Οι προτάσεις του κουπονιού της Κυριακής

Χωρίς ανάσα η αγωνιστική δράση, φουλ πρόγραμμα στην Αγγλία αλλά και στη Β' Ιταλίας, πολλές και καυτές αναμετρήσεις, που συνθέτουν ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον στοιχηματικό τοπίο. Το Match Money σε συνεργασία με το Contra.gr, ψάχνουν, αναλύουν και σας.

Οι προτάσεις του κουπονιού της Κυριακής

MATCH OF THE DAY

(14:00) Τότεναμ – Μάντσεστερ Γ.: Το σημαντικότερο παιχνίδι της αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ, με τις δύο ομάδες να προέρχονται από «καλές» νίκες, να δείχνουν ανεβασμένες, όμως να μην πείθουν 100%. Η Τότεναμ μπορεί να παίρνει τα τρίποντα, αλλά όλες οι τελευταίες νίκες της είναι στο… όριο, ενώ η Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει τα γνωστά προβλήματα από το ξεκίνημα, με τον Ντε Χέα να είναι ο ήρωάς της, ακόμη και στο τελευταίο, φαινομενικά εύκολο, 3-1 επί της Νιούκαστλ. Το σετάκι των αποδόσεων, με τον άσο στο 3,15 και το διπλό στο 2,25, είναι πλήρως προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις του παιχνιδιού, δεν υπάρχει κανένα ιδιαίτερο στοιχηματικό ενδιαφέρον . Σκέψεις για το over (1,70) ή το αμφίσκορο (1,60), καθώς και οι δύο δείχνουν να έχουν εύκολο το γκολ και αμυντικά δεν είναι και οι πιο σταθερές ομάδες της Πρέμιερ.

PUBLIC BET

Τα public bets είναι τα πονταρίσματα της μάζας. Τα σημεία που συζητιούνται σε όλα τα πρακτορεία, αυτά που παίζουν "όλοι". Εμείς ψάχνουμε το γιατί και συμφωνούμε ή όχι.

(16:05) Σαουθάμπτον - Τσέλσι: Η σημερινή μέρα μπορεί να μοιάζει «γεμάτη» στοιχηματικά, όμως υπάρχουν ελάχιστα παιχνίδια που μπορούν να σταθούν οι «φαβοράκηδες». Και ως εκ τούτου υπάρχουν πολλά λάθη στην αντιμετώπιση των παιχνιδιών. Ενα απ’ αυτά κρίνουμε ότι είναι το μεγάλο ποντάρισμα στο διπλό της Τσέλσι, το οποίο έχει δεχθεί πάρα πολύ παιχνίδι, με αποτέλεσμα να έχει υποχωρήσει στο 1,80. Από τη μία, βέβαια, η Σαουθάμπτον έχει κωλώσει σε κάθε μεγάλο και σημαντικό ματς που έχει δώσει τον τελευταίο ενάμιση μήνα (ήττες από Σίτι, Αρσεναλ και Γιουνάιτεντ), από την άλλη όμως διαθέτει μια εξαιρετική ομάδα, που μάλιστα αρχίζει και φορμάρεται, με δύο κολλητές τριάρες. Προτιμότερο το πάσο.

INSIDE INFO

(16:00) Προ Βερτσέλι – Τράπανι: Από τις… αγαπημένες ομάδες η Τράπανι, όσο επιβεβαιώνει τα πλούσια σκορ δεν έχουμε λόγο να μην την ποντάρουμε σε όποιο ειδικό στοίχημα περιλαμβάνει τα γκολ. Η σικελική ομάδα έχει 18/20 over 2,5 στο φετινό πρωτάθλημα, μετρά 13 συνεχόμενα ενώ τα τελευταία 12 ματς της ήταν και G/G, με αποτέλεσμα να έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση με 36 γκολ και τη χειρότερη άμυνα με 40 ! Το G/G στο 1,66 στον Stoiximan, ενώ το over πληρώνει το γενναιόδωρο 1,83.

(17:00) Γουέστ Χαμ – Αρσεναλ: Ανέκαθεν ο Αλαρντάις της Γουέστ Χαμ είχε καλές σχέσεις με τον Ζοσέ Μουρίνιο και κακές με τον Αρσέν Βενγκέρ. Ο τρόπος παιχνιδιού του ταιριάζει γάντι με τον Πορτογάλο, αντίθετα δημιουργεί προβλήματα με το σκληρό και physical παιχνίδι του στον Αλσατό. Την Πέμπτη η Γουέστ Χαμ έπαιξε με την Τσέλσι. Γλυκόλογα και από τον Big Sam και από τον Μουρίνιο, τα «σφυριά» έκαναν τρεις καθοριστικές αλλαγές στην ενδεκάδα και ουσιαστικά έχασαν με κάτω τα χέρια. Χωρίς να μοχθήσουν. Ξεκάθαρο δείγμα ότι ο Αλαρντάις είχε στοχεύσει στο ματς με την Αρσεναλ. Διάλεξε, δηλαδή, παιχνίδι να ρίξει το βάρος του. Μπορεί η Γουέστ Χαμ να προκαλέσει προβλήματα στους «κανονιέρηδες»; Και πολλά μάλιστα! Και με το ύψος της και με τη δύναμή της και με την ποιότητά της. Ο άσος που ακουμπά το 3,53 έχει αξία.

West Ham United's Andy Carroll heads the ball towards goal in a crowded penalty area
West Ham United's Andy Carroll heads the ball towards goal in a crowded penalty area EMPICS SPORTS PHOTOGRAPHY LTD.

(17:00) Μίλγουολ - Μπόρνμουθ: Σταθερά στην κορυφή της Τσάμπιονσιπ η Μπόρνμουθ, έχει συμπληρώσει 4 διαδοχικές νίκες, ενώ παραμένει αήττητη από τα τέλη Σεπτέμβρη. Μακράν η καλύτερη επιθετική γραμμή (50) της κατηγορίας, παίζει με τρομερή αγωνιστική αυτοπεποίθηση και ψυχολογία. Σε κατηφορική τροχιά η Μίλγουολ, οι Λονδρέζοι προέρχονται από το βαρύ 6-1 στην έδρα της Νόριτς, πολλά αγωνιστικά προβλήματα - ειδικά στην άμυνα- και μόνο μία νίκη στα 9 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους (1-3-5). Σε λογικά επίπεδα, 1,90, κινείται το διπλό, το οποίο αποτελεί ένα από τα δίκαια φαβορί της αγωνιστικής.

(17:00) Κρόουλι - Κόλτσεστερ: Αιφνίδια παραίτηση του τεχνικού της Κρόουλι, Τζον Γκρέγκορι, λόγω προβλημάτων υγείας, ελάχιστες ώρες πριν το κρίσιμο βαθμολογικό τετ-α-τετ με την Κόλτσεστερ για την Α' Αγγλίας. Σε πάρα πολύ κακή κατάσταση αμφότερες, η Κρόουλι μετά το 1-4 από τη Λέιτον Ορ. την Boxing Day έπεσε κάτω από τη γραμμή, τρέχοντας σερί 0-5-3, ενώ η Κόλτσεστερ μετράει 6 ήττες στα επτά τελευταία. Ο άσος μετά από αυτές τις εξελίξεις ανέβηκε στο 2,90 από 2,25 και το διπλό μαζεύτηκε στο 2,35 από τα αρχικά 2,90, όμως πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο και αντιστοιχηματικό ζευγάρι, με το πάσο να αποτελεί τη μοναδική εναλλακτική.

(17:00) ΜΚ Ντονς - Γουόλσολ: Τρένο πάει η ΜΚ Ντονς στην Α' Αγγλίας, με το 1-0 στην έδρα της Νοτς Κ. ανέβασε σε μια ντουζίνα πλέον το αήττητο σερί της (8-4-0), εξακολουθεί να έχει στον πόντο και με ένα παιχνίδι λιγότερο την πρωτοπόρο Μπρίστολ Σ. Καλύτερη άμυνα (19) αλλά και επίθεση (48), καλύτερο εντός έδρας ρεκόρ (μαζί με την Μπρίστολ Σ.) 8-2-1. Φόρμα και μομέντουμ δείχνουν άσο, όμως το 1,53 δεν αποτελεί απόδοση, ειδικά για τα ρευστά δεδομένα αυτής της κατηγορίας, ώστε να στρέψουμε το στοιχηματικό μας ενδιαφέρον.

(17:00) Λούτον – Πόρτσμουθ: Αποδοκιμάστηκε έντονα από τον εξοργισμένο κόσμο της η Πόρτσμουθ, μετά την ήττα από τη Γουίμπλεντον, με τον Αντι Οφορντ να βρίσκεται υπό έντονη πίεση, φοβερίζοντας με αλλαγές τον Ιανουάριο. Παράλληλα, όμως, η πρόσφατη έλευση του Γκάρι Γουάντοκ (πρώην μάνατζερ Γουίκομ κ.ά.) σε ρόλο ασίσταντ είχε εγείρει φήμες για πιθανή αντικατάσταση του Οφορντ. Αδύναμη, ούτως ή άλλως, εκτός η Πόρτσμουθ, με τη Λούτον σε θετικό φεγγάρι και τον άσο στο 2,02.

(17:00) Χάρτλπουλ – Μόρκαμ: Δεν έχει καταφέρει ακόμη να αξιοποιήσει την αύρα της πώλησης του κλαμπ και της έλευσης του έμπειρου μάνατζερ Ρόνι Μουρ η ουραγός Χάρτλπουλ, εντούτοις έχει βγάλει σημάδια αντίδρασης, με τα 1-1 κόντρα σε Οξφορντ, Μάνσφιλντ. Απέναντι στην ντεφορμέ Μόρκαμ έχει ιδανική ευκαιρία να πάρει τη... σπάνια νίκη και παράλληλα ώθηση στο κυνήγι της παραμονής. Στο 2,55 ο άσος.

(17:00) Ινβερνές - Αμπερντίν: Μετά τη χθεσινή εντός έδρας γκέλα της Σέλτικ, εντός κόντρα στη Ρος Κάουντι, το τύποις βορινό ντέρμπι ανάμεσα σε Ινβερνές και Αμπερντίν αποκτά επιπλέον ενδιαφέρον, καθώς η Ινβερνές και η Αμπερντίν έχουν τη δυνατότητα να μειώσουν τη διαφορά από την κορυφή στους 5 και στους 2 βαθμούς, αντίστοιχα. Οι «χαϊλάντερς» του Τζον Χιουζ προέρχονται για πρώτη φορά φέτος από δύο σερί ήττες, αλλά έχουν εντός έδρας ρεκόρ 6-2-1, η δε Αμπερντίν γράφει 4 σερί νίκες στην Πρέμιερσιπ και στα 4 αυτά ματς δεν έχει δεχθεί γκολ! Τριπλή το ματς, ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ένα πολύ σημαντικό στατιστικό που δίνει πάσα για ειδικό στοίχημα: η Αμπερντίν έχει προηγηθεί στα 13 ματς από τα 17 που έχει δώσει, και το να σκοράρει πρώτη στο ματς προσφέρεται στο αρκετό 1,93.

MISSING LIST

Απουσίες που έχουν κάτι να "πουν" ως προς την πιθανή εξέλιξη ενός αγώνα.

(16:00) Κατάνια – Κάρπι: Η Κατάνια ξεκίνησε ως το απόλυτο φαβορί για την άνοδο αλλά βρίσκεται σε φάση ελεύθερης πτώσης, με αποτέλεσμα να είναι ένα βήμα από τις θέσεις του υποβιβασμού και με πολλά προβλήματα τραυματισμών και απουσιών για το ματς με την πρωτοπόρο και φουριόζα Κάρπι. Στα τελευταία τέσσερα ματς έχει δεχτεί 11 γκολ και θα υποδεχτεί την Κάρπι (αήττητη σε 12 ματς με 8 νίκες και 4 ισοπαλίες) χωρίς τους Ροζίνα (χαφ, 17 συμμετοχές/6 γκολ), Μαρτίνιο (εξτρέμ, 15/4), Λέτο (εξτρέμ, 14/2), Σπόλι (στόπερ, 14/0), Ρινάουντο (χαφ, 12/1), Χράπεκ (χαφ, 12/1), Καπουάνο (αριστερός μπακ, 13/0), Αλμιρόν (χαφ, 5/0), Γκιόμπερ (στόπερ, 7/0). Ολοι βασικοί ή εν δυνάμει βασικοί. Το διπλό της Κάρπι στο 2,22 παίζεται, είναι από τις δυνατές επιλογές της αγωνιστικής.

PUT YOUR MONEY

(16:00) Κατάνια – Κάρπι 2 ( 2,22 στο Stoiximan. gr)

(16:00) Προ Βερτσέλι – Τράπανι Over ( 1,85 στο Stoiximan. gr)

(17:00) Γουέστ Χαμ - Αρσεναλ 1 (3,53 στο Stoiximan. gr)

(17:00) Μίλγουολ - Μπόρνμουθ 2 (1,90 στο Stoiximan. gr)

(17:00) Λούτον – Πόρτσμουθ 1 ( 2,02 στο Stoiximan. gr)

*** Match Money, κάθε Τρίτη και Παρασκευή, στα περίπτερα!

*** Αναλυτικές ειδήσεις, προγνωστικά, στατιστικά και τζίροι στο www.matchmoney.com.gr

*** Η ψηφιακή έκδοση του Match Money στον υπολογιστή ή το tablet σου με 1,79€!

News 24/7

24MEDIA NETWORK