Οι προτάσεις του κουπονιού της Κυριακής

Πλούσιο το στοιχηματικό μενού και σήμερα Κυριακή, με το Μάντσεστερ Σίτι–Αρσεναλ να ξεχωρίζει αλλά και πολλά άλλα παιχνίδια να κρύβουν... διαμάντια. Το Match Money σε συνεργασία με το Contra.gr αναλύει το κουπόνι και στέκεται εκεί όπου υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον για ποντάρισμα.

Οι προτάσεις του κουπονιού της Κυριακής

MATCH OF THE DAY

(18:00) Μάντσεστερ Σίτι – Αρσεναλ: Στο «Ετιχαντ» οι προβολείς απόψε, με τη Μάντσεστερ Σίτι να βρίσκεται πλέον στο -5 από την Τσέλσι, μετά τη χθεσινή νίκη της τελευταίας στο Σουόνσι. Δύο ισοπαλίες στα τρία πιο πρόσφατα ματς η Σίτι, αήττητη πάντως επί 12 αγωνιστικές (9-3-0), θα παίξει χωρίς τους Γιάγια Τουρέ και Νασρί, επιστρέφουν όμως στην ενδεκάδα της οι Κομπανί και Αγουέρο. Η Αρσεναλ μετρά 9 νίκες στα 12 τελευταία της ματς σε όλες τις διοργανώσεις, εδώ και χρόνια πάντως δυσκολεύεται να κερδίσει ομάδες που τερματίζουν στην πρώτη 4άδα. Κάπως έτσι, κλίνουμε προς τον άσο του 1,86, με τον Stoiximan.gr να προσφέρει το ματς με μηδενική γκανιότα!

PUBLIC BETS

Τα public bets είναι τα πονταρίσματα της μάζας. Τα σημεία που συζητιούνται σε όλα τα πρακτορεία, αυτά που παίζουν «όλοι». Εμείς ψάχνουμε το γιατί και συμφωνούμε ή όχι.

(13:00) Χετάφε – Ρεάλ: Μεσημεριανό παιχνίδι στην Πριμέρα και οι παίκτες του στοιχήματος έχουν πέσει με τα... μούτρα στο θηρίο, άσχετα αν μιλάμε για διπλό του 1,20! Η Χετάφε είναι χωρίς τρίποντο επί οχτώ αγωνιστικές, στο τελευταίο εντός ηττήθηκε από τη Ράγιο Βαγιεκάνο (1-2) και η λογική λέει ότι δεν μπορεί να κοντράρει τους πρωταθλητές Ευρώπης. Αλλά... 1,20;

(15:30) Γουέστ Χαμ – Χαλ: Από τα δημοφιλέστερα σημεία του σημερινού κουπονιού ο άσος της Γουέστ Χαμ και όχι άδικα. Η Χαλ έρχεται από κακή εμφάνιση και ήττα 1-0 από τη Γουέστ Μπρομ, σε παιχνίδι μάλιστα όπου έχασε με τραυματισμούς τους δύο βασικούς της φορ (Γέλαβιτς, Ερνάντες). Με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την πρόκριση στο κύπελλο επί της Εβερτον οι γηπεδούχοι, δικαιολογείται ο άσος στο 1,75.

(21:45) Γιουβέντους – Βερόνα: Επαιξαν στο ίδιο γήπεδο την Πέμπτη για το κύπελλο, με τη Γιουβέντους να επικρατεί με το εντυπωσιακό 6-1, έχοντας μάλιστα αρκετές ρεζέρβες στην ενδεκάδα. Λογικό φαβορί ασφαλώς η Γιουβέντους, το 1,16 του άσου δεν λέει κάτι, ποντάρουμε όμως στο να δείξει η Γιούβε την ίδια διάθεση όπως στο κύπελλο, αυξάνοντας την απόδοση στο 1,57 του οver στον Stoiximan.gr.

MISSING LIST

Απουσίες που έχουν κάτι να «πουν» ως προς την πιθανή εξέλιξη ενός αγώνα.

(13:30) Λάτσιο – Νάπολι: Η Λάτσιο έχει κάνει καλύτερες εμφανίσεις από τη Νάπολι στο τελευταίο διάστημα, όμως θα την υποδεχτεί στο ντέρμπι για την 3η θέση χωρίς σημαντικότατους παίκτες. Θα λείψουν ο φορμαρισμένος επιθετικός Φελίπε Αντερσον (5 γκολ), ο χαφ/αρχηγός Μάουρι (7 γκολ), ο στόπερ Ντε Φράι και ο τερματοφύλακας Μαρκέτι, ενώ λείπει από την περασμένη εβδομάδα και ο πολύτιμος χαφ Λούλιτς. Το παιχνίδι θα είναι αμφίρροπο, οι απουσίες όμως της Λάτσιο μπορούν να οδηγήσουν στο διπλό του 2,90 στον Stoiximan. Εναλλακτικά, υπάρχουν οι επιλογές του οver στο 1,90 και του G/G στο 1,66.

(15:30) Αντερλεχτ – Λιρς: Χωρίς πέντε βασικούς θα παραταχθεί η Αντερλεχτ. Οι πρωταθλητές έχουν πετύχει φέτος 39 γκολ, όμως απόψε θα λείψουν τα 20! Εξω οι Μίτροβιτς (10), Πρατ (5), Κοντέ (2), Ατσεαμπόνγκ (2) και Μπεμπά (2). Συνεκτιμώντας και το γεγονός ότι οι ομάδες επιστρέφουν στην δράση έπειτα από αγωνιστική απραξία τριών εβδομάδων δεν υπάρχει πιο κατάλληλο timing για την ουραγό Λιρς να διεκδικήσει θετικό αποτέλεσμα. Καλοπληρωμένη η κόντρα, είναι από τα καλά fun bet της ημέρας. Στο 6,50 το «Χ», στο 11,00 το διπλό.

(18:00) Ρεν – Σεντ Ετιέν: Χωρίς τον καλύτερο παίκτη της και πρώτο σκόρερ Ν’ Τεπ (7 γκολ) η Ρεν που δεν είναι στα καλύτερά της και έρχεται από αποκλεισμό στο κύπελλο με 3-1 στην Μπαστιά. Εχει και τρεις-τέσσερις ακόμα απουσίες, όχι πρωτοκλασάτων αλλά που περιορίζουν τις επιλογές του Μοντανιέ. Η Σεντ Ετιέν παίζει αρκετά καλά και χάνει δύσκολα, έρχεται κι αυτή από ήττα, αποκλεισμό πολύ δύσκολα με 1-0 από την Παρί. Πατάει σίγουρα καλύτερα από τη Ρεν αλλά προέκυψαν προβλήματα στο παιχνίδι κυπέλλου με τραυματισμό δύο βασικών μέσων και έχοντας και κάποιες ακόμα απουσίες, ο προπονητής της ψάχνει λύσεις. Για το λόγο αυτό πήρε τον έμπειρο χαφ Ν’ Γκεμό που ήταν χωρίς ομάδα από το καλοκαίρι και τον κάλεσε και στην αποστολή. Κατά συνέπεια το διπλό δεν φαίνεται και τόσο καθαρό, χρειάζεται και το Χ.

(18:00) Γιαγκοστέρα – Βαγιαδολίδ: Η ανεβασμένη Βαγιαδολίδ ταξίδεψε στο Παλαμός της Καταλονίας για να αντιμετωπίσει την τυπικά γηπεδούχο (όλα τα ματς εκεί τα δίνει) Γιαγκοστέρα δίχως τον πιο φορμαρισμένο παίκτη του πρωταθλήματος και αρχισκόρερ της, Οσκαρ. Ματς παγίδα για τη Βαγιαδολίδ αφού ούτε σταθερή είναι εκτός έδρας και η Γιαγκοστέρα παίζει κλειστά.

(20:00) Τενερίφη – Νουμάνθια: Ο αρχισκόρερ της Νουμάνθια Σέρχι Ενρίχ (10 γκολ) έπεσε στο κρεβάτι με γρίπη χθες και δεν ταξίδεψε στα Κανάρια Νησιά για την αναμέτρηση με την Τενερίφη. Η Νουμάνθια δεν θα έχει ούτε τον βασικό αμυντικό της μέσο Αντόνιο Τομάς, αλλά είναι 11 ματς αήττητη και έχει αρχίσει την... κλασική της ιστορία με τις ισοπαλίες. Η Τενερίφη είναι δυνατή εντός έδρας αλλά και αυτή κολλάει εσχάτως στις ισοπαλίες. Με αρκετό ρίσκο το «Χ» στο 3,10 στον Stoiximan.

(21:00) Λόκερεν – Γκενκ: Πραγματικά αποδεκατισμένη η Γκενκ. Νοκ άουτ για διαφόρους λόγους οι εξτρέμ Σισέ, Μπούφελ και ο φορ Μπόγιο που αποτελούν τη βασική επιθετική τριάδα του ΜακΛις. Λείπουν επίσης τα 2/4 (Κάρα, Ανελε) της άμυνας λόγω υποχρεώσεων στο Κόπα Αφρικα. Must win παιχνίδι για την ισχυρή εντός έδρας Λόκερεν, που θέλει να καλύψει το χαμένο έδαφος από τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ Ι. Τίμιος ο άσος του 1,93.

(22:15) Σπόρτινγκ – Ρίο Αβε: Σε τρεις βασικούς δεν υπολογίζει η Σπόρτινγκ, καθώς έχει τιμωρημένους τον στόπερ Μαουρίσιο και τον κεντρικό χαφ Αντριεν Σίλβα, ενώ λείπει στο Κόπα Αφρικα και θα χάσει δεύτερο ματς ο πρώτος σκόρερ Σλιμανί. Από την άλλη η Ρίο Αβε έχει μεγάλο πρόβλημα στελέχωσης στο κέντρο άμυνας, καθώς στους ήδη τιμωρημένους στόπερ Μαρσέλο, Ρόντερικ και Βίλας Μπόας, προστέθηκε από την περασμένη εβδομάδα και ο βασικός Πρινς, ενώ συνεχίζει να απέχει και ο βασικός αριστερός μπακ Τιάγκο Πίντο. Ο Πρινς είναι στην αποστολή, αλλά παραμένει αμφίβολος. Αν δεν τα καταφέρει, στα στόπερ θα παίξουν ο 19χρονος Νέλσον Μόντε, που έκανε ντεμπούτο την περασμένη εβδομάδα, μαζί με τον αμυντικό χαφ Ταραντίνι, που έπαιξε κατά συνθήκη μετά την αναγκαστική αποχώρηση του Πρινς. Οπως και να έχει, η Ρίο Αβε πάει στο σημερινό ματς με άμυνα εκτάκτου ανάγκης. Η Σπόρτινγκ είναι σε καλή φόρμα, μετράει έξι σερί επίσημες νίκες και μοιάζει λογικό φαβορί στο 1,36 (Stoiximan).

INSIDE INFO

(13:00) Σπ. Χιχόν – Μπέτις: Στο «Μολινόν» του Χιχόν η αήττητη στα 20 ως τώρα ματς Σπόρτινγκ υποδέχεται την Μπέτις που σηκώνει κεφάλι. Μια αναμέτρηση δύο εξαιρετικών ομάδων με χιλιάδες κόσμου στις εξέδρες. Από το πρωί υπάρχουν εκδηλώσεις αδερφοποίησης των οργανωμένων οπαδών των δύο και θα πάνε μαζί στο γήπεδο. Ματς σε οριακή ισορροπία με την ισοπαλία στο 3,10 στον Stoiximan και το εκατέρωθεν σκοράρισμα (G/G) στο 2,00.

(16:00) Μίλαν – Αταλάντα: Από τις φανέλες που παίρνουν παιχνίδι παραδοσιακά είναι και η Μίλαν, αν και στα πρώτα παιχνίδια του 2015 δεν έχει ικανοποιήσει με την απόδοσή της, ή καλύτερα έχει απογοητεύσει. Το ματσάρισμα όμως με την παθητική εκτός έδρας Αταλάντα, που ψάχνει μόνο το πώς θα αμυνθεί και θα κρατήσει το μηδέν, την βολεύει. Ο άσος στο 1,55 στον Stoiximan μπορεί να αναζητηθεί.

(17:15) ΠΑΟΚ – Πλατανιάς: Πολύ μεγάλη νίκη πήρε ο ΠΑΟΚ στην Καλλονή και το κυριότερο είναι ότι κέρδισε πάλι τον κόσμο του. Λογικά θα βρεθεί περισσότερος από ό,τι στους πρόσφατους αγώνες της Τούμπας, θα βροντοφωνάξει τη συμπαράστασή του αλλά και τη συμπόρευσή του στην ομάδα μέχρι το τέλος, η ατμόσφαιρα θα είναι πολύ ζεστή και θα δώσει φτερά στους παίκτες. Ο Πλατανιάς ύστερα από ένα διάστημα δυστοκίας βρίσκει πάλι το δρόμο προς τα δίχτυα, σκόραρε και στο «Καραϊσκάκης», μπορεί να πράξει το ίδιο και στην Τούμπα. Το over στο 1,75.

(18:00) Ατλέτικο – Γρανάδα: Με υπηρεσιακό τεχνικό (αυτόν της δεύτερης ομάδας) στον πάγκο της η Γρανάδα μετά την απόλυση του Χοακίν Καπαρός και το σερί των 14 αγωνιστικών χωρίς νίκη. Από δύο ματς με Ρεάλ και ένα με Μπαρτσελόνα και ακολουθεί η… Μπαρτσελόνα για την Ατλέτικο. Στο 1,80 η ζαριά του under, στη λογική ενός χαλαρού -από την πλευρά των γηπεδούχων- παιχνιδιού.

(18:00) Μποαβίστα – Εστορίλ: Στο 3,55 ο άσος και στο 2,08 το διπλό όταν οι δύο ομάδες απέχουν μόλις τρεις βαθμούς, η Μποαβίστα μετράει 4-0-3 εντός και η Εστορίλ 1-5-2 εκτός, με το μοναδικό διπλό επί της αδύναμης και προτελευταίας Πεναφιέλ. Μάλλον παράλογα μεγάλο το άνοιγμα στο σετ. Η Μποαβίστα βασίζεται πολύ στην έδρα της, έχοντας και το πλεονέκτημα του συνθετικού χλοοτάπητα. Εκεί ανεβαίνει επίπεδο και γίνεται καλύτερη ομάδα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο ήττες της είναι από Μπενφίκα και Σπόρτινγκ και στα ματς που ήταν του χεριού της μετράει 4-0-1. Η Εστορίλ δείχνει σε μέτρια κατάσταση στο ξεκίνημα του 2015, ενώ έχει μαζέψει και αρκετές απουσίες, με δύο τιμωρημένους, δύο τραυματίες και τρεις παίκτες στο Κόπα Αφρικα. Υπερβολικός ο άσος για να αγνοηθεί.

(18:00) Πάκος Φερέιρα – Νασιονάλ: Δέκα σερί ματς δέχεται γκολ η Πάκος Φερέιρα, ενώ και στα 13 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα σημειώθηκαν τουλάχιστον δύο γκολ. Η Νασιονάλ ως τώρα έχει αποδειχθεί ανεπαρκής εκτός έδρας (0-1-6), αλλά δείχνει να βρίσκεται σε θετικό στρίψιμο προερχόμενη από πρόκριση στο κύπελλο στο τοπικό ντέρμπι με τη Μαρίτιμο, που ακολούθησε η νίκη 2-1 επί της Μποαβίστα για το πρωτάθλημα. Στη συγκεκριμένη έδρα έχει καλή πρόσφατη παράδοση, πέρυσι επικράτησε 5-0, δεν έχασε στα τελευταία τέσσερα και σκόραρε και στα τελευταία έξι. Εχει την ποιότητα να συνεισφέρει επιθετικά και το over στο 2,15 δείχνει να συγκεντρώνει ενδιαφέρουσες προοπτικές.

(22:00) Σεβίλλη – Μάλαγα: Η Σεβίλλη ποντάρει πολλά στην αήττητη έδρα της για το μεγάλο στόχο της τέταρτης θέσης, την οποία έχασε προσωρινά χθες από τη Βαλένθια. Αξιόλογη η Μάλαγα φέτος, κυνηγάει την έξοδο στην Ευρώπη. Το G/G σε ένα από τα ντέρμπι της Ανδαλουσίας στο 1,83.

(01:00) Γουαδαλαχάρα – Πούμας: Από νωρίς με την πλάτη στον τοίχο η ιστορική Γουαδαλαχάρα, που βρίσκεται στην τελευταία θέση της ειδικής βαθμολογίας στο Μεξικό και φλερτάρει με τον υποβιβασμό. Στην πρεμιέρα έχασε (στο 87’) 2-1 στην έδρα της Τζαγκουάρες, αλλά τουλάχιστον η εμφάνιση δεν ήταν κακή και άφησε ενθαρρυντικά σημάδια. Το θέμα είναι ότι μαζεύει πίεση και για να μην την αφήσει να διογκωθεί οφείλει να ξεκινήσει με νίκη στην έδρα της. Τα περιθώρια λάθους είναι πολύ στενά. Η Πούμας δεν... τρόμαξε στην πρεμιέρα (1-1 εντός με την Κερέταρο). Εντυπωσιακή η παράδοση, χωρίς διπλό από το 1982 με 14-21-0 έκτοτε! Επιπλέον οι δύο ομάδες φέρνουν 15 σερί under ανεξαρτήτου έδρας. Πάμε με την ανάγκη της Γουαδαλαχάρα και τον άσο του 2,17 (Stoiximan).

PUT YOUR MONEY

(15:30) Γουέστ Χαμ – Χαλ 1 (1,75 στον Stoiximan.gr)

(18:00) Μάντσεστερ Σίτι – Αρσεναλ 1 (1,86 στον Stoiximan.gr)

(18:00) Μποαβίστα – Εστορίλ 1 (3,55 στον Stoiximan.gr)

(21:00) Λόκερεν – Γκενκ 1 (1,93 στον Stoiximan.gr)

*** Μη χάσετε το μεγάλο αφιέρωμα του Match Money της Παρασκευής στο Κόπα Αφρικα 2015, με πληρέστατη ανάλυση των ομάδων! Αφιέρωμα – εργαλείο για κάθε παίκτη…

*** Αναλυτικές ειδήσεις, προγνωστικά, στατιστικά και τζίροι στο www.matchmoney.com.gr

*** Η ψηφιακή έκδοση του Match Money στον υπολογιστή ή το tablet σου με 1,79€!

News 24/7

24MEDIA NETWORK