Ο Τηλελιμένας Plana της United Group έλαβε πλήρη πιστοποίηση βαθμίδας 4 από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τηλελιμένων (WTA)

4 Αυγούστου 2021 – Η United Group, μητρική εταιρεία της Nova, ανακοίνωσε σήμερα ότι η βουλγαρική εταιρεία της, Vivacom, πέτυχε πλήρη πιστοποίηση βαθμίδας 4 για τον Τηλελιμένα Plana από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τηλελιμένων μετά τον πρόσφατο έλεγχο της εγκατάστασης

Ο Τηλελιμένας Plana της United Group έλαβε πλήρη πιστοποίηση βαθμίδας 4 από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τηλελιμένων (WTA)

Η βαθμίδα 4 είναι η υψηλότερη δυνατή πιστοποίηση στον τομέα των υπηρεσιών τηλελιμένων και κατατάσσει τον δορυφορικό σταθμό στις πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις του τύπου του στον κόσμο. Σημαίνει ότι ο επίγειος σταθμός Plana πληροί τα πρότυπα κορυφαίας τοποθεσίας, διπλού εφεδρικού τεχνικού εξοπλισμού και εξαιρετικά επαγγελματικής υποστήριξης 24 ώρες το 24ωρο επί 7 ημέρες - τόσο από τεχνικούς όσο και από εμπορικούς εμπειρογνώμονες. Μόνο 19 τηλελιμένες, συμπεριλαμβανομένου του επίγειου σταθμού Plana, διαθέτουν σήμερα πιστοποίηση βαθμίδας 4.

Αυτό επιβεβαιώνει ότι οι πελάτες της Vivacom λαμβάνουν υπηρεσίες με πιστοποιημένη υψηλότερη ποιότητα και αξιοπιστία.

Από τον προηγούμενο έλεγχο, η Vivacom επικεντρώθηκε στην ανάπτυξη υπηρεσιών για επιχειρηματικούς πελάτες και πλέον ο επίγειος σταθμός εκπέμπει 4 πλατφόρμες DTH με περισσότερα από 400 τηλεοπτικά κανάλια για την Ανατολική Ευρώπη και την Αφρική.

Η Vivacom έχει επίσης επεκτείνει τις περιφερειακές θαλάσσιες υπηρεσίες VSAT της. Ο επίγειος σταθμός Plana αποτελεί επίσης σημαντικό μέρος της βασικής επίγειας υποδομής για αρκετούς δορυφορικούς παρόχους και τους σχηματισμούς δορυφόρων τους.

«Είμαστε υπερήφανοι που η Vivacom διασφαλίζει αποδεδειγμένα τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας για δορυφορικές υπηρεσίες, όπως ορίζεται από τoν WTA. Ο εμπεριστατωμένος έλεγχος που διενεργήθηκε από τoν WTA και η πιστοποίηση βαθμίδας 4 επιβεβαιώνει τον επαγγελματισμό της εργασίας μας και τη δέσμευσή μας να είμαστε οι καλύτεροι», δήλωσε ο Vladimir Rangelov, Senior Manager Broadcasting Services της Vivacom.

«Με την εκ νέου πιστοποίηση του Τηλελιμένα της Vivacom στη βαθμίδα 4», δήλωσε ο εκτελεστικός διευθυντής του WTA, Robert Bell, «ο WTA επιτυγχάνει τον πιο σημαντικό στόχο του προγράμματος Πιστοποίησης – όχι μόνο για να αξιολογήσει τους παράγοντες που συμβάλλουν στην υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών, αλλά και να ενθαρρύνει τη βελτίωση. Ανυπομονούμε να βοηθήσουμε και άλλους φορείς τηλελιμένων να αυξήσουν την ποιότητα των εγκαταστάσεων και των διαδικασιών τους για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών τους και την ανάπτυξη των επιχειρήσεων τους.»

Η διαδικασία πιστοποίησης είναι μακρά και ενδελεχής, διασφαλίζοντας την αντικειμενικότητά της. Ένας τηλελιμένας πρέπει να πληροί περισσότερες από 170 απαιτήσεις, τις οποίες ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τηλελιμένων επαληθεύει και αναλύει σε επιτόπιο έλεγχο.

Το Πρόγραμμα Πιστοποίησης του Παγκόσμιου Οργανισμού Τηλελιμένων εξυπηρετεί τόσο τους παρόχους τηλελιμένων, όσο και τους πελάτες τους με την αμερόληπτη, διαφανή και διεθνώς αποδεκτή μέθοδο για την τεκμηρίωση της ποιότητας των υπηρεσιών σε πελάτες και στρατηγικούς εταίρους.

Η πιστοποίηση αποτελεί ένα αξιόπιστο εργαλείο για τους πελάτες στην επιλογή παρόχων υπηρεσιών τηλελιμένων, θέτοντας σε σαφή βάση την εκτίμηση της τιμής και της ποιότητας.

Στο τέλος του 2020, ο Τηλελιμένας Plana κατέλαβε την 5η θέση παγκοσμίως όσον αφορά την αύξηση των εσόδων από δορυφορικές υπηρεσίες για επιχειρηματικούς πελάτες στην ετήσια κατάταξη του WTA με τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους φορείς εκμετάλλευσης τηλελιμένων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK