Οι προτάσεις του κουπονιού της Δευτέρας

Μπορεί το δευτεριάτικο κουπόνι να μην… ζαλίζει με την ποσότητα του, παρ’ όλα αυτά όμως έχει πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, από τις οποίες μπορούν να προκύψουν κάποιες επιλογές-στηρίγματα. Το Match Money σε συνεργασία με το Contra.gr, ψάχνουν, αναλύουν και σας προτείνουν.

Οι προτάσεις του κουπονιού της Δευτέρας

MATCH OF THE DAY

(22:00) Εβερτον – Γουέστ Μπρομ: Νοκ άουτ από το κύπελλο η Εβερτον μετά το μεσοβδόμαδο αποκλεισμό στα πέναλτι από τη Γουέστ Χαμ, εξέλιξη που δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο το ήδη επιβαρυμένο κλίμα και η πίεση προς τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ. Στα πέντε πλέον τα παιχνίδια της στο πρωτάθλημα χωρίς νίκη (0-1-4), μάλιστα έχει δεχτεί ήδη 34 γκολ, ενώ όλη την περσινή σεζόν είχε δεχτεί μόλις 39. Βίοι αντίθετοι για τη Γουέστ Μπρομ, η πρόσληψη του Πούλις έχει αλλάξει προς το καλύτερο την αύρα και η αγωνιστική εικόνα είναι σαφέστατα βελτιωμένη στα τρία τελευταία παιχνίδια. Ετσι όπως είναι διαμορφωμένα τα δεδομένα, το 1,84 στον άσο δεν έχει στοιχηματική αξία, αντιθέτως κερδίζει όλο και περισσότερο πόντους η κόντρα του, με το Χ2 να πληρώνει 2,05 με μηδενική γκανιότα στο Stoiximan.gr.

INSIDE INFO

(19:30) Εργοτέλης - Καλλονή: Ο Εργοτέλης είναι πιο ξεκούραστος αφού το μεσοβδόμαδο παιχνίδι με τον Πανιώνιο αναβλήθηκε όμως δεν είναι ομάδα εμπιστοσύνης έχοντας μόλις μία νίκη ως γηπεδούχος. Θα ποντάραμε πάντως στον άσο αν δεν σημειωνόταν αλλαγή στον πάγκο της Καλλονής, ο Βλάχος για να ικανοποιήσει τις …διοικητικές απαιτήσεις θα παίξει πολύ πιο επιθετικά από ό,τι ο προκάτοχός του, που απολύθηκε λόγω πολύ αμυντικής προσέγγισης των παιχνιδιών. Πάμε στα 2-3 γκολ που πληρώνουν το ικανοποιητικό 2,00.

(21:00) Αλγερία – Ν. Αφρική: Η Αλγερία μπαίνει στο Κόπα Αφρικα ως ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του , έχοντας στις πλάτες της το... βάρος της επιτυχίας του Μουντιάλ. Στον πάγκο της δεν είναι πια ο πρωτεργάτης της επιτυχίας, Χαλίλχοτζιτς, αλλά ο Κριστιάν Γκουρκίφ, ο οποίος υποσχέθηκε να συνεχίσει τις επιτυχίες του προκατόχου του. Στον αντίποδα, η Ν. Αφρική μπορεί να κρατάει χαμηλό προφίλ, όμως λίγο οι εμφανίσεις της στα προκριματικά και λίγο στα τελευταία φιλικά έχουν φέρει ενθουσιασμό. Νεανικό σχήμα και εκεί είναι όλο το ρίσκο για τους «μπαφάνα-μπαφάνα», το κατά πόσο δηλαδή θα διαχειριστούν την πίεση ενός τέτοιου τουρνουά. Βάσει εμπειρίας και ποιότητας, ο άσος του 1,85 έχει το πάνω χέρι, όμως έχουμε να κάνουμε με πρεμιέρα και συχνά τέτοια παιχνίδια κρύβουν παγίδες.

(21:30) Μπολόνια – Περούτζια: Στην Μπολόνια το κλίμα είναι καλό μετά και τις διοικητικές αλλαγές, την πρόσληψη του πολύπειρου Πανταλέο Κορβίνο στο πόστο του τεχνικού διευθυντή , αλλά και την ενεργοποίηση του άλλοτε αρχηγού Μάρκο Ντι Βάιο σε διοικητικό πόστο. Και πλέον όλοι αναμένουν και τις ηχηρές μεταγραφές, στην προσπάθεια η ομάδα να εξασφαλίσει την επάνοδο στη Serie A. Η νεοφώτιστη Περούτζια έκανε σούπερ εκκίνηση (4-2-0) και ήταν στην πρώτη θέση μετά από έξι ματς, μετά ακολούθησε μια παρατεταμένη κάμψη με πολλές ισοπαλίες και μόλις δύο νίκες σε 15 αγώνες. Με δεδομένο το ότι έχει μεσολαβήσει η διακοπή και οι εκτιμήσεις αποκτούν ένα επιπλέον ρίσκο, με βάση την τελευταία καλή εικόνα της Μπολόνια στα δύο ματς πριν τη διακοπή, θα δώσουμε ένα προβάδισμα στον άσο του 2,00.

(02:15) Μπαρνετσέα – Αουν. Ιταλιάνο: Αλλαγή φαβορί. Το διπλό της από το άνοιγμα των τιμών μέχρι σήμερα έπεσε από το 3,00+ στο 2,10+ και δικαιολογημένα. Είναι πιο δεμένο σύνολο από την Μπαρνετσέα, έχει περισσότερες προσωπικότητες στην εντεκάδα, βρίσκεται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση. Η Μπαρνετσέα ξεκίνησε πολύ άσχημα, φαίνεται ότι κακώς δεν ενισχύθηκε στη μεταγραφική περίοδο ενώ το ουδέτερο του «Σαν Κάρλος ντε Αποκίντο» που χρησιμοποιεί ως έδρα, σε καμία περίπτωση δεν τρομάζει τους αντιπάλους της. Προβάδισμα στο διπλό (2,10), το οποίο έπρεπε να προσφέρεται σε τιμές φαβορί από το ξεκίνημα του σετ.

MISSING LIST

Απουσίες που έχουν κάτι να "πουν" ως προς την πιθανή εξέλιξη ενός αγώνα.

(21:30) Νανσί – Ορλεάν: Η Νανσί έρχεται από πέντε ήττες αλλά ακόμα δεν είπε αντίο στις πιθανότητες ανόδου. Μετά την ήττα με 3-1 από την Ανζέ ενεργοποιήθηκαν όλες οι δυνάμεις μέσα στην ομάδα ώστε να πάρει και πάλι μπροστά η μηχανή. Βρίσκει την Ορλεάν με κάποιες σημαντικές απουσίες, όπως των δύο βασικών στόπερ Πονρουά και Μπριγιό (είναι και αρχηγός) αλλά και των επιθετικών Ντανιέλ (2 γκολ), Γκλομπάρ (2 γκολ). Οριακό αλλά αποδεκτό το 1,83 του Stoiximan στον άσο.

PUT YOUR MONEY

(19:30) Εργοτέλης – Καλλονή 2-3 γκολ (2,00 στο Stoiximan.gr)

(21:30) Νανσί – Ορλεάν 1 ( 1,83 στο Stoiximan.gr)

(02:15) Μπαρνετσέα – Αουν. Ιταλιάνο 2 (1,95 στο Stoiximan.gr)

*** Μη χάσετε το μεγάλο αφιέρωμα του Match Money της Παρασκευής στο Κόπα Αφρικα 2015, με πληρέστατη ανάλυση των ομάδων! Αφιέρωμα – εργαλείο για κάθε παίκτη…

*** Match Money, κάθε Τρίτη και Παρασκευή, στα περίπτερα!

*** Αναλυτικές ειδήσεις, προγνωστικά, στατιστικά και τζίροι στο www.matchmoney.com.gr

*** Η ψηφιακή έκδοση του Match Money στον υπολογιστή ή το tablet σου με 1,79€!

News 24/7

24MEDIA NETWORK