Το χειροκρότημα της Stoiximan στους ήρωες της ζωής μας

Στις πιο δύσκολες στιγμές, ξεκινάμε όλοι από την ίδια αφετηρία και γινόμαστε μια ομάδα. Μαζί με τους αθλητές της Stoiximan χειροκροτούμε εκείνους που μας φέρνουν ολοένα και πιο κοντά στο 'αύριο', πετυχαίνοντας καθημερινές νίκες κόντρα στην απειλή του κορονοϊού.

Το χειροκρότημα της Stoiximan στους ήρωες της ζωής μας

Σε κάθε αγώνα, ο νικητής λαμβάνει τη δόξα των διακρίσεων και τη λάμψη των βραβείων. Σε αυτόν τον αγώνα ζωής, κόντρα στην πανδημία του κορονοϊού, αυτό που ξεχωρίζει όλους εμάς, είναι ότι καθημερινά παλεύουμε κόντρα στο αντίξοο, κόντρα σε αυτό που θα μπορούσε να μας διαιρέσει και να μας εξοντώσει. Όμως κερδίζουμε σαν πραγματικοί ήρωες.

Απέναντι σε μια απειλή χωρίς πρόσωπο, που στόχευσε στην ύπαρξη μας, μείναμε ενωμένοι και ξεκινήσαμε από την ίδια αφετηρία. Απέναντι στον ασύμμετρο κίνδυνο αυτής της πανδημίας, η καθημερινότητα μας αντιστράφηκε. Ακόμα και εκείνοι που μέχρι πρόσφατα δέχονταν το χειροκρότημα μέσα σε γήπεδα ποδοσφαίρου και μπάσκετ, μέσα σε ανοικτούς και κλειστούς στίβους, σήμερα χειροκροτούν με θαυμασμό και αποθεώνουν εκείνους που μας βγάζουν από το σκοτεινό τούνελ του τρόμου, στα πρώτα βήματα μιας νέας ζωής.

Οι εργαζόμενοι στα νοσηλευτικά ιδρύματα, στον πρωτογενή τομέα της παραγωγής, όσοι βρέθηκαν από την πρώτη μέρα του αγώνα εκεί έξω, ώστε η καθημερινότητα μας να διατηρήσει την φυσική της ροή και προπάντων να μην βρεθεί η ίδια μας η ζωή σε κίνδυνο, αξίζουν από όλους εμάς ένα μεγάλο χειροκρότημα.

Στο διαφημιστικό σποτ της Stoiximan που θα δείτε παρακάτω, συμβαίνει κάτι σπάνιο στα αθλητικά χρονικά, αλλά απόλυτα ταιριαστό με όσα βιώνουμε σήμερα: Ο Σπύρος Γιαννιώτης, ο Αντελίνιο Βιεϊρίνια, ο Ματιέ Βαλμπουενά, ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Λευτέρης Πετρούνιας, η Άννα Κορακάκη, η Βασιλική Μιλλούση και ο Γιώργος Σαμαράς, αθλητές που μέχρι πρότινος δέχονταν το χειροκρότημα χιλιάδων φανατικών οπαδών τους, βρέθηκαν εκείνοι στην 'εξέδρα' για να θαυμάσουν τους πραγματικούς ήρωες.

Όλοι οι αθλητές βγήκαν στα μπαλκόνια τους για να χειροκροτήσουν τους πραγματικούς αρχηγούς αυτής της ομάδας που μας βγάζει κάθε μέρα από το σκοτάδι της απειλής του κορονοϊού και μας φέρνει ξανά, κοντά στο φως της ζωής. Αυτοί είναι οι ήρωες μιας ομάδας στην οποία λαμβάνουμε μέρος όλοι εμείς, κάνοντας πράξη καθημερινά όλα αυτά τα μικρά και απλά πράγματα που συμβάλλουν στην δημόσια υγεία και αποτελούν υπέρτατη ένδειξη του σεβασμού προς το συνάνθρωπο. Αυτή η ομάδα νίκης, έχει τους δικούς της ήρωες και αξίζουν το χειροκρότημα όλων μας.

Σε αυτή τη μάχη, το γήπεδό μας είναι το σπίτι μας. Ο χώρος που έγινε το 'οχυρό' μας απέναντι στον κοινό 'εχθρό και φιλοξένησε τους φόβους μας και τις ανησυχίες μας για το αύριο. Ένα αύριο που κατά ένα μεγάλο ποσοστό το διαμορφώνουμε εμείς με τη στάση μας.

Σε αυτή τη μάχη είμαστε όλοι μαζί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK