Οι προτάσεις του κουπονιού της Δευτέρας

Μόνο σαν στοιχηματικά αδιάφορο δεν μπορείς να χαρακτηρίσεις το σημερινό κουπόνι, αγγλικό κύπελλο, Σέριε Α και Πριμέρα, είναι μερικές μόνο από τις ενδιαφέρουσες προκλήσεις που συνθέτουν το δευτεριάτικο πρόγραμμα. Το Match Money σε συνεργασία με το Contra.gr, ψάχνουν, αναλύουν και σας προτείνουν.

Iannone - LaPresse26 10 2013 Genova (Italia)Sport Calcio Sampdoria vs Atalanta - Campionato Serie A TIM 2013/2014Stadio Luigi Ferraris - GenovaNella foto: EDERIannone - LaPresse26 10 2013 Genova (Italia)Sport Soccer Sampdoria versus Atalanta - Italian Serie A Soccer League 2013/2014Luigi Ferraris Stadium GenovaIn the Photo: EDER
Iannone - LaPresse26 10 2013 Genova (Italia)Sport Calcio Sampdoria vs Atalanta - Campionato Serie A TIM 2013/2014Stadio Luigi Ferraris - GenovaNella foto: EDERIannone - LaPresse26 10 2013 Genova (Italia)Sport Soccer Sampdoria versus Atalanta - Italian Serie A Soccer League 2013/2014Luigi Ferraris Stadium GenovaIn the Photo: EDER LAPRESSE

MATCH OF THE DAY

(21:45) Λάτσιο - Σαμπντόρια: Λάτσιο και Σαμπντόρια «εγκαινιάζουν» το 2015 και τη 17η αγωνιστική της Serie A, οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην 3η θέση με 27 βαθμούς, μαζί με τη Νάπολι. Ενα σετ τιμών που αδικεί πάντως τη Σαμπντόρια, η ομάδα του Μιχάιλοβιτς έχει μόλις μία ήττα στη φετινή σεζόν, σε 16 ματς, μάλιστα αυτή ήρθε στο 90’ από την Ιντερ, έχοντας βγάλει αήττητη όλο το υπόλοιπο πρόγραμμα με τις τοπ ομάδες του κάλτσιο. Ο Μιχάιλοβιτς δεν θα έχει βέβαια από εδώ και πέρα τον αρχισκόρερ Γκαμπιαντίνι (13 συμμετοχές / 7 γκολ), ο νεαρός φορ μεταγράφηκε στη Νάπολι, ενώ θα του λείψει και ο διεθνής μπακ Ντε Σιλβέστρι (14/0). Από τη Λάτσιο, που έκλεισε το 2014 με 2 νίκες και μία ισοπαλία, το 2-2 στην Ιντερ, δεν υπάρχουν νεότερα προβλήματα. Εξαιρετικά αμφίρροπο και πολύ πιο κλειστό παιχνίδι, από όσο τουλάχιστον αποτυπώνεται στις αποδόσεις, έτσι ο πολυπαιγμένος άσος στο 1,88 δεν έχει αξία, προτιμότερο το ρίσκο στην ισοπαλία του 3,55 στον Stoiximan.gr .

PUBLIC BET

Τα public bets είναι τα πονταρίσματα της μάζας. Τα σημεία που συζητιούνται σε όλα τα πρακτορεία, αυτά που παίζουν "όλοι". Εμείς ψάχνουμε το γιατί και συμφωνούμε ή όχι.

(21:55) Γουίμπλεντον - Λίβερπουλ: Το διπλό της Λίβερπουλ είναι στην κορυφή των πιο φορτωμένων σημείων στο σημερινό πρόγραμμα, με αποτέλεσμα να αγγίζει μετά βίας το 1,30. Ιστορική κυπελλική κόντρα ομάδων που έχουν παρελθόν στο θεσμό, αφού το 1988 η Γουίμπλεντον είχε κατακτήσει το τρόπαιο, κερδίζοντας 1-0 στον τελικό τη Λίβερπουλ. Σε ιδανική κατάσταση μπαίνει η Γουίμπλεντον στο ιστορικό ματς, αφού προέρχεται από δυο δυνατές νίκες, ενώ γενικότερα έχει ανέβει, αφότου… έμαθε πως θα αντιμετωπίσει τη Λίβερπουλ, με τρεις νίκες και μια ήττα. Απ' την άλλη, στη Λίβερπουλ επικρατεί ο... τυφώνας Τζέραρντ, μετά την δημοσιοποίηση από τον εμβληματικό αρχηγό, της απόφασης του να αποχωρήσει το καλοκαίρι. Ούτως ή άλλως ένα πολύ ιδιόμορφο και πονηρό παιχνίδι, παρά την προφανή ποιοτική διαφορά των δύο αντιπάλων, οπότε σε καμία περίπτωση δεν χωρούν σκέψεις για το διπλό-φαβορί.

INSIDE INFO

(20:00) Μερσίν Ι. Γ. – Γκεντσλερμπιρλιγκί: Κόντρα δυο ομάδων, που βρίσκονται στη μέση του πίνακα. Ομάδα έδρας η Μερσίν (5-1-1 εντός, 1-2-5), δεν διαφέρει πολύ η Γκεντσλέρ (4-3-1 εντός, 1-3-3 εκτός), που υπέστη τρεις ήττες στις πέντε τελευταίες εξορμήσεις της. Υστερα από δυο συνεχόμενες δύσκολες εξόδους με τις Γαλατά και Φενέρ η γηπεδούχος θέλει την επιστροφή στις επιτυχίες, αναμένεται να κυνηγήσει με περισσότερο ζήλο τους τρεις βαθμούς. Σημαντική η απουσία του Ρουμάνου γκολτζή Στάνκου (14/6) στη φιλοξενούμενη, αποδεκτός στο 2,40 ο άσος.

(21:45) Μπέρνλι - Τότεναμ: Αναμέτρηση για την 3η φάση του αγγλικού κυπέλλου. Η προτεραιότητα της Μπέρνλι είναι μία και δεδομένη, η παραμονή στη μεγάλη κατηγορία. Μετά από επτά ματς στα οποία ο τεχνικός της παρέταξε την ίδια 11άδα, σήμερα αναμένεται να γίνει φρεσκάρισμα σε βάθος, προκειμένου να πάρουν ανάσες οι καταπονημένοι βασικοί που έχουν τραβήξει ως τώρα όλο το κουπί του πρωταθλήματος. Σε πολύ καλό μομέντουμ η Τότεναμ, έχει πάρει 13 βαθμούς στους 15 τελευταίους, η ψυχολογία είναι στα ύψη, ενώ οι αλλαγές που ετοιμάζει ο Ποκετίνο έχουν παιχνίδια στα πόδια τους (Γιουρόπα Λιγκ), αλλά και αναμφίβολη ποιότητα. Υπ' αυτές τις συνθήκες, το διπλό στο 1,83 είναι σημείο που μπορεί να παιχτεί.

(21:45) Κόρδοβα - Γρανάδα: Τοπική αναμέτρηση της Ανδαλουσίας, δύο ομάδες που είχαν τεθεί αντιμέτωπες και στο κύπελλο πρόσφατα (3/12) με τη Γρανάδα να επικρατεί 1-0 και να προκρίνεται. Εξάποντο παραμονής, 19η εναντίον 18ης , Αναμετρώνται οι χειρότερες επιθέσεις της κατηγορίας (10 γκολ η γηπεδούχος, 11 η φιλοξενούμενη), χωρίς εντός έδρας νίκη η Κόρδοβα, χωρίς νίκη για 12 παιχνίδια η Γρανάδα, λογικά χαμηλά το «Χ» στο 3,05, αλλά και το under 2,5 στο φτωχό 1,44.

MISSING LIST

Απουσίες που έχουν κάτι να "πουν" ως προς την πιθανή εξέλιξη ενός αγώνα.

(19:30) Ξάνθη - Πανθρακικός: Το τοπικό ντέρμπι της Θράκης, οι δύο ομάδες δεν έχουν καλές σχέσεις, υπάρχει αντιπαλότητα και φυσικά η νίκη πέραν του βαθμολογικού οφέλους είναι και ζήτημα γοήτρου. Τρομάζει στα Πηγάδια η Ξάνθη με το 6-1-0 και τις τεσσάρες επί ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού, μόλις ένα βαθμό μακριά από την Κομοτηνή (0-1-7) έχει μαζέψει ο Πανθρακικός. Ο άσος στο 1,55, ενισχύεται από τις πολύ σημαντικές απουσίες του Κάσας (ηγετικός μεσοεπιθετικός, 15/2) και του πολυεργαλείου -μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις πλην ...τερματοφύλακα- Μπαϊκαρά (15/0).

(21:45) Μονπελιέ – Παρί: Κόντρα για το κύπελλο Γαλλίας. Στην Παρί ο κακός πρώτος γύρος έκανε τον Μπλαν να θέλει να ανεβάσει τους τόνους και να απαιτήσει πειθαρχία και συγκέντρωση στο μάξιμουμ. Κατά τη μίνι προετοιμασία στο Μαρόκο απουσίασαν αδικαιολόγητα οι Λαβέτσι και Καβάνι με αποτέλεσμα κατά την επιστροφή της ομάδας στο Παρίσι να απολογηθούν και τελικά να τιμωρηθούν από τον προπονητή τους. Θα είναι και οι δύο απόντες σήμερα όπως και ο Σιρίγκου, ο Τ. Μότα αλλά και ο νεαρός επιθετικός Μπαεμπέκ που είναι τραυματίες. Κατά συνέπεια το 1,65 του διπλού, σ’ ένα παιχνίδι που αναμένεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον, δεν έχει και ιδιαίτερη αξία.

PUT YOUR MONEY

(20:00) Μερσίν Ι. Γ. – Γκεντσλέρ 1 ( 2,40 στο Stoiximan.gr )

(21:45) Μπέρνλι - Τότεναμ 2 (1,83 στο Stoiximan.gr )

*** Match Money, κάθε Τρίτη και Παρασκευή, στα περίπτερα!

*** Αναλυτικές ειδήσεις, προγνωστικά, στατιστικά και τζίροι στο www.matchmoney.com.gr

*** Η ψηφιακή έκδοση του Match Money στον υπολογιστή ή το tablet σου με 1,79€!

News 24/7

24MEDIA NETWORK