Κύπελλο Αγγλίας: Το ντέρμπι του Μάντσεστερ έρχεται το Σάββατο στο Wembley

Σίτι και Γιουνάιτεντ μονομαχούν για το Κύπελλο Αγγλίας (03/06, 17:00), με την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα να είναι μπροστά σε μια μεγάλη ευκαιρία να γράψει ιστορία.

Κύπελλο Αγγλίας: Το ντέρμπι του Μάντσεστερ έρχεται το Σάββατο στο Wembley
AP

Στα 152 χρόνια ιστορίας του Κυπέλλου Αγγλίας, ποτέ άλλοτε στο παρελθόν δεν είχαν βρεθεί αντιμέτωπες στον τελικό οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ. Και αυτός ο αγώνας έρχεται σε ένα ιδιαίτερα σημαδιακό χρονικό σημείο, δεδομένου ότι η ξέφρενη πορεία της Μάντσεστερ Σίτι τη φετινή σεζόν δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για την κατάκτηση του treble μιας αγγλικής ομάδας, μόλις για δεύτερη φορά στην ιστορία και πρώτη από το 1999, όταν αυτό το επίτευγμα είχε καταφέρει να πανηγυρίσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Σίτι είναι ήδη πρωταθλήτρια Αγγλίας, ενώ την επόμενη εβδομάδα αντιμετωπίζει την Ίντερ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σίτι-Γιουνάιτεντ για το Κύπελλο Αγγλίας στο Pamestoixima.gr

Στις τρεις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων του Μάντσεστερ έχουν σημειωθεί από τρία γκολ και πάνω, ενώ στις δύο από τις τρεις τελευταίες είχαμε 5 γκολ ή περισσότερα, διακόπτοντας ένα σερί 6 αγώνων που τα ντέρμπι του Μάντσεστερ ήταν στο No Goal.

Στο Pamestoixima.gr υπάρχει πληθώρα επιλογών αναφορικά με τα γκολ του αγώνα, τον τρόπο κατάκτησης του τροπαίου, αλλά και ειδικές επιλογές για τους σκόρερ.

Τελικός Κυπέλλου και στην Γερμανία

Έναν χρόνο μετά τον πρώτο της τίτλο στο Κύπελλο Γερμανίας, η Λειψία φιλοδοξεί να κάνει το repeat με αντίπαλο την Άιντραχτ Φρανκφούρτης που έχει κατακτήσει το τρόπαιο 5 φορές, με τελευταία το 2018. Ο αγώνας πραγματοποιείται το Σάββατο (03/06, 21:00) στο Ολίμπιασταντιον του Βερολίνου με την ισοπαλία να κυριαρχεί στα πιο πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των αντιπάλων. Συγκεκριμένα, 4/6 τελευταία παιχνίδια των δύο ομάδων δεν είχαν νικητή.

Λειψία-Άιντραχτ Φρανκφούρτης για το Κύπελλο Γερμανίας στο Pamestoixima.gr

Στο Pamestoixima.gr, υπάρχουν εκατοντάδες επιλογές για τον αγώνα, καθώς και η δυνατότητα του Bet Builder και των συνδυαστικών επιλογών.

Το παιχνίδι σου γίνεται πιο γρήγορο και πιο απλό

Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr ζεις το παιχνίδι περισσότερο από ποτέ. Με τις αποδόσεις που ήθελες, πλούσιο πρόγραμμα live streaming και άφθονες στοιχηματικές επιλογές για όλους τους αγώνες.

Το παιχνίδι σου γίνεται πιο γρήγορο, πιο απλό, πιο σύγχρονο και πιο προσωποποιημένο από ποτέ.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

News 24/7

24MEDIA NETWORK