Οι προτάσεις του κουπονιού της Δευτέρας

Δυνατό το δευτεριάτικο κουπόνι, από Πριμέρα με το πολύ κρίσιμο Βαλένθια – Γρανάδα και τη δική μας Σουπερλίγκα όπου η Κέρκυρα παίζει τελικό παραμονής στην έδρα του Εργοτέλη, μέχρι Τσάμπιονσιπ, όπου η Μπόρνμουθ μπορεί με νίκη επί της Μπόλτον να πάρει από σήμερα το διαβατήριο για τα σαλόνια της Πρέμιερ. Το Match Money σε συνεργασία με το Contra.gr, ψάχνουν, αναλύουν και σας προτείνουν.

Οι προτάσεις του κουπονιού της Δευτέρας

MATCH OF THE DAY

(21:45) Μπόρνμουθ – Μπόλτον: Τηλεοπτική αυλαία της αγωνιστικής, με τη γηπεδούχο σε περίπτωση νίκης να κλειδώνει την άνοδο στην Πρέμιερ για πρώτη φορά στην ιστορία της. Σε πάρα πολύ καλή ψυχολογική και αγωνιστική φάση, μετράει 11 αγώνες χωρίς ήττα και υποδέχεται την εδώ και καιρό βαθμολογικά αδιάφορη Μπόλτον. Ακόμη και με τόσο δυνατό και μονόπλευρο κίνητρο, ο άσος του 1,25 είναι πάρα πολύ χαμηλός και αντιστοιχηματικός. Στη λογική του ότι η Μπόλτον δεν θα πάει για… τουρισμό και μπορεί να βγει ανοιχτό παιχνίδι, κρατάμε το 1,95 του g/g.

PUBLIC BET

Τα public bets είναι τα πονταρίσματα της μάζας. Τα σημεία που συζητιούνται σε όλα τα πρακτορεία, αυτά που παίζουν "όλοι". Εμείς ψάχνουμε το γιατί και συμφωνούμε ή όχι.

(19:30) Εργοτέλης – Κέρκυρα: Εντυπωσιακή εξέλιξη στις αποδόσεις (στους λίγους μπουκ πάντως που το προσφέρουν πλέον), ο άσος εκτινάχθηκε στο 4,25 από το 3,30, το διπλό κατρακύλησε στο 1,80-1,90 από το 2,20. Αν και με πτωτική τάση, εντούτοις το θεωρούμε ως το ισχυρό σημείο της αναμέτρησης. Ο Εργοτέλης για να σωθεί θα πρέπει να κάνει τρεις νίκες στα ισάριθμα εναπομείναντα παιχνίδια, αν προστεθούν και στις δύο που ήδη έχει πετύχει, πάμε για ένα 5Χ5, μάλλον …αφύσικο για ομάδα του δικού του διαμετρήματος. Η ισοπαλία σήμερα είναι καταδικαστική, εικάζουμε πως κάποια στιγμή θα τον πνίξει το άγχος και θα επιτρέψει στην αντίπαλό του που ειδικεύεται στις γρήγορες αντεπιθέσεις να φτάσει στο διπλό παραμονής.

(21:45) Βαλένθια – Γρανάδα: Αμφότερες έχουν ανάγκη τη νίκη για διαφορετικούς λόγους, η πέμπτη Βαλένθια επειδή την προσπέρασε από χθες η Σεβίλλη στη μάχη της τέταρτης θέσης, η 19η Γρανάδα διότι αυξήθηκε η απόστασή της από τη σωτηρία. Στο «Μεστάγια» όμως η Βαλένθια έχει πάρει τα δεκατρία από τα 16 εκεί, κι ενώ η Γρανάδα έχει ηττηθεί στα έντεκα από τα 16 της εκτός έδρας, έχοντας παράλληλα έξι ματς χωρίς τρίποντο και παίζει χωρίς το δίδυμο των βασικών της στόπερ. Ο άσος όχι παράλογα στο 1,29, παίζεται, το ρίσκο να έρθει από ημίχρονο τον πάει στο 1,67.

INSIDE INFO

(20:00) Χόμπρο – Μίντιλαντ: Μεγάλο διπλό για τη Χόμπρο στο ματς με την Μπρόντμπι (1-0) και πλέον κάνει όνειρα τριάδας! Μόλις ένα βαθμό βρίσκεται πίσω από την τρίτη Ράντερς, το χρωστάει στο 5-1-1 που έχει κάνει το τελευταίο δίμηνο. Μετά το νέο στραβοπάτημα της Κοπεγχάγης, η Μίντιλαντ με νίκη καθαρίζει και τυπικά το πρωτάθλημα ανεβάζοντας τη διαφορά της στο +14, ενώ φέτος έχει κερδίσει άνετα δύο φορές τη σημερινή της αντίπαλο. Δεν καίγεται για τη νίκη η φιλοξενούμενη και υπό αυτό το πρίσμα το 1,65 του διπλού δύσκολα μπορεί να χαρακτηριστεί σαν ευκαιρία.

(20:00) Νόρκεπινγκ - Γκέφλε: Επτά γκολ παθητικό στα τελευταία δύο η Νόρκεπινγκ που έχει αμυντικά προβλήματα και γενικά θέματα σε όλες τις θέσεις. Παρά το 0-0 της τελευταίας αγωνιστικής, η Γκέφλε έβγαλε επιθετικές αρετές, άξιζε τουλάχιστον δύο τέρματα κόντρα στη Χάλμσταντ. Η φιλοξενούμενη είναι παραδοσιακά αμυντική ομάδα, όμως φέτος δείχνει ένα άλλο, πιο επιθετικό πρόσωπο. Η Νόρκεπινγκ δέχεται εύκολα το γκολ, εντός όμως σκοράρει. Το over στο 1,95 έχει τύχη.

(20:05) Γκέτεμποργκ - Χέλσινγκμποργκ: Μετά τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου, η Γκέτεμποργκ σήμερα με νίκη πιάνει κορυφή. Αυτό όμως για να γίνει θα πρέπει να κερδίσει τη Χέλσινγκμποργκ που ως τώρα είναι αήττητη, αμυντικά βγάζει αξιοπιστία και πρόσφατα άρχισε να βρίσκει γκολ. Ο Λάρσον είναι καλός προπονητής, η γηπεδούχος στα δύο φετινά εντός έβγαλε πρόβλημα, κέρδισε με δυσκολία 1-0 την Ατβίνταμπεργκ και έχασε 0-1 από τη Μάλμε. Ξενίζουν οι αποδόσεις στον άσο, το Χ2 περίπου στο 2,40 έχει αξία.

(21:15) Μπράουνσβαϊγκ – Αουε: Η Μπραουνσβάιγκ νίκησε μόνο στο πιο πρόσφατο από τα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της (1-2-2), αλλά παρότι είναι στο -8 από την τρίτη θέση έχει ακόμα κάποιες ελπίδες να προλάβει τα μπαράζ, αφού θα δώσει δύο σερί ματς εντός έδρας, ενώ την προτελευταία αγωνιστική υποδέχεται την Καρλσρούη. Δεν αρκούν όμως αυτά για τον άσο του 1,70, η Αουε θα πάει για «πόλεμο» στο «Αϊντραχτ - Στάντιον», καθώς έχει πολύ δύσκολο πρόγραμμα στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές και παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη. Με δύο νίκες στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές έχει δείξει ξανά σημάδια ανάκαμψης και νομίζουμε ότι με αυτό το σετ αποδόσεων, το Χ2 είναι μονόδρομος αν θέλει να εμπλακεί κάποιος με το παιχνίδι. Στο 2,12 η διπλή ευκαιρία.

PUT YOUR MONEY

(19:30) Εργοτέλης – Κέρκυρα 2 (2,00 στο Stoiximan.gr)

(20:00) Νόρκεπινγκ - Γκέφλε Over 2,5 (1,95 στο Stoiximan.gr)

(21:15) Μπράουνσβαϊγκ – Αουε X2 (2,12 στο Stoiximan.gr)

(21:45) Μπόρνμουθ – Μπόλτον Over 2,5 (1,95 στο Stoiximan.gr)

*** Αναλυτικές ειδήσεις, προγνωστικά, στατιστικά και τζίροι στο www.matchmoney.com.gr

*** Match Money, κάθε Τρίτη και Παρασκευή, στα περίπτερα!

*** Η ψηφιακή έκδοση του Match Money στον υπολογιστή ή το tablet σου με 1,79€!

News 24/7

24MEDIA NETWORK