KLEEMANN: Οργανωτικές αλλαγές

Με στόχο την περαιτέρω ενδυνάμωση της διοίκησης του Ομίλου KLEEMANN, η εταιρία ενημερώνει για τις ακόλουθες οργανωτικές αλλαγές, οι οποίες θα ισχύσουν από την 1η Ιουνίου 2021.

KLEEMANN: Οργανωτικές αλλαγές

Με στόχο την περαιτέρω ενδυνάμωση της διοίκησης του Ομίλου KLEEMANN, η εταιρία ενημερώνει για τις ακόλουθες οργανωτικές αλλαγές, οι οποίες θα ισχύσουν από την 1η Ιουνίου 2021

Η κυρία Ελένη Ασβεστά, μέχρι σήμερα Group HR & Administration Director του Ομίλου KLEEMANN, με εκτενή εμπειρία σε ανώτατες διοικητικές θέσεις, αναλαμβάνει Γενική Διευθύντρια της KLEEMANN China. Πρόκειται για μια στρατηγική επιλογή της εταιρίας στην κρίσιμη αγορά της νοτιοανατολικής Ασίας, η οποία θα ενισχύσει την περαιτέρω ανάπτυξη του Ομίλου.

Η Διεύθυνση HR & Administration ενοποιείται με τη Διεύθυνση Coaching με επικεφαλής την κυρία Κατερίνα Κουκούντζου. Στη θέση αυτή, η οποία είναι κομβικής σημασίας για την επίτευξη των εταιρικών στόχων, ιδιαίτερα στις σημερινές συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία, η κυρία Κατερίνα Κουκούντζου θα κληθεί να αξιοποιήσει την εμπειρία που απέκτησε ως Διευθύντρια Coaching στον Όμιλο KLEEMANN τα τελευταία δέκα χρόνια.

Ο Γενικός Διευθυντής του Ομίλου KLEEMANN, κ. Γιάννης Σανιδιώτης, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε σίγουροι ότι οι αλλαγές αυτές θα ενισχύσουν τις εν λόγω λειτουργίες και θα συντελέσουν σημαντικά στην υλοποίηση της στρατηγικής του Ομίλου. Ευχόμαστε στις συναδέλφους μας καλή επιτυχία στο νέο τους ρόλο».

News 24/7

24MEDIA NETWORK