Μικροί Ήρωες: Με Διαμαντίδη και Γιαννιώτη στον Πλανήτη Τεχνόπολη

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Σπύρος Γιαννιώτης θα συντροφεύσουν τους Μικρούς Ήρωες by Stoiximan στο μεγαλύτερο και πιο διασκεδαστικό φεστιβάλ της πόλης.

Μικροί Ήρωες: Με Διαμαντίδη και Γιαννιώτη στον Πλανήτη Τεχνόπολη

Έχετε σκεφτεί τους νόμους της φυσικής που κάνουν το τραμπολίνο τόσο διασκεδαστικό; Πώς η γεωμετρία και οι πιθανότητες συνδυάζονται σε ένα γιγάντιο ποδοσφαιρομπιλιάρδο; Ότι ένας τοίχος αναρρίχησης μπορεί να οδηγήσει στα πιο απρόσμενα πειράματα;

Και πώς θα σας φαινόταν αν μπορούσατε να μοιραστείτε αυτή την εμπειρία με δύο από τους πιο μεγάλους αθλητές μας;

Το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου οι Μικροί Ήρωες by Stoiximan σε συνεργασία με τον οργανισμό SciCo ταξιδεύουν στον Πλανήτη Τεχνόπολη, το μεγαλύτερο και πιο διασκεδαστικό φεστιβάλ της πόλης για παιδιά και σας προσκαλούν σε έναν πρωτότυπο συνδυασμό αθλητισμού και επιστήμης. Τραμπολίνο, snookball και τοίχος αναρρίχησης θα σας διασκεδάσουν μαζί με μοναδικά επιστημονικά εργαστήρια που θα σας αποκαλύψουν τα μυστικά πίσω από τη διασκέδαση.

Και όλα αυτά, με συντροφιά δύο από τους μοναδικούς ambassadors του προγράμματος 'Μικροί Ήρωες', τον Δημήτρη Διαμαντίδη (Σάββατο, 12:00 - 14:00) και τον Σπύρο Γιαννιώτη (Κυριακή 11:00 - 13:00).

News 24/7

24MEDIA NETWORK