Ο ΟΠΑΠ Μεγάλος Χορηγός του 3x3 Master Series – Αύριο ξεκινά στα Χανιά το πρώτο τουρνουά της σειράς

Πρεμιέρα κάνει αύριο το 3x3 Master Series 2023 της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ), που θα πραγματοποιηθεί σε πέντε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, με Μεγάλο Χορηγό τον ΟΠΑΠ.

Ο ΟΠΑΠ Μεγάλος Χορηγός του 3x3 Master Series – Αύριο ξεκινά στα Χανιά το πρώτο τουρνουά της σειράς
UNSPLASH

Τα πέντε διαφορετικά τουρνουά της σειράς θα φιλοξενηθούν σε Χανιά, Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Αττική και Βόλο, από αυτό το Σαββατοκύριακο 27 – 28 Μαΐου έως και τις 29 – 30 Ιουλίου. Από τα συγκεκριμένα τουρνουά θα αναδειχθούν οι καλύτερες ομάδες ανδρών και γυναικών στις κατηγορίες +18 και U18, οι οποίες θα φτάσουν στον Μεγάλο Τελικό 3×3 ΟΠΑΠ Master Series Finals, που θα πραγματοποιηθεί στις 18 – 20 Αυγούστου, στην Αθήνα.

Ο ΟΠΑΠ Μεγάλος Χορηγός του 3x3 Master Series – Αύριο ξεκινά στα Χανιά το πρώτο τουρνουά της σειράς

Η νικήτρια ομάδα του 3×3 Μaster Series, η οποία θα προκύψει από τον Μεγάλο Τελικό, θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο FIBA 3×3 World Tour.

Στο πρώτο τουρνουά της διοργάνωσης, που πραγματοποιείται το επόμενο διήμερο στα Χανιά, θα βρίσκεται και ο πρώην διεθνής με την Εθνική Ομάδα Μπάσκετ, Σοφοκλής Σχορτσανίτης, ο οποίος καλεί τον κόσμο να συμμετάσχει στη μεγάλη μπασκετική γιορτή:

https://www.youtube.com/shorts/8v7RBP_6fHw

Ο ΟΠΑΠ σύμμαχος της ΕΟΚ για την προώθηση του 3x3

Ο ΟΠΑΠ, ως Μεγάλος Χορηγός της ΕΟΚ, στηρίζει δυναμικά τις προσπάθειες της Ομοσπονδίας για την ανάπτυξη και προβολή του αθλήματος 3×3. Βρίσκεται στον πλευρό της σε όλες τις νέες πρωτοβουλίες και δράσεις που υλοποιούνται, με σκοπό τη δημιουργία αγωνιστικών ευκαιριών για όλες τις ομάδες 3×3 και την πραγματοποίηση διοργανώσεων υψηλού επιπέδου, τις οποίες θα απολαμβάνουν τόσο οι συμμετέχοντες όσο και οι θεατές.

Η σειρά τουρνουά 3×3 Master Series και o τελικός 3×3 ΟΠΑΠ Μaster Series έχουν ενταχθεί στην κατηγορία FIBA Quest, η οποία αποτελεί την υψηλότερη κατηγορία τουρνουά 3×3 που έχει θεσπίσει η Διεθνής Ομοσπονδία για την πρόκριση στο World Tour.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων της σειράς 3×3 Master Series :

27-28/5 Χανιά

10-11/6 Θεσσαλονίκη

30/6-1/7 Καβάλα

22-23./7 Αττική

29-30/7 Βόλος

18-20/8 Αθήνα (τελικός)

News 24/7

24MEDIA NETWORK