Ο Παναθηναϊκός εναντίον της ομάδας Αρναούτογλου σε ένα ντέρμπι λέξεων για καλό σκοπό

Δείτε την απολαυστική αναμέτρηση για την «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ»

Ο Παναθηναϊκός εναντίον της ομάδας Αρναούτογλου σε ένα ντέρμπι λέξεων για καλό σκοπό

Με φουλ επίθεση στην περιγραφή λέξεων, σκληρή άμυνα στις λάθος απαντήσεις και στενό μαρκάρισμα της ομάδας του Γρηγόρη Αρναούτογλου, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού συμμετείχαν σε μια ξεχωριστή αναμέτρηση για καλό σκοπό.

Οι Τάσος Χατζηγιοβάνης, Γιάννης Μπουζούκης και Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης αντιμετώπισαν τους Γρηγόρη Αρναούτογλου, Νάνσυ Αντωνίου και Παναγή Τζωρτζάτο σε ένα παιχνίδι λέξεων, με σκοπό να ενισχύσουν το έργο ανακαίνισης των παιδιατρικών νοσοκομείων που υλοποιεί ο ΟΠΑΠ.

Οι ομάδες #Grigoris&Friends και #PanathinaikosFC μπορεί να ήταν αντίπαλες στη διάρκεια του παιχνιδιού, στο τέλος όμως οι πόντοι τους αθροίστηκαν και προστέθηκαν σε αυτούς της «Ομάδας Προσφοράς ΟΠΑΠ», προκειμένου να μετατραπούν από τον ΟΠΑΠ σε οικονομική ενίσχυση για την ανακαίνιση των νοσοκομείων «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού».

Δείτε το βίντεο με την απολαυστική αναμέτρηση των δύο ομάδων:

https://www.youtube.com/watch?v=2zcBQrjeqCM

Τα τρία βήματα για να χαρίσουμε παιδικά χαμόγελα

Η «Ομάδας Προσφοράς ΟΠΑΠ» θα μαζεύει πόντους για την ανακαίνιση των δύο μεγαλύτερων παιδιατρικών νοσοκομείων της Ελλάδας έως την ερχόμενη Κυριακή 14 Νοεμβρίου. Με τρία απλά βήματα μπορούμε όλοι να μπούμε στην εφαρμογή και να συμβάλουμε, με συμβολικό τρόπο, σε αυτό το σημαντικό έργο:

·Κατεβάζουμε την εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» από το Google Play ή το App Store

· Συμμετέχουμε σε διασκεδαστικές δοκιμασίες και μαζεύουμε πόντους

· Ο ΟΠΑΠ προσφέρει

24MEDIA NETWORK