Making-of: Έτσι αναποδογύρισε το... γήπεδο η Stoiximan! (VIDEOS)

Ποδοσφαιριστές, αθλητές παρκούρ, ηθοποιοί. Συνολικά πάνω από 150 άνθρωποι συμμετείχαν στη δημιουργία του εντυπωσιακού τηλεοπτικού σποτ της Stoiximan, μαζί με μία... γάτα αλλά και όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας στην εποχή της πανδημίας. Δείτε πώς γυρίστηκε!

Making-of: Έτσι αναποδογύρισε το... γήπεδο η Stoiximan! (VIDEOS)

Είναι η πρώτη φορά που η Stoiximan παρουσιάζει σε ένα τηλεοπτικό σποτ όλο τον συναρπαστικό κόσμο της. Και το έκανε με εντυπωσιακό τρόπο! Το Στοίχημα, το Casino και τα Virtuals εμφανίζονται στο σποτ μέσα σε μία… διπλή πραγματικότητα: Αυτό που συμβαίνει στον έξω κόσμο και ταυτόχρονο στην πλατφόρμα της Stoiximan!

Ο αγωνιστικός χώρος του Ολυμπιακού Σταδίου ξαφνικά γέρνει και στο γήπεδο τένις ξεσπάει καταρρακτώδης βροχή. Τραπέζια ρουλέτας αναποδογυρίζουν, οι πρωταγωνιστές μεταμορφώνονται σε virtual ήρωες και μία… γάτα κλέβει την παράσταση!

Περισσότεροι από 150 συντελεστές, casting και άνθρωποι της παραγωγής συνεργάστηκαν αρμονικά και τηρώντας ολα τα μέτρα προστασίας κατά του covid-19, για να γυριστεί το πρωτότυπο σποτ της Stoiximan. Δείτε το ξανά εδώ:

...και απολαύστε το πώς γυρίστηκε!


News 24/7

24MEDIA NETWORK