nrg, η νέα σου σχέση!

Η nrg αλλάζει πρόσωπο στην επικοινωνία της και ρίχνει φως στις σχέσεις!

nrg, η νέα σου σχέση!

Με τη νέα της διαφημιστική καμπάνια μάς δίνει τροφή για σκέψη.

Κι αν τελικά δεν έχουμε δίπλα μας αυτό που πραγματικά μας αξίζει; Κι αν μένουμε σε μία σχέση μόνο από συνήθεια;

Κι αν ήρθε η ώρα να αλλάξουμε ενέργεια;

Πάρτε το χρόνο σας να σκεφτείτε τη σχέση που έχετε δημιουργήσει με το ρεύμα σας και ένα τηλεφώνημα στο 18101 θα σας λύσει όλες τις απορίες.

Ενημερωθείτε τώρα για την nrg, την ελληνική εταιρεία ενέργειας που έχει χαμηλές και σταθερές χρεώσεις, μιλά ξεκάθαρα και είναι πάντα δίπλα σας.

Επιπλέον, με το πρόγραμμα 5x5, το οποίο προσφέρει 5 ώρες ΔΩΡΕΑΝ ρεύμα κάθε μέρα για 5 ολόκληρους μήνες, υπολογισμός που μας δίνει 150 ώρες το μήνα δωρεάν ρεύμα, μπορείτε να εξοικονομήσετε έως και 40% έκπτωση στο ρεύμα του σπιτιού σας!

Κάντε το βήμα και απολαύστε τη νέα σας σχέση με την nrg, χωρίς να αγχώνεστε για το λογαριασμό του ρεύματος! Αξιοποιήστε την προσφορά 5x5 και δείτε αμέσως τη διαφορά στο λογαριασμό του ρεύματος!

Και για εσάς που έχετε και νυχτερινό μετρητή, τα πράγματα είναι ακόμα καλύτερα γιατί οι δωρεάν ώρες της nrg υπολογίζονται με έκπτωση στην υψηλότερη χρέωση, που είναι αυτή της ημερήσιας κατανάλωσης!

Στόχος της nrg είναι να προσφέρει πάντα στους πελάτες της τάση για καλύτερη, οικονομικότερη και πιο ποιοτική ζωή. Και αυτό ακριβώς φέρνει με αυτή την προσφορά, υποστηρίζοντας τη δέσμευσή της και δίνοντας σημασία στα πάντα!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά, καλέστε στο 18101 ή επισκεφθείτε το www.nrgprovider.com.

nrg, η νέα σου σχέση!

News 24/7

24MEDIA NETWORK