Η βραδιά των άσων στο ΤΖΟΚΕΡ

Online κατάθεση δελτίων για τα 4.111.111 ευρώ έως τις 21:30 απόψε

Η βραδιά των άσων στο ΤΖΟΚΕΡ

Ένα έπαθλο με πολλούς άσους ύψους 4.111.111 ευρώ μοιράζει απόψε το ΤΖΟΚΕΡ, που καταγράφει ένα σερί 25 κληρώσεων χωρίς μεγάλο νικητή. Μάλιστα, στις τελευταίες επτά κληρώσεις έχει σημειωθεί διπλό τζακ ποτ, δηλαδή δεν έχει βρεθεί νικητής ούτε στη δεύτερη κατηγορία, που σήμερα μοιράζει τουλάχιστον 87.180 ευρώ.

Η συμμετοχή στο ΤΖΟΚΕΡ γίνεται διαδικτυακά μέσω του μέσω του tzoker.gr ή της εφαρμογής ΤΖΟΚΕΡ, από κινητό τηλέφωνο, υπολογιστή ή tablet. Η προθεσμία κατάθεσης δελτίων είναι έως τις 21:30 απόψε.

Πώς θα παίξετε ΤΖΟΚΕΡ από κινητό ή tablet

Η συμμετοχή στο παιχνίδι από κινητό τηλέφωνο ή tablet γίνεται μέσω της εφαρμογής ΤΖΟΚΕΡ. Αν χρησιμοποιείτε συσκευή με λειτουργικό IOS, μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν την εφαρμογή από το App store. Για συσκευές με λειτουργικό Android, κατεβάζετε την εφαρμογή μέσω του tzoker.gr πατώντας εδώ. Αφού κάνετε εγγραφή, επιλέγετε αριθμούς και συμπληρώνετε στήλες, καταθέτετε το δελτίο σας με ένα «κλικ» και λαμβάνετε επιβεβαιωτικό email.

Πώς θα παίξετε ΤΖΟΚΕΡ από υπολογιστή

Από το υπολογιστή σας, μπορείτε να παίξετε ΤΖΟΚΕΡ μέσω του tzoker.gr αφού ολοκληρώσετε την εγγραφή σας. Συμπληρώνετε και καταθέτετε το δελτίο σας, το οποίο θα λάβετε στη συνέχεια με email.

Τα συνολικά κέρδη του 2020

Από την αρχή της χρονιάς το ΤΖΟΚΕΡ έχει αναδείξει 3.344.250 τυχερούς παίκτες σε όλες τις κατηγορίες. Οι νικητές έχουν κερδίσει συνολικά 30.736.695 ευρώ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK