Novasports: Ειδική εκπομπή για τη σημερινή κλήρωση της Εθνικής για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις

Novasports: Ειδική εκπομπή για τη σημερινή κλήρωση της Εθνικής για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022

Η καρδιά της Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου χτυπάει σήμερα Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου (19:00) στη Ζυρίχη, εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των προκριματικών για την ευρωπαϊκή ζώνη ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στο Κατάρ το 2022.

Τα κανάλια Novasports από τις 18:45 θα βάλουν τους φίλους του ποδοσφαίρου στον παλμό της κλήρωσης με ειδική εκπομπή στο Novasports2HD και στο Web TV του Novasports.gr και παρουσιαστές τη Λίλα Κουντουριώτη και τον Γιαννίκο Δούσκα, ενώ στο στούντιο θα είναι και ο ρεπόρτερ της Εθνικής μας ομάδας, Αποστόλης Λάμπος, οι οποίοι θα φιλοξενήσουν καλεσμένους, μεταξύ άλλων οι διεθνείς ποδοσφαιριστές, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Γιώργος Κυριακόπουλος και Βαγγέλης Παυλίδης που θα σχολιάσουν όλοι μαζί τα αποτελέσματα της κλήρωσης με έμφαση στον όμιλο της Εθνικής ομάδας και τους αντιπάλους της.

Υπενθυμίζεται ότι η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί από τον Διευθυντή διαγωνισμών της FIFA, Jaime Yarza με τη βοήθεια δυο προσωπικοτήτων του ποδοσφαίρου, τον Daniele De Rossi και τον Rafael Van Der Vaart και θα μεταδοθεί από το Novasports2HD και από το Web TV του Novasports.gr (διαθέσιμο στην Ελλάδα) σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είναι στο 3ο γκρουπ δυναμικότητας και μαζί με άλλες 54 ομάδες θα μπει στην κληρωτίδα για να σχηματιστούν οι 10 προκριματικοί όμιλοι. Επικεφαλής σε κάθε όμιλο θα είναι το Βέλγιο, η Γαλλία, η Αγγλία, η Πορτογαλία, η Ισπανία, η Ιταλία, η Κροατία, η Δανία, η Γερμανία και η Ολλανδία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK