Καταφύγιο στα πρακτορεία ΟΠΑΠ για αθλητικές βραδιές με ασφάλεια

Με τα γήπεδα να παραμένουν κλειστά, λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού, οι φίλοι των σπορ αναζητούν νέους τρόπους για να ζήσουν τον παλμό των ματς. Τα πρωταθλήματα και όλες οι αθλητικές διοργανώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη έχουν ξεκινήσει, πάντα υπό τη σκιά της πανδημίας, και το τηλεοπτικό μενού περιέχει καθημερινά ζωντανές αναμετρήσεις.

Καταφύγιο στα πρακτορεία ΟΠΑΠ για αθλητικές βραδιές με ασφάλεια

Έδαφος κερδίζουν συνεχώς τα πρακτορεία ΟΠΑΠ τα οποία προσφέρουν ένα ευχάριστο και μοντέρνο περιβάλλον, όπου μπορεί να παρακολουθήσει κανείς με ασφάλεια όλους τους αγώνες καθημερινά. Άλλωστε, το δίκτυο του ΟΠΑΠ εφαρμόζει με αυστηρή συνέπεια όλα τα απαραίτητα μέτρα ενάντια στη μετάδοση του ιού από την πρώτη στιγμή της επαναλειτουργίας του.

Καταφύγιο στα πρακτορεία ΟΠΑΠ για αθλητικές βραδιές με ασφάλεια


Όπως σχολιάζει ο Κωνσταντίνος Παππάς, ιδιοκτήτης ενός καταστήματος ΟΠΑΠ στη Νίκαια: «Η τήρηση των μέτρων είναι αδιαπραγμάτευτη και βασική προτεραιότητά μας. Θέλουμε να διασφαλίσουμε ένα ασφαλές περιβάλλον για να μπορεί ο κόσμος να απολαμβάνει τους αγώνες χωρίς φόβο. Αυτό σημαίνει: συνεχής χρήση μάσκας, τακτική απολύμανση με αντισηπτικό, τήρηση αποστάσεων και μέγιστου αριθμού ατόμων μέσα στο κατάστημα».

Καταφύγιο στα πρακτορεία ΟΠΑΠ για αθλητικές βραδιές με ασφάλεια

Σύμφωνα με τον κ. Παππά, ο κόσμος αναγνωρίζει τις προσπάθειες που γίνονται και ανταποκρίνεται: «Έχουν καταλάβει ότι εδώ μπορούν να έρθουν να περάσουν μια ευχάριστη βραδιά με την παρέα τους, παρακολουθώντας έναν αγώνα. Όσο δυναμώνει η αθλητική δράση, τόσο αυξάνει και το ενδιαφέρον του κόσμου»

Ποδοσφαιρικό στέκι

Το ποδόσφαιρο, ο βασιλιάς των σπορ, έχει την τιμητική του και στα πρακτορεία ΟΠΑΠ. Όπως εξηγεί ο κ. Παππάς, «από τότε που ξεκίνησε το ελληνικό πρωτάθλημα, τα Σαββατοκύριακα στο κατάστημα έχουν χρώμα ποδοσφαίρου. Τα πρακτορεία ΟΠΑΠ είναι στέκια για τον κόσμο. Ξέρουν ότι εδώ μπορούν να παρακολουθήσουν σε εξωτερικούς χώρους με μεγάλες οθόνες τα παιχνίδια, να σχολιάσουν με φίλους τους ή άλλους πελάτες και να δοκιμάσουν τις επιλογές του Πάμε Στοίχημα».


News 24/7

24MEDIA NETWORK