Ο NEYMAR JR. ΚΑΙ Η NIKE FOOTBALL ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ GOLD HYPERVENOM

Όταν ήταν ακόμα δώδεκα χρονών, παθιασμένος με το ποδόσφαιρο, ο Neymar Jr. είχε τη συνήθεια να βάφει με χρυσό σπρέι τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Έτσι η Nike, δημιούργησε μια νέα εκπληκτική χρυσή έκδοση του Hypervenom, για να φορεθεί από το Βραζιλιάνο σταρ στο υπόλοιπο της διοργάνωσης. Τα νέα παπούτσια θα είναι διαθέσιμα στο www.nike.com στις 26 Ιουνίου.

Ο NEYMAR JR. ΚΑΙ Η NIKE FOOTBALL ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ GOLD HYPERVENOM

Τα καινοτόμα ποδοσφαιρικά παπούτσια που σχεδιάστηκαν για τον επιθετικό της Βραζιλίας, όπως τα παπούτσια που έβαφε ο ίδιος μικρός με σπρέι. Το αρχικό Hypervenom Phantom παρουσιάστηκε από τον Neymar Jr. στο Ρίο στις αρχές του 2013 και έκλεψε τις εντυπώσεις όταν ο Neymar ξεσήκωσε τη Βραζιλία στο Confederations Cup.

«Όταν συναντήσαμε τον Neymar, μας είπε ότι όταν ήταν 12 ετών συνήθιζε να βάφει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια με χρυσό σπρέι. Μας εκμυστηρεύτηκε ότι πάντα ήθελε ένα ζευγάρι χρυσά παπούτσια αλλά δεν μπορούσε να τα βρει πουθενά. Έχοντας την επιθυμία του Neymar στο μυαλό μας, αποφασίσαμε ότι το φετινό καλοκαίρι θα ήταν η ιδανική στιγμή για να δημιουργήσουμε αυτά τα παπούτσια», δήλωσε ο Denis Dekovic, Nike Football Design Director.

«Η μεγαλύτερη πρόκληση ήταν να πετύχουμε το χρυσό χρώμα, ώστε να μοιάζει ακριβώς σα να έχει βαφτεί με σπρέι. Συνεργαστήκαμε στενά με τον Neymar για να πλησιάσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο το χρώμα που ο ίδιος θυμόταν να χρησιμοποιεί όταν ήταν μικρός. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα και ανυπομονούμε να δούμε τα συλλεκτικά Hypervenom μέσα στο γήπεδο.»

Ο NEYMAR JR. ΚΑΙ Η NIKE FOOTBALL ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ GOLD HYPERVENOM

Δείτε το βίντεο για τη συλλεκτική έκδοση του Hypervenom εδώ: http://youtu.be/Y0sSGGDtkfk

Η συλλεκτική έκδοση του Hypervenom Phantom φέρει μια μοναδική εικαστική λεπτομέρεια στον πάτο των παπουτσιών: το σχέδιο ενός σπρέι και του Hypervenom.

Η σχεδιαστική ομάδα της Nike Football σχεδίασε το νέο Hypervenom με βάση τις τάσεις που ακολουθούν οι επιθετικοί στο παιχνίδι σήμερα.

«Τα Hypervenom είναι η απάντηση στον τρόπο με τον οποίο το παιχνίδι έχει αλλάξει. Οι παίκτες θέλουν να είναι ταχύτεροι, όχι μόνο στο τρέξιμο, αλλά και στον τρόπο με τον οποίο πρέπει να ελιχθούν με τη μπάλα μέσα σε μικρούς χώρους. Πρέπει να δημιουργούν ευκαιρίες από το τίποτα. Τα Hypervenom σχεδιάστηκαν με στόχο να μπορούν οι παίχτες να αντιμετωπίσουν τους γρήγορους αμυντικούς, προσφέροντας στους επιθετικούς το επιπλέον κλάσμα του δευτερολέπτου που χρειάζονται», δήλωσε ο Dekovic.

Ο NEYMAR JR. ΚΑΙ Η NIKE FOOTBALL ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ GOLD HYPERVENOM

ΕΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ NIKESKIN

Η σχεδιαστική ομάδα της Nike Football γνώριζε καλά ότι ο τρόπος σχεδιασμού των παπουτσιών θα έπρεπε να επανεξεταστεί.

«Παραδοσιακά, η τεχνολογία σε ένα καινούριο παπούτσι εστιάζει στην βελτίωση της εφαρμογής, στο υλικό που καλύπτει το επάνω μέρος ή τη σόλα και τις τάπες. Τα Hypervenom δίνουν νέες λύσεις για όλα τα παραπάνω», δήλωσε ο Dekovic.

Το υλικό του επάνω μέρους των Hypervenom έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με το νέο σύστημα NIKESKIN. Το σύστημα NIKESKIN περιλαμβάνει ένα μαλακό, εύκαμπτο δίχτυ που ενώνεται με μια λεπτή μεμβράνη πολυουρεθάνης και είναι φινιρισμένο με την τεχνολογία All Conditions Control technology (ACC) της Nike, ώστε να παρέχεται το ίδιο επίπεδο ελέγχου της μπάλας, τόσο σε υγρές όσο και σε ξηρές συνθήκες.

«Το δίχτυ παρέχει εκπληκτική άνεση και αίσθηση. Οι αθλητές μας ζήτησαν να δημιουργήσουμε ένα ποδοσφαιρικό παπούτσι που να πλησιάζει όσο το δυνατόν περισσότερο στην αίσθηση του να παίζει κανείς με γυμνό πόδι», επισήμανε ο Dekovic. «Το δίχτυ είναι ένα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση και σε συνδυασμό με την τεχνολογία All Conditions Control, διατηρείται μονίμως στεγνό.»

Ο NEYMAR JR. ΚΑΙ Η NIKE FOOTBALL ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ GOLD HYPERVENOM

ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΣΟΛΑΣ

Τα Hypervenom διαθέτουν επίσης νέο πάτο. Τα επιπλέον υλικά έχουν αφαιρεθεί και το πόδι έχει καλύτερη αίσθηση επαφής με το έδαφος και τη μπάλα.

Η Nike συνεργάστηκε με μερικούς από τους μεγαλύτερους ορθοπεδικούς γιατρούς στον κόσμο για να δημιουργήσει μια διαχωριζόμενη εξωτερική σόλα που αυξάνει την ικανότητα του παίκτη να κάνει το πρώτο σημαντικό βήμα για να απομακρυνθεί από τον αμυντικό. Μια αυλάκωση στη μύτη του παπουτσιού βοηθά τη γρήγορη ενεργοποίηση του πρώτου τμήματος του μεταταρσίου, του οστού που ορίζει τον χρόνο αντίδρασης της πρώτης κίνησης του παπουτσιού.

Το πλαίσιο της εξωτερικής σόλας αποτελείται από συμπιεσμένο νάιλον για μια σόλα υψηλής ανταπόκρισης που εξασφαλίζει αντοχή και ελαφριά αίσθηση. Οι τάπες έχουν σχεδιαστεί ώστε να επιτρέπουν την ταχύτερη διείσδυσή τους στο έδαφος, βοηθώντας τελικά και στην πιο γρήγορη απομάκρυνση από αυτό. Πρόκειται για καινοτομίες που σχεδιάστηκαν για να βοηθούν τους παίκτες να δημιουργούν χώρο πιο γρήγορα από ποτέ.

Για περισσότερο φωτογραφικό υλικό επισκεφθείτε το http://nikeinc.com/news/neymar-and-nike-football-introduce-hypervenom-special-edition#/inline/30845

Μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα NikeFootball στο Facebook.

News 24/7

24MEDIA NETWORK