Ο Λευτέρης Πετρούνιας παρέα με το Milko προγραμματίζουν το νέο Milko Hoodmakeover

Στο πλαίσιο της καμπάνιας του MILKO #KANTOALITHINO, το αγαπημένο σοκολατούχο γάλα των νέων λάνσαρε στην αγορά μια νέα συλλεκτική συσκευασία MILKO PROTEIN, με τη φιγούρα και την υπογραφή του Λευτέρη Πετρούνια, του κορυφαίου Έλληνα αθλητή των κρίκων, στηρίζοντας τον καθ’ όλη τη διάρκεια της απαιτητικής προετοιμασίας του για το Road To Tokyo, η οποία είχε ως αποτέλεσμα μια ακόμα παγκόσμια διάκριση για τον ελληνικό αθλητισμό.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας παρέα με το Milko προγραμματίζουν το νέο Milko Hoodmakeover

Η συνεργασία όμως δεν σταματάει εδώ. Έσοδα από το νέο μπουκάλι Limited Edition MILKO PROTEIN DARK CHOCO, με τον Έλληνα αθλητή πρότυπο, θα διατεθούν για την ανακατασκευή ενός νέου αθλητικού χώρου. Έτσι το MILKO και ο Λευτέρης αλληλεπιδρούν με το κοινό δίνοντάς του ενεργό ρόλο στην επιλογή της τοποθεσίας και το είδος της εγκατάστασης, μέσω διαγωνισμών στα social media (https://www.facebook.com/milko , https://www.instagram.com/milkogreece/). Πρόκειται για τη συνέχεια της ενέργειας “Milko Hood Makeover”, με την οποία το MILKO έχει ήδη δώσει ζωή και χρώμα σε δύο γήπεδα, στις περιοχές της Αγίας Βαρβάρας και του Ζωγράφου, προσφέροντας στους νέους σύγχρονους και ασφαλείς χώρους άθλησης όπου μπορούν να παίξουν, να πιστέψουν στις δυνατότητές τους και να ονειρευτούν.

#Kantoalithino λοιπόν αποκτώντας κι εσύ τις νέες συλλεκτικές συσκευασίες με τον Λευτέρη Πετρούνια και βοήθησε να υλοποιηθεί ακόμα μια πρωτοβουλία που προάγει τον αθλητισμό και τις αξίες του! Γιατί τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα και αυτό το αποδεικνύουν καθημερινά το Milko και ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Απολαύστε το video της ενέργειας στο παρακάτω link:

https://www.youtube.com/watch?v=LysxmgFk0Ns

News 24/7

24MEDIA NETWORK