Καλοκαίρι στη σέντρα ή κάτι καλύτερο;

Καλοκαίρι στη σέντρα ή κάτι καλύτερο;

Μετά από μία ιδιαίτερη άνοιξη, έχει καταφθάσει ένα εξίσου ιδιαίτερο καλοκαίρι. Κι ενώ κανονικά θα περιμέναμε τις μεταγραφές αυτής της περιόδου για να γεμίσει με νόημα η ημέρα μας, το καλοκαίρι του 20 μας έφερε ανατροπή στο 90’ και μας έχει αφήσει να περιμένουμε για κάτι καλύτερο.

Μια πρώτη ψυχρολουσία τη δεχτήκαμε όταν αναβλήθηκε το φετινό Euro για το 21. Μάλλον εκεί ήταν το σημείο που κάπως το πήραμε απόφαση. Δεν το βάλαμε κάτω και ανασυνταχθήκαμε όταν μάθαμε ότι το πρωτάθλημα θα το παρακολουθούσαμε μεν, εξ αποστάσεως δε. Ο κύβος ερρίφθη, το μήνυμα το πιάσαμε. Παιδιά, ακούστε, τα πράγματα είναι σοβαρά, πρωτάθλημα μόνο σε μπαλκόνι. Ανασυνταχθείτε.

Το πρώτο βήμα λοιπόν στη φετινή ιεροτελεστία παρακολούθησης του πρωταθλήματος είναι να φωνάξεις τους κολλητούς στο σπίτι ή να βρεις σπίτι με μπαλκόνι και εξοπλισμό θέασης, για να φωνάξεις εκεί κόσμο. Το δεύτερο βήμα είναι να έχεις μαζί σου το myblu, το Προϊόν Νέας Γενιάς της Imperial Tobacco Hellas, το πρώτο σε προτιμήσεις ηλεκτρονικό τσιγάρο στην κατηγορία του, μία συσκευή κλειστού συστήματος που δουλεύει με προγεμισμένες κάψουλες .

Το τρίτο βήμα είναι να προμηθευτείς τις νέες, απίστευτες γεύσεις Menthol & Mango Apricot myblu γιατί έχεις ανάγκη αδερφέ, να νιώσεις καλοκαίρι. Να δοκιμάσεις το Menthol με γεύση δροσερής μέντας και ένταση νικοτίνης1.6%, που προσφέρει εμπειρία μεγάλης διάρκειας. Αν όμως αποφασίσεις να δοκιμάσεις το Mango Apricot, δεν θες κάτι άλλο. Η γεύση του είναι φρουτένια, Μάνγκο-Βερίκοκο κι έχει ένα γλυκό άρωμα, ενώ η ένταση 1.6% προσφέρει μια έντονη αλλά απαλή γευστική εμπειρία. Μην ξεκινήσεις το ματς χωρίς αυτές, είναι αυτό το κάτι καλύτερο που περίμενες.

Καλοκαίρι στη σέντρα ή κάτι καλύτερο;

Βήμα τέταρτο και καθοριστικό, προνόησε για το τι θα φάτε και τι θα πιείτε. Δεν μπορείς φίλε μου να δεις σε μπαλκόνι πρωτάθλημα, χωρίς να λιώνει το τυρί από την πίτσα. Βήμα πέμπτο, πάρε κάνα δυο σιτρονέλες για καλό και για κακό, άραξε στην πολυθρόνα ή το φερ φορζέ του μπαλκονιού και, αγαπημένε μου φίλε, ορίστε το κάτι καλύτερο για αυτό το καλοκαίρι.

Άντε, και με τη νίκη!


News 24/7

24MEDIA NETWORK