Μοναδική εμπειρία για τους φίλους της ΑΕΚ στο κατάστημα ΟΠΑΠ στην OPAP Arena

Αξέχαστη ποδοσφαιρική βραδιά σε εκπληκτική ατμόσφαιρα, με πολλές εκπλήξεις

Μοναδική εμπειρία για τους φίλους της ΑΕΚ στο κατάστημα ΟΠΑΠ στην OPAP Arena

Οι αγώνες της ΑΕΚ είναι πάντα εντός έδρας στο κατάστημα ΟΠΑΠ στην OPAP Arena

Τη δική τους πανηγυρική εξέδρα έστησαν, το βράδυ της Δευτέρας, οι φίλαθλοι της ΑΕΚ στο κατάστημα ΟΠΑΠ της OPAP Arena, όπου έζησαν όλη την ένταση του αγώνα με τον Άρη σαν να παίζει η ομάδα τους εντός έδρας.

Οι φίλοι της ΑΕΚ κατέκλυσαν από νωρίς το υπερσύγχρονο κατάστημα ΟΠΑΠ για να παρακολουθήσουν την κρίσιμη αναμέτρηση, μετατρέποντας την ποδοσφαιρική βραδιά σε μια αξέχαστη φιέστα.

Χιλιάδες φίλαθλοι είδαν το καθοριστικό παιχνίδι σε γιγαντοοθόνες, συνοδεύοντας με συνθήματα τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Η μεγάλη αγωνία και οι έντονοι πανηγυρισμοί συνέθεσαν ένα πρωτόγνωρο ποδοσφαιρικό κλίμα και μια μοναδική ατμόσφαιρα. Από την ποδοσφαιρική γιορτή δεν έλειπαν η μουσική, τα γευστικά σνακ και οι εκπλήξεις με «κιτρινόμαυρο» χρώμα.

Δείτε το βίντεο από τη φιέστα στο κατάστημα ΟΠΑΠ της OPAP Arena:

Τα καταστήματα ΟΠΑΠ όλης της χώρας δίνουν ραντεβού με τους φιλάθλους του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ, με εκατοντάδες events που συνδυάζουν την αθλητική δράση με τη διασκέδαση.

Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών. Η συχνή συμμετοχή ενέχει κινδύνους εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή στήριξης: 1114 ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

24MEDIA NETWORK