Οι προτάσεις του κουπονιού της Δευτέρας

Επανέρχεται στους φυσιολογικούς ρυθμούς του το δευτεριάτικο κουπόνι, με πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις που αναμένεται να απασχολήσουν στοιχηματικά. Κυριαρχεί φυσικά, το Αστον Βίλα – Σαουθάμπτον, παιχνίδι που έχει ήδη συγκεντρώσει το μεγαλύτερο. Το Match Money σε συνεργασία με το Contra.gr αναλύει και προτείνει.

Οι προτάσεις του κουπονιού της Δευτέρας

MATCH OF THE DAY

(22:00) Αστον Βίλα – Σαουθάμπτον: Το σημαντικότερο παιχνίδι της ημέρας και όπως είναι φυσιολογικό ο κύριος όγκος στοιχημάτων έχει πέσει πάνω του, με τους παίκτες να πηγαίνουν προς τα δεξιά, δηλαδή προς το διπλό της Σαουθάμπτον. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη… σοφία για να εξηγηθεί η τάση αυτή των παικτών, η Αστον Βίλα έχει έξι ήττες και μία ισοπαλία στα εφτά τελευταία, η (δεύτερη) Σαουθάμπτον μετρά οχτώ νίκες στα εννιά τελευταία. Επιπλέον, οι γηπεδούχοι έχουν σοβαρό πρόβλημα στο κέντρο άμυνας, με τον Σεντέρος νοκ-άουτ και τον Φλάαρ εξαιρετικά αμφίβολο, συνεπώς το 1,77 στο διπλό δικαιολογείται μεν, δεν βγάζει… μάτια δε.

Οι προτάσεις του κουπονιού της Δευτέρας

PUBLIC BET

Τα public bets είναι τα πονταρίσματα της μάζας. Τα σημεία που συζητιούνται σε όλα τα πρακτορεία, αυτά που παίζουν "όλοι". Εμείς ψάχνουμε το γιατί και συμφωνούμε ή όχι.

(18:30) Λοκομοτίβ Μόσχας – Ούφα: Από το ρωσικό πρωτάθλημα έρχεται ένα πολύ δημοφιλές σημείο για σήμερα και ο λόγος για τον άσο της Λοκομοτίβ Μόσχας (τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία). Η προηγούμενη επίσκεψη της Ούφα σε έδρα μεγάλης ομάδας δεν ήταν ιδιαίτερα ευχάριστη, αφού έχασε στο ρελαντί στην Αγία Πετρούπολη από τη Ζενίτ με 1-0. Από τότε, όμως, έχει «ψηθεί» λίγο περισσότερο στην κατηγορία και ο τεχνικός της ελπίζει πως οι παίκτες του δεν θα μπουν το ίδιο φοβισμένα να αντιμετωπίσουν τους «σιδηροδρομικούς». Ο άσος πήρε την κατιούσα και δεν έχει πλέον καμία στοιχηματική αξία στο 1,44, εναλλακτικά μπορούμε να στραφούμε προς το over, αφού η Λοκομοτίβ στην έδρα της τείνει να ανοίγει τα παιχνίδια.

MISSING LIST

Απουσίες που έχουν κάτι να "πουν" ως προς την πιθανή εξέλιξη ενός αγώνα.

(21:30) Τρουά – Νανσί: Δύο σημαντικές απουσίες στην επίθεση για την Τρουά, εκτός οι έμπειροι φορ Μπιενβενύ (2 γκολ) και Ζαμπέρ (3 γκολ). Αρκετά ελαφριά η επίθεση, συνεπώς αδυνατίζει κι άλλο ο ούτως ή άλλως ψιλοαδιάφορος άσος, σε ένα παιχνίδι που βαθμολογικά είναι ντέρμπι για τη Β’ Γαλλίας (5η η Τρουά, 3η η Νανσί). Οι φιλοξενούμενοι θα παίξουν πλήρεις, μειονέκτημά τους ότι πρόκειται για άκρως νεανική ομάδα.

INSIDE INFO

(19:00) Μπαλικεσίρ – Σίβας: Τουρκικό πρωτάθλημα και Βάσει βαθμολογίας το παιχνίδι μπορεί να χαρακτηριστεί σαν ντέρμπι ουραγών, ωστόσο οι θέσεις των δύο ομάδων δεν απεικονίζουν την αγωνιστική πραγματικότητα. Η (18η) Μπαλικεσίρ αποτελεί τον αδύναμο κρίκο της λίγκας, οι εμφανίσεις της κυμαίνονται σε προβληματικά επίπεδα και ήδη έχει αρχίσει να αναπτύσσεται καθεστώς πίεσης για τον τεχνικό της. Η (17η) Σίβας έχει πάρει λιγότερα από αυτά που άξιζε ως τώρα και μπορεί να απέχει από τα περσινά υψηλά στάνταρ, παραμένει όμως μια ομάδα με ποιότητα και δυνατότητες, που καλείται πλέον να βγάλει αντίδραση. Υπό αυτές τις συνθήκες, το διπλό για την… παρέα του Ρομπέρτο Κάρλος μπορεί να αποτελέσει ένα καλό στήριγμα στο σημερινό κουπόνι, σε απόδοση 2,45.

(21:00) Γιονγκ Αγιαξ – Ναϊμέγκεν: Β’ Ολλανδίας και σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες των νέων (Γιονγκ=νέοι), αυτή του Αγιαξ έχει δείξει το καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο και βρίσκεται σταθερά ψηλότερα στη βαθμολογία. Κάποια στιγμή, μάλιστα, πέρασε και στην πρώτη 9άδα, αν και δεν έχει δικαίωμα να διεκδικήσει κάτι ουσιαστικό. Η πρωτοπόρος Ναϊμέγκεν (ρεκόρ 11-1-1) είχε ανάγκη τη διακοπή για να καθαρίσει το μυαλό και να βελτιώσει την εικόνα της. Πιο έμπειρη ομάδα, αναμένεται να εμφανιστεί πιο ορεξάτη, είδε και τη (2η) Ρόντα να συντρίβεται την Παρασκευή, έτσι το διπλό (1,70) είναι σημείο που έχει σταδιακά μαζέψει ποντάρισμα.

(21:45) Τζένοα – Παλέρμο: Πέντε στα έξι τελευταία παιχνίδια της Παλέρμο είχαν επίδοση "2-3 γκολ", στα τέσσερα από τα έξι η αντίστοιχη επίδοση της Τζένοα. Μια Τζένοα που τρέχει αήττητο έξι αγώνων (4-2-0), ανάλογα θετική είναι η επίδοση της Παλέρμο στην τελευταία πεντάδα αγώνων (3-1-1), με τη μοναδική της ήττα "εντός προγράμματος" από τη Γιουβέντους. Ισορροπημένο παιχνίδι, μπορεί να σταθεί η ισοπαλία του 3,30. Στα συν πάντως για την Τζένοα και η παράδοση, χωρίς ήττα από την Παλέρμο στα τελευταία 14 εντός (8-6-0).

Οι προτάσεις του κουπονιού της Δευτέρας

(02:30) Νιούελς – Αρσεναλ: Πάνω που φάνηκε πως η Νιούελς άρχισε να ανακάμπτει με δύο σερί νίκες (3-1 Σαν Λορέντζο εντός, 2-1 Τίγκρε εκτός), ήρθε η εμφάνιση-πισωγύρισμα και ήττα 1-0 στην Ντεφένσα την Πέμπτη. Μια Νιούελς που έχει το κίνητρο της εξόδου στο Σουνταμερικάνα. Η Αρσεναλ είναι 15 εκτός έδρας ματς χωρίς νίκη (0-3-12), έρχεται από δύο σερί εντός με "μεγάλους" (Ιντεπεντιέντε, Μπόκα), σε αμφότερα ήρθε 1-1. Δύσκολο σταύρωμα, φαινομενικά ο άσος του 1,75 φαίνεται να έχει ένα προβάδισμα, όμως τόσο η απόδοση, όσο και η συνολικότερη κατάσταση της Νιούελς καθιστούν επίφοβη κάθε επιλογή.

PUT YOUR MONEY

Μπαλικεσίρ – Σίβασπορ 2 (2,45 στο Stoiximan.gr )

Γ. Αγιαξ – Ναϊμέγκεν 2 (1,70 στο Stoiximan.gr )

Τζένοα – Παλέρμο "2-3 γκολ" (1,97 στο Stoiximan.gr )

*** Match Money, κάθε Τρίτη και Παρασκευή, στα περίπτερα!

*** Αναλυτικές ειδήσεις, προγνωστικά, στατιστικά και τζίροι στο www.matchmoney.com.gr

*** Η ψηφιακή έκδοση του Match Money στον υπολογιστή ή το tablet σου με 1,79€!

News 24/7

24MEDIA NETWORK