Οι ημιτελικοί του Champions League με τις πιο δυνατές αποδόσεις που έγιναν ποτέ από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ρεάλ Μαδρίτης-Μάντσεστερ Σίτι και Μίλαν-Ίντερ με αμέτρητες αγορές στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Οι ημιτελικοί του Champions League με τις πιο δυνατές αποδόσεις που έγιναν ποτέ από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
AP

Η ώρα των ημιτελικών έφτασε στο Champions League. Απόψε (22:00) στον πρώτο ημιτελικό η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει την Μάντσεστερ Σίτι. Αύριο (22:00) γίνεται ο ιταλικός εμφύλιος ανάμεσα στη Μίλαν και την Ίντερ.

Αμέτρητες αγορές σε σούπερ αποδόσεις προσφέρει το Πάμε Στοίχημα στους ημιτελικούς του Champions League. Αποδόσεις τόσο υψηλές που δεν θα το πιστεύεις μέχρι να παίξεις!

Ακολουθούν την Πέμπτη οι ημιτελικοί των άλλων 2 Κυπέλλων Ευρώπης. Στο Europa League παίζουν η Γιουβέντους με τη Σεβίλλη και η Ρόμα με τη Λεβερκούζεν. Στο Conference League στα πρώτα ματς η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Βασιλεία και η Γουέστ Χαμ φιλοξενεί την Άλκμααρ.

Αρκεί να παίξεις για να πιστέψεις ότι ζεις τις αθλητικές συγκινήσεις του μήνα με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Με νίκη ο Ολυμπιακός προκρίνεται στο Final 4 της Euroleague

Στο μπάσκετ ολοκληρώνονται τα play off της Euroleague. Σήμερα (21:30) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ο Ολυμπιακός δίνει τελικό για την πρόκριση με τη Φενερμπαχτσέ. Χρειάζεται τη νίκη για να κάνει το 3-2 στη σειρά και να πάρει το εισιτήριο για το Final 4.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλά ειδικά στοιχήματα για τον αγώνα Ολυμπιακός-Φενερμπαχτσέ μεταξύ άλλων για τα συνολικά εύστοχα τρίποντα, τον πρώτο σκόρερ, τους Over/Under πόντους παικτών, τις Over/Under ασίστ παικτών, τα συνολικά φάουλ, κοψίματα, κλεψίματα.

Η πρόκριση κρίνεται αύριο και στα παιχνίδια, Μονακό-Μακάμπι Τελ Αβίβ (21:00) και Ρεάλ Μαδρίτης-Παρτιζάν (22:00) για τα οποία προσφέρεται πλήθος στοιχηματικών επιλογών στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Ειδικά στοιχήματα για τη Eurovision από το Πάμε Στοίχημα

Στο Λίβερπουλ διεξάγεται αυτή την εβδομάδα ο διαγωνισμός τραγουδιού Eurovision 2023. Σήμερα γίνεται ο πρώτος ημιτελικός και την Πέμπτη πραγματοποιείται ο δεύτερος στον οποίο συμμετέχουν η Ελλάδα και η Κύπρος. Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για το βράδυ του Σαββάτου.

Το Πάμε Στοίχημα έχει ετοιμάσει πολλά ειδικά στοιχήματα για τη Eurovision μεταξύ άλλων για τον νικητή, το δίδυμο της κορυφής, την πρόκριση στον τελικό, τον νικητή του πρώτου και του δευτέρου ημιτελικού, τον τερματισμό στους πρώτους 3 ή 5 ή 10, την πρώτη Βαλκανική χώρα, την πρώτη Βαλτική χώρα, την πρώτη χώρα από τον Βορρά και την πρώτη χώρα από τους Big Five.

Με το PlayBall διεκδικείς κάθε μήνα απίθανα δώρα*

Συνεχίζεται από το Πάμε Στοίχημα και το PlayBall ένα δωρεάν παιχνίδι προβλέψεων, μέσω της εφαρμογής ΟPAP Store App. Nέος μήνας και μια νέα ευκαιρία να είσαι εσύ ο νικητής του PlayBall αφού τώρα οι βαθμοί σου τετραπλασιάζονται, διεκδικώντας super δώρα*.

Με το παιχνίδι του Πάμε Στοίχημα προβλέπεις σωστά τα αποτελέσματα των αγώνων των κορυφαίων ποδοσφαιρικών διοργανώσεων, κερδίζεις βαθμούς και διεκδικείς ένα ταξίδι για να δεις από κοντά την Εθνική Μπάσκετ στο Παγκόσμιο στην Ασία και κάθε μήνα ένα iPhone 14 και μια τηλεόραση Samsung 55’.

Με το Playball φτιάχνεις και το δικό σου πρωτάθλημα με εσένα και τους φίλους σου και έχεις την ευκαιρία να διεκδικήσεις μια ψησταριά υγραερίου Weber.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών. Η συχνή συμμετοχή ενέχει κινδύνους εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή στήριξης: 1114 ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το εν λόγω παίγνιο είναι δωρεάν και ουδεμία σχέση έχει με τη συμμετοχή στα παίγνια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK