Κύπελλα Ευρώπης: Κορυφώνεται η μάχη στους ομίλους για την πρόκριση

Μεγάλα παιχνίδια στην 3η αγωνιστική με πολλές στοιχηματικές επιλογές από το Πάμε Στοίχημα

Κύπελλα Ευρώπης: Κορυφώνεται η μάχη στους ομίλους για την πρόκριση

Τα Κύπελλα Ευρώπης επιστρέφουν και η 3η αγωνιστική των ομίλων περιλαμβάνει σπουδαίες αναμετρήσεις. Στους περισσότερους ομίλους γίνεται μεγάλη μάχη για την πρόκριση και πολλοί αγώνες έχουν μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Στο Champions League ξεχωρίζουν, στο σημερινό πρόγραμμα, τα παιχνίδια Ατλέτικο Μαδρίτης-Λίβερπουλ, Άγιαξ-Ντόρτμουντ και στο αυριανό, οι αγώνες Μπενφίκα-Μπάγερν, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Αταλάντα.

Εκτός έδρας δοκιμασίες για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Στο Europa League και το Conference League οι 2 ελληνικές ομάδες παραμένουν αήττητες στους ομίλους τους και δίνουν κρίσιμα εκτός έδρας παιχνίδια.

Ο Ολυμπιακός προηγείται στον 4ο όμιλο του Europa League με 6 βαθμούς. Την Πέμπτη (22:00) αντιμετωπίζει στη Φρανκφούρτη την Άιντραχτ, η οποία είναι 2η στη βαθμολογία με 4 πόντους.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στη 2η θέση του 6ου ομίλου του ConferenceLeague με 4 βαθμούς. Αντίπαλός του την Πέμπτη (19:45) είναι η πρωτοπόρος Κοπεγχάγη, η οποία έχει κάνει το 2 στα 2.

Ειδικά στοιχήματα για κόρνερ, σκόρερ και γκολ

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλά ειδικά στοιχήματα για τους αγώνες Ατλέτικο Μαδρίτης-Λίβερπουλ, Άγιαξ-Ντόρτμουντ, Μπενφίκα-Μπάγερν, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Αταλάντα, Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Ολυμπιακός και Κοπεγχάγη-ΠΑΟΚ.

Ανάμεσα στις επιλογές που προσφέρονται στα καταστήματα ΟΠΑΠ είναι και αυτές για το σύνολο των κόρνερ, το ημίχρονο με τα περισσότερα κόρνερ, τον πρώτο παίκτη που θα σκοράρει, τον τελευταίο σκόρερ, τον σκόρερ οποιουδήποτε τέρματος, τα σκορ πολλαπλών επιλογών, το σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι, το ακριβές σκορ 1ου/2ου ημιχρόνου, τα μονά/ζυγά γκολ, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, τη διαφορά νίκης, το τελικό Αποτέλεσμα & Goal/NoGoal.

Όλη η στοιχηματική εμπειρία σε ένα κατάστημα ΟΠΑΠ

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν μέσω της εφαρμογής Opapp να δημιουργούν εύκολα και γρήγορα το δελτίο τους, να σκανάρουν τα αποδεικτικά και να κάνουν Cash Out οποιαδήποτε στιγμή επιθυμούν.

Στα καταστήματα ΟΠΑΠ έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν αθλητικό κανάλι που μεταδίδει λεπτό προς λεπτό ζωντανά αγώνες απ’ όλο τον κόσμο.

Εξελιγμένη εμπειρία στοιχήματος προσφέρεται και σε virtual αγώνες, στο Ποδόσφαιρο, το Πρωτάθλημα και το Μπάσκετ, με κορυφαία γραφικά, αμέτρητες στοιχηματικές φάσεις και προωθητικές ενέργειες όπως το Παρά 1 στο VIRTUAL SPORTS ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK