Οι νέοι κύκλοι και οι σειρές που καθηλώνουν τον Δεκέμβριο αποκλειστικά στη Nova

«Gomorrah V», «Alex Rider II», «Rocco Schiavone II» και οι νέες σειρές «La Fortuna», «Presumed Guilty».

Οι νέοι κύκλοι και οι σειρές που καθηλώνουν τον Δεκέμβριο αποκλειστικά στη Nova

Το κανάλι των σειρών, Novacinema4, επιφυλάσσει ένα μήνα γεμάτο δράση, μυστήριο και περιπέτεια μέσα από τους πολυαναμενόμενους, νέους κύκλους αγαπημένων σειρών που κάνουν πρεμιέρα τον Δεκέμβριο, όπως ο 5ος κύκλος της «Gomorrah», ο 2ος κύκλος του «Alex Rider» και o 2ος κύκλος του «Rocco Schiavone», αλλά και μέσα από δύο δυνατές νέες προσθήκες: την αστυνομική σειρά «Presumed Guilty» και τη δραματική περιπέτεια «La Fortuna» από τη ζώνη «House of Europe».


Gomorrah V

O 5ος και τελευταίος κύκλος της επικής, αστυνομικής - δραματικής σειράς κάνει πρεμιέρα από την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου και κάθε Παρασκευή, στις 22:00. Αυτή τη φορά τίποτα δεν είναι πια το ίδιο. Η σύγκρουση μεταξύ των πατριών έχει αφήσει τη Νάπολη κατεστραμμένη, ενώ ο Geni ανακαλύπτει ότι ο Ciro είναι ζωντανός, στη Λετονία. Πρωταγωνιστούν: Salvatore Esposito, Marco D’Amore, Arturo Muselli.


Presumed Guilty

Η νέα αστυνομική - δραματική σειρά κάνει πρεμιέρα από την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου και κάθε Τετάρτη, στις 22:00. Η Lola είναι ενθουσιασμένη. Έχει κληθεί για συνέντευξη σε ένα ξενοδοχείο, σε μια παραθαλάσσια πόλη. Όταν φτάνει εκεί, όμως, ανακαλύπτει ότι δεν υπάρχει προγραμματισμένο ραντεβού κι ένα μυστήριο αρχίζει να ξετυλίγεται. Πρωταγωνιστούν: Garance Thenault, Pierre-Yves Bon, Aurelie Vaneck.


Rocco Schiavone II

Ο 2ος κύκλος της σειράς – αστυνομικό θρίλερ κάνει πρεμιέρα από το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου και κάθε Σάββατο, στις 22:00. Μετά τη δολοφονία της Adele, ο Schiavone μπαίνει στο μικροσκόπιο των ανωτέρων: τι θέλει ο Edjo Baiki από εκείνον; Ο Rocco δεν αποκαλύπτει την αλήθεια, όμως οι ισορροπίες έχουν διαταραχθεί και οι ανατροπές τον ταλαιπωρούν. Πρωταγωνιστούν: Marco Giallini, Ernesto D'Argenio, Francesco Acquaroli.


Alex Rider II

O 2ος κύκλος της σειράς δράσης – περιπέτειας έρχεται από την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου και κάθε Τρίτη, στις 22:00.Μετά τον θάνατο του θείου του και τη θανάσιμη αποστολή να καταστρέψει το Point Blanc, ο Alex Rider ελπίζει ότι θα ξαναφτιάξει τη ζωή του. Ωστόσο, η επίθεση σε μια φιλική οικογένεια τον επαναφέρει στον κόσμο της κατασκοπείας. H σειρά βασίζεται στην best seller κατασκοπική σειρά βιβλίων του δημοφιλούς συγγραφέα Anthony Horowitz. Πρωταγωνιστούν οι Otto Farrant, Stephen Dillane, Vicky McClure και ο γνωστός από το «Game of Thrones», Brenock O’Connor.



La Fortuna

Η νέα, δραματική σειρά – περιπέτεια έρχεται από τη Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου και κάθε Δευτέρα, στις 22:00. Την πρώτη του μέρα στο Υπουργείο Πολιτισμού, ο Alex Ventura βλέπει τη ζωή του να αλλάζει για πάντα. Στα βάθη του ωκεανού, στην πλευρά της νότιας Ισπανίας, ο καπετάνιος Frank Wild και η ομάδα του ανακαλύπτουν έναν τεράστιο θησαυρό. Πρωταγωνιστούν: Stanley Tucci, Clarke Peters, T'Nia Miller.



Οι καλύτερες σειρές έρχονται μόνο στο Novacinema4!


News 24/7

24MEDIA NETWORK