Οι "φευγάτοι" του Γενάρη

Το "ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ" επέστρεψε και περιμένει όλους εσάς να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας. Δημιουργήστε την ομάδα που πιστεύετε ότι θα σαρώσει στο πρωτάθλημα και διεκδικήστε τα σούπερ δώρα του διαγωνισμού!

Οι "φευγάτοι" του Γενάρη

Για να σας βοηθήσουμε στον καταρτισμό της "ιδανικής" 14άδας, θα σας δώσουμε τις επόμενες ημέρες, ορισμένες οδηγίες για το πώς να διαλέξετε τους παίκτες σας, πώς να αποφύγετε τις... κακοτοπιές, πώς να πάρετε παίκτες-λαβράκια, έτσι ώστε να μεγιστοποιήσετε τις πιθανότητές σας, για κάτι καλό στο φινάλε της σεζόν. Ωστόσο, τα στοιχεία που θα σας παραθέσουμε, είναι υποκειμενικά, καθώς, εσείς μπορεί να είστε οι καλύτεροι... προπονητές της εξέδρας και οι κορυφαίοι μάνατζερ ποδοσφαίρου.

Σήμερα, θα παραθέσουμε μία λίστα, με τους "φευγάτους" της μεταγραφικής περιόδου του Γενάρη, έτσι ώστε να αποφύγετε να τους πάρετε στις ομάδες σας. Προσοχή όμως. Μπορεί ο "κοριός" μας να έχει συλλέξει λανθασμένα σήματα και να παραμείνουν στις ομάδες τους. Ωστόσο, εμείς ρισκάρουμε και σας παραθέτουμε ορισμένα "φευγάτα" ονόματα από το ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΕΘΝΟΣΠΟΡ 2017-18.

Πιάνοντας μία μία τις κατηγορίες, από τους τερματοφύλακες, ο μόνος που μπορεί να φέρει πρόταση τον Γενάρη, είναι ο Κότνικ του Πανιωνίου. Πηγαίνοντας στους αμυντικούς, συναντάμε ορισμένους, που έχουν πιθανότητες να αποχωρήσουν από τις ομάδες τους. Ο Εχσάν Χατζισαφί του Πανιωνίου, ενδέχεται να μετακομίσει από την Πλατεία, ωστόσο, το πιθανότερο είναι αν γίνει αυτό, να μετακομίσει εντός των συνόρων, οπότε, δεν θα χάσετε την επένδυσή σας αν τον αγοράσετε. Κάποιος άλλος, προς στιγμήν, δεν φέρεται να είναι μεταγραφικός στόχος.

Από τους μέσους του Χρηματιστηρίου, ο Οφόε του Ολυμπιακού, μπορεί να φύγει υπό προϋποθέσεις με μεταγραφή, καθώς κι ο Τσίμιροτ του ΠΑΟΚ. Πιθανότητες αποχώρησης συγκεντρώνει κι ο Σιλά του Παναθηναϊκού, ωστόσο, αυτές είναι λίγες. Τέλος, από τους επιθετικούς, ο Μπεν του Ολυμπιακού, είναι "φευγάτος", ενώ οι Κάνιας και Κάμπος του ΠΑΟΚ, ενδέχεται να απασχολήσουν κάποιες ομάδες τον προσεχή Γενάρη. Τα... διαβατήριά τους τσεκάρουν για παν ενδεχόμενο και οι Καστιγιέχος του Απόλλωνα και Περόνε της Λάρισας.

Α/Α ΟΝΟΜΑ/ΟΜΑΔΑ/ΑΞΙΑ

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

7. Μάτις ΚΟΤΝΙΚ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1,5 εκατ. €

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

22. Εχσάν ΧΑΤΖΙΣΑΦΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1 εκατ. €

ΜΕΣΟΙ

39. Βαντίς Οτζίτζα ΟΦΟΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3 εκατ. €

47. Γκόικο ΤΣΙΜΙΡΟΤ ΠΑΟΚ 2 εκατ. €

48. Χοσέ Αλμπέρτο ΚΑΝΙΑΣ ΠΑΟΚ 2 εκατ. €

53. Γιακούμπα ΣΙΛΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1,5 εκατ. €

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

79. Μοχάμεντ ΜΠΕΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2 εκατ. €

80. Τζάλμα ΚΑΜΠΟΣ ΠΑΟΚ 1,5 εκατ. €

92. Γκονζάλο ΚΑΣΤΙΓΕΧΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 0,5 εκατ. €

98. Εμάνουελ ΠΕΡΟΝΕ ΛΑΡΙΣΑ 0,5 εκατ. €

News 24/7

24MEDIA NETWORK