Η Super League και η Premier League συνεχίζονται με σούπερ αποδόσεις από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές για την εμβόλιμη αγωνιστική

Η Super League και η Premier League συνεχίζονται με σούπερ αποδόσεις από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
EUROKINISSI

Με μεγάλα παιχνίδια συνεχίζονται στα μέσα της εβδομάδας η Super League και η Premier League.

Το ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ που διεξάγεται αύριο (21:00) στην Opap Arena ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής των play off της Super League. Στα άλλα δύο ματς παίζουν αύριο στις 18:00 ο Βόλος με τον Παναθηναϊκό και στις 19:00 ο Άρης με τον Ολυμπιακό.

Στην Premier League διεξάγεται η 33η αγωνιστική. Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται αύριο (22:00) στο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και την Άρσεναλ και την Πέμπτη (22:15) στη μάχη για το εισιτήριο του Champions League, Τότεναμ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αμέτρητες αγορές σε σούπερ αποδόσεις προσφέρει το Πάμε Στοίχημα στα παιχνίδια της εμβόλιμης αγωνιστικής της Super League και της Premier League.

Αρκεί να παίξεις για να πιστέψεις ότι ζεις τις αθλητικές συγκινήσεις του μήνα με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.


Ντέρμπι Ίντερ-Γιουβέντους στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας


Εμβόλιμη αγωνιστική γίνεται και στη La Liga. Ξεχωρίζουν το σημερινό παιχνίδι Χιρόνα-Ρεάλ Μαδρίτης (20:30) και το αυριανό ματς Ατλέτικο Μαδρίτης-Μαγιόρκα (20:30) για τα οποία το Πάμε Στοίχημα προσφέρει ακόμα πιο δυνατές αποδόσεις.

Στην Ιταλία γίνονται οι αγώνες ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου, Ίντερ-Γιουβέντους (ήρθε ισόπαλο 1-1 το πρώτο ματς) και Φιορεντίνα-Κρεμονέζε (κέρδισε με 2-0 η Φιορεντίνα στο πρώτο παιχνίδι).

Και οι ημιτελικοί του Κυπέλλου Ιταλίας έχουν τις καλύτερες αποδόσεις από ποτέ στα καταστήματα ΟΠΑΠ. Αποδόσεις τόσο υψηλές που δεν θα το πιστεύεις μέχρι να παίξεις!


Ειδικά στοιχήματα για τα play off της Euroleague


Στο μπάσκετ αρχίζουν σήμερα τα play off της Euroleague με τα παιχνίδια Μονακό-Μακάμπι Τελ Αβίβ και Ρεάλ Μαδρίτης-Παρτιζάν. Αύριο δίνει το πρώτο του ματς ο Ολυμπιακός με τη Φενερμπαχτσέ, ενώ στο τέταρτο ζευγάρι η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Ζαλγκίρις Κάουνας.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει ειδικά στοιχήματα για τον νικητή της Euroleague, την πρόκριση στον τελικό, το ζευγάρι του τελικού, το συνδυασμό του ζευγαριού του τελικού με τον νικητή.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν σε κάθε ζευγάρι των play off σε ειδικά στοιχήματα για την πρόκριση, το ακριβές σκορ της σειράς, τον αριθμό των αγώνων, το χάντικαπ της σειράς, το σκορ μετά από 2 αγώνες, τους Under/Over αγώνες, τον νικητή του πρώτου αγώνα σε συνδυασμό με τον νικητή της σειράς, το πρώτο μπρέικ στη σειρά, την ακριβή πρόβλεψη της σειράς, το πόσες φορές θα γίνει μπρέικ στη σειρά, τη νίκη στη σειρά με ανατροπή, το εντός έδρας αήττητο.


Παίζεις PlayBall* κατακτάς την κορυφή και διεκδικείς απίθανα δώρα


Συνεχίζεται και το PlayBall από το Πάμε Στοίχημα, ένα δωρεάν παιχνίδι προβλέψεων, μέσω της εφαρμογής ΟPAP Store App. Κάθε μήνα και μια νέα ευκαιρία να είσαι εσύ ο νικητής του PlayBall αφού τώρα οι βαθμοί σου διπλασιάζονται, διεκδικώντας super δώρα*.

Με το παιχνίδι του Πάμε Στοίχημα προβλέπεις σωστά τα αποτελέσματα των αγώνων των κορυφαίων ποδοσφαιρικών διοργανώσεων, κερδίζεις βαθμούς και διεκδικείς ένα ταξίδι για να δεις από κοντά την Εθνική Μπάσκετ στο Παγκόσμιο στην Ασία και κάθε μήνα ένα iPhone 14 και μια τηλεόραση Samsung 55’.

Με το Playball φτιάχνεις και το δικό σου πρωτάθλημα με εσένα και τους φίλους σου και έχεις την ευκαιρία να διεκδικήσεις μια ψησταριά υγραερίου Weber.


*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών. Η συχνή συμμετοχή ενέχει κινδύνους εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή στήριξης: 1114 ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το εν λόγω παίγνιο είναι δωρεάν και ουδεμία σχέση έχει με τη συμμετοχή στα παίγνια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK