Η Stoiximan ντύθηκε Άγιος Βασίλης για τα παιδιά του Χαμόγελου του Παιδιού

Η Stoiximan.gr μεγάλωσε και επέκτεινε τη συνεργασία της με το "Χαμόγελου του Παιδιού", την οποία και επισφράγισε με ένα γεύμα μαζί με τον πρόεδρο του "Χαμόγελου" Ανδρέα Γιαννόπουλο, αλλά και τα παιδιά του σπιτιού στα Μελίσσια. Δείτε PHOTOS από τα όσα έγιναν.

Η Stoiximan ντύθηκε Άγιος Βασίλης για τα παιδιά του Χαμόγελου του Παιδιού

Υπάρχει κάτι καλύτερο από ένα παιδικό χαμόγελο; Η απάντηση είναι πως ναι. Υπάρχει. Πολλά παιδικά χαμόγελα, όπως αυτά που συναντήσαμε το μεσημέρι της Τετάρτης 20 Δεκεμβρίου στο σπίτι του "Χαμόγελου του Παιδιού" στα Μελίσσια.

Το Contra.gr έδωσε το παρών στο γεύμα που είχαν οργανώσει οι εθελοντές του σπιτιού, καθώς και η διοίκηση, μαζί με τον πρόεδρο κ. Ανδρέα Γιαννόπουλο, προκειμένου να επισφραγιστεί για ακόμη μια χρονιά η συνεργασία του "Χαμόγελου" με την Stoiximan.gr.

Η Stoiximan ντύθηκε Άγιος Βασίλης για τα παιδιά του Χαμόγελου του Παιδιού

Μόνο που φέτος, αυτή η συνεργασία ενισχύεται και επεκτείνεται, με την Stoiximan.gr να βοηθάει και οικονομικά, αλλά και με διάφορες δράσεις της, τα παιδιά και τα σπίτια του "Χαμόγελου" για να συνεχίσουν κι αυτά με τη σειρά τους να είναι πλημμυρισμένα από χαμόγελα.

Από την πλευρά της Stoiximan.gr το παρών στο κάλεσμα του "Χαμόγελου του Παιδιού" έδωσαν οι Γιώργος Δασκαλάκης, Ιωάννης Σπανουδάκης και Πάνος Κωνσταντόπουλος, οι οποίοι αρχικά ξεναγήθηκαν στο σπίτι από τους εθελοντές και τον κύριο Γιαννόπουλο, βλέποντας τα δωμάτια και τους χώρους που παίζουν και ζουν τα παιδιά.

Η Stoiximan ντύθηκε Άγιος Βασίλης για τα παιδιά του Χαμόγελου του Παιδιού

Ιδιαίτερη μάλιστα ήταν η στιγμή που ο πρόεδρος του "Χαμόγελου" έφτασε στο σπίτι και όλα τα παιδιά, ανεξαρτήτου ηλικίας έτρεξαν πάνω του και τον αγκάλιασαν. Η Stoiximan.gr, όμως, δεν μπορούσε να φτάσει με άδεια χέρια στο σπίτι. Σαν άλλος Άη Βασίλης, έφερε δώρα στα παιδιά ενόψει των γιορτών.

Τα δώρα, βέβαια αυτά, δεν ανοίχτηκαν εκείνη τη στιγμή, καθώς η παράδοση θέλει τον Άγιο Βασίλη να τους τα φέρνει κάτω από το δέντρο, ανήμερα των Χριστουγέννων. Έτσι λοιπόν θα γίνει και στο "Χαμόγελο". Να σημειωθεί, μάλιστα, ότι τα δώρα αυτά τα ζήτησαν τα ίδια τα παιδιά από τον Άγιο Βασίλη με γράμματα που έστειλαν.

Η Stoiximan ντύθηκε Άγιος Βασίλης για τα παιδιά του Χαμόγελου του Παιδιού

Το γεύμα ήταν πλούσιο, αλλά τα φαγητά πέρασαν σε δεύτερη μοίρα. Την παράσταση έκλεψαν, όπως είναι λογικό, τα παιδιά, τα οποία ήταν κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένα για τους καλεσμένους που είχαν έρθει στο σπίτι τους. Ήταν επίσης και πολύ ήρεμα σε σχέση με άλλες μέρες, όπως μας είπαν οι εθελοντές του "Χαμόγελου".

Η Stoiximan ντύθηκε Άγιος Βασίλης για τα παιδιά του Χαμόγελου του Παιδιού

"Πολύ ιδιαίτερη στιγμή η σημερινή. Είμαστε προσκεκλημένοι από τον κύριο Γιαννόπουλο και το Χαμόγελο του Παιδιού, σε ένα από τα έντεκα σπίτια που έχει σε όλη την Ελλάδα. Ξεναγηθήκαμε στις εγκαταστάσεις, μας εξήγησαν τα προβλήματά τους, τα παιδιά είχαν ετοιμάσει ένα πολύ ωραίο γεύμα. Καθίσαμε και συζητήσαμε. Μεγαλώνουμε ακόμα και επεκτείνουμε τη συνεργασία μας με το Χαμόγελό του Παιδιού και η σημερινή μας επίσκεψη ήταν πιο πολύ το επισφράγισμα αυτής της συνεργασίας.

Μέρες που είναι να πω ότι πρέπει να ευαισθητοποιηθεί όλος ο κόσμος, όχι μόνο οι ιδιώτες, αλλά και οι ιδιωτικοί φορείς και να ενισχύσουν τέτοιες προσπάθειες, γιατί πραγματικά αυτά που έχουμε ακούσει και υπάρχουν και πολλά που δεν φτάνουν στα αυτιά μας έχουν συγκλονίσει. Με μεγάλη χαρά χαιρετίζουμε την προσπάθεια του Χαμόγελου και θέτουμε τις υπηρεσίες της στο πλευρό τους, για να ενισχύσουμε την προσπάθειά τους", δήλωσε από την πλευρά του ο διευθυντής επικοινωνίας και μάρκετινγκ του Stoiximan, Πάνος Κωνσταντόπουλος μιλώντας στον Sport24 Radio 103.3.

Από την άλλη, ο κύριος Ιωάννης Σπανουδάκης, μέλος του Δ.Σ της Stoiximan, στάθηκε στη σημασία του έργου του "Χαμόγελου", με δηλώσεις του στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88.3: "Είναι καλό να αφιερώνουμε χρόνο στα παιδιά του Χαμόγελου. Να βλέπουμε πώς μεγαλώνουν, την καθημερινότητά τους. Πηγαίνουν στο σχολείο τους, τρώνε, έχουν το καθένα το γραφείο ή τον υπολογιστή τους, μελετούν τα μαθήματά τους. Είναι παιδιά που μεγαλώνουν όπως όλα τα άλλα, με τη φροντίδα των εθελοντών του "Χαμόγελου του Παιδιού. Είναι ένα έργο πάρα πολύ σημαντικό".

Η ηρεμία των παιδιών κράτησε όσο και το γεύμα. Στη συνέχεια οι παιδικές τους φωνές αντηχούσαν στο δωμάτιο. Όμως την ώρα που έπρεπε να φύγουμε, ήταν φανερό στο βλέμμα τους πως δεν ήθελαν να μας αποχωριστούν. Τους άρεσε η παρέα, η συντροφιά, ο κόσμος.

Σίγουρα όμως θα απολαύσουν ακόμη περισσότερο τα δώρα που θα βρουν στο δέντρο τους όταν έρθει η στιγμή. Γι' αυτό δεν υπάρχει καμία αμφιβολία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK