Μαραθώνιος 9 ωρών "Παίζουμε Ελλάδα" στα κανάλια Novasports!

Σάββατο 24 Ιανουαρίου, από τις 14:30 στα Novasports 1 και Novasports 1 HD.

Μαραθώνιος 9 ωρών "Παίζουμε Ελλάδα" στα κανάλια Novasports!

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, το Σάββατο 24 Ιανουαρίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μέσα από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD, τη μαραθώνια ζώνη "Παίζουμε Ελλάδα" διάρκειας 9 ωρών, με τους αγώνες της Super League, της Basket League, καθώς και τον αγώνα Παναθηναϊκός – Πρωτέας Βούλας για την Α1 μπάσκετ Γυναικών, ενώ θα υπάρχει και αναλυτική ενημέρωση για την Α1 πόλο Ανδρών. Περισσότεροι από 100 δημοσιογράφοι και τεχνικοί, θα βρίσκονται σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και στο στούντιο της Nova στην Κάντζα, για να μεταφέρουν με τον αρτιότερο τρόπο στους συνδρομητές των καναλιών Novasports, όλη την αγωνιστική δραστηριότητα από τα γήπεδα.

Ο μαραθώνιος των μεταδόσεων ξεκινάει με μπάσκετ στις 14:30 με την εκπομπή "Παίζουμε Ελλάδα", σε παρουσίαση των Γρηγόρη Παπαβασιλείου και Γιώργου Συρίγου. Στις 15:00, θα μεταδοθούν λεπτό προς λεπτό οι αναμετρήσεις Άρης - Πανελευσινιακός, Κολοσσός H Hotels - Πανιώνιος, Τρίκαλα BC Aries – ΚΑΟΔ American Genetics και Ρέθυμνο Aegean - ΠΑΟΚ για την 14η αγωνιστική της Basket League. Επίσης, θα υπάρχει σύνδεση και με τον αγώνα Skoda Ξάνθη - ΠΑΣ Γιάννινα, για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, καθώς και με το παιχνίδι Παναθηναϊκός - Πρωτέας Βούλας, για τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α1 γυναικών. Στις 17:00, τη σκυτάλη παίρνουν οι Λίλα Κουντουριώτη, Γιαννίκος Δούσκας και Χρήστος Καούρης, οι οποίοι θα προσφέρουν το κυρίως ποδοσφαιρικό "μενού" από το πρωτάθλημα της Super League. Λεπτό προς λεπτό στις 17:15 οι αγώνες Παναθηναϊκός - ΑΕΛ Καλλονής, Αστέρας Τρίπολης - Πανιώνιος, Πανθρακικός - Λεβαδειακός και Κέρκυρα - Βέροια.

Related content

Στις 19:30, οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον αγώνα ΟΦΗ - Ολυμπιακός για την 20η αγωνιστική της Super League και αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης, οι Δημήτρης Παπανικολάου, Αντώνης Καρπετόπουλος και Αντώνης Πανούτσος θα αναλύσουν μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους όλα όσα συνέβησαν στα ελληνικά γήπεδα. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της εκπομπής, οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα ενημερωθούν και για την 9η αγωνιστική της Α1 πόλο ανδρών και τους αγώνες, Ολυμπιακός – N.O. Καλαμακίου, Χίος - Βουλιαγμένη, Υδραϊκός - Εθνικός, Νηρέας Λαμίας - Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ - Φάληρο και Πανιώνιος - Γλυφάδα.

Ο μαραθώνιος των μεταδόσεων των αθλητικών καναλιών της Nova το Σάββατο, ολοκληρώνεται με την κάλυψη του αγώνα Μονπελιέ – Ναντ στις 21:00 από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD για την 23η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος της Ligue 1.

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!

News 24/7

24MEDIA NETWORK