"Οι μικροί ήρωες ταξιδεύουν", το τρέιλερ

Στη Stoiximan υποστηρίζουμε ότι: "ηρωισμός είναι να πιστεύεις σε μια ιδέα. Και η πίστη σε μια ιδέα είναι αρκετή για να γεννήσει ήρωες. Και αυτό είναι ευτυχία και δύναμη μαζί.". Το Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης "Οι Μικροί Ήρωες ταξιδεύουν", είναι η απόδειξη του οράματος μας και αυτό είναι το τρέιλερ του σπουδαίου ντοκιμαντέρ.

"Οι μικροί ήρωες ταξιδεύουν", το τρέιλερ
"Οι Μικροί Ήρωες Ταξιδεύουν: Ένα συναρπαστικό ταξίδι από τη Stoiximan για τα παιδιά όλης της Ελλάδας"

Το πρόγραμμα "Μικροί Ήρωες ταξιδεύουν" δημιουργήθηκε με σκοπό να γεφυρώσει τα γεωγραφικά χάσματα και να αναδείξει την εκπαιδευτική πραγματικότητα όπως αυτή εξελίσσεται στις γωνιές της Ελλάδας, σε μια προσπάθεια να προσφέρει σε μαθητές και εκπαιδευτικούς μια εμπειρία ζωής.

Στόχος μας είναι να δούμε τους Μικρούς Ήρωες να μεγαλώνουν, θέλοντας να χαρίσουμε χαμόγελα, γνώσεις και εμπειρίες σε ακόμη περισσότερα παιδιά της ακριτικής Ελλάδας. Να αναδείξουμε την ανιδιοτελή προσφορά των εκπαιδευτικών προς τα παιδιά, για τα οποία προσφέρουν καθημερινά όσα περισσότερα μπορούν.

Οι "Μικροί Ήρωες ταξιδεύουν" είναι ένα ταξίδι από την οικογένεια της Stoiximan φτιαγμένο με πολλή αγάπη για τα παιδιά όλης της Ελλάδας. Και για να μπορέσει αυτό το ταξίδι να συνεχίσει την πορεία του, χρειάζεται τη συμμετοχή σου.

Στο σύντομο trailer που ακολουθεί, παρακολουθήστε κάποια από τα στιγμιότυπα της μοναδικής αυτής εμπειρίας για τα παιδιά, τα οποία επισκέφθηκαν το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, την Τεχνόπολη του Δήμου Αθηνών, το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, το Μουσείο της Ακρόπολης και το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK