Η Super League συνεχίζεται σε Simulated Reality στο Stoiximan.gr!

Τα κορυφαία πρωταθλήματα στον κόσμο… άρχισαν και πάλι στο Stoiximan.gr χάρη στην Betradar και σειρά παίρνουν και τα play-offs της Super League!

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
MOTION TEAM

Τα κορυφαία πρωταθλήματα στον κόσμο… άρχισαν και πάλι στο Stoiximan.gr χάρη στην Betradar και σειρά παίρνουν και τα play-offs της Super League!

Από την περασμένη Παρασκευή (03/04) ο κορυφαίος πάροχος προσφέρει στους φιλάθλους την ολοκλήρωση της σεζόν στα 5 κορυφαία πρωταθλήματα (Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A και Ligue 1), με όλα τα ματς που απομένουν να διεξάγονται τις μέρες και τις ώρες που είχαν προγραμματιστεί.

Οι αγώνες διαρκούν κανονικά 90 λεπτά και για κάθε αναμέτρηση προσφέρονται εκατοντάδες αγορές & ειδικά στοιχήματα, όπως και στις πραγματικές αναμετρήσεις!

Πλέον, η Betradar πρόσθεσε άλλες τρεις λίγκες, την ρωσική, την τουρκική και τα play-offs της Super League! Έτσι, αυτό το Σαββατοκύριακο διεξάγονται η αναμετρήσεις για την 4η αγωνιστική:

  • 11/04, 19:30 ΑΕΚ-Ολυμπιακός
  • 12/04, 19:30 ΟΦΗ-Παναθηναϊκός
  • 12/04, 19:30 Άρης-ΠΑΟΚ

Όσον αφορά τις εύλογες απορίες του κόσμου; Τα συγκεκριμένα παιχνίδια βασίζονται στην τεχνητή νοημοσύνη και την τεχνολογία RNG, με την εξέλιξή τους να είναι μία προσομοίωση της πραγματικής δυναμικής κάθε συλλόγου.

Όλο το εγχείρημα άλλωστε έχει την υπογραφή και την εγγύηση ενός κολοσσού όπως είναι η Betradar, με τους αγώνες που προσφέρει να είναι διαθέσιμοι στο Stoiximan.gr!

Είστε έτοιμοι να ολοκληρώσετε τη σεζόν 2019-2020; Δείτε αναλυτικά τα παιχνίδια της Super League και των υπόλοιπων 7 πρωταθλημάτων που προσφέρονται στο Stoiximan.gr!

Premier League Λευκορωσίας σε LIVE Streaming*

Το μόνο πρωτάθλημα που συνεχίζεται στην… πραγματικότητα είναι αυτό της Λευκορωσίας. Η δράση δεν έχει σταματήσει λεπτό και το Stoiximan.gr προσφέρει σε LIVE Streaming* κάθε αναμέτρηση για την Premier League της χώρας, όπως ονομάζεται η λίγκα. Παράλληλα διαθέτει περισσότερα από 200 στοιχήματα, MatchCombo και ειδικές επιλογές σε σκόρερ, κάρτες, κόρνερ σε κάθε αναμέτρηση στη Λευκορωσία!

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

News 24/7

24MEDIA NETWORK