτόμο project, που θα προσελκύσει το έντονο ενδιαφέρον, των ταλαντούχων νέων ανθρώπων της πόλης. Θέλουμε να συμβάλουμε στην αντιστροφή του brain drain”.

Η Stoiximan απασχολεί σήμερα 450 εργαζόμενους, οι οποίοι με την προσθήκη των νέων θέσεων εργασίας θα ξεπεράσουν τους 510, ενώ τους επόμενους μήνες θα δημιουργηθούν επιπλέον θέσεις στη Θεσσαλονίκη. Οι σημερινές διαθέσιμες θέσεις εργασίας στη Θεσσαλονίκη έχουν αναρτηθεί στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://stoiximan.bamboohr.co.uk/jobs/

Η έναρξη λειτουργίας των νέων γραφείων της Stoiximan, τα οποία βρίσκονται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, έχει προγραμματιστεί για τον Νοέμβριο.

24MEDIA NETWORK