Οι προτάσεις του κουπονιού της Κυριακής

Το παιχνίδι-τελικός της εθνικής Ελλάδας στη Βουδαπέστη μονοπωλεί το ενδιαφέρον σήμερα, για στοίχημα πάντως οι επιλογές δεν σταματούν εκεί. Η συντακτική ομάδα του Match Money «ξεψαχνίζει» το κυριακάτικο κουπόνι, κρατά και προτείνει τα καλύτερα!

Οι προτάσεις του κουπονιού της Κυριακής

MATCH OF THE DAY

(21:45) Ουγγαρία – Ελλάδα: Ετσι όπως τα... καταφέραμε, παίζουμε με την πλάτη στον τοίχο απόψε στη Βουδαπέστη. Με ήττα αποχαιρετάμε την πρόκριση, με ισοπαλία μένουν κάποιες αμυδρές ελπίδες, με νίκη δηλώνουμε «παρών». Πρεμιέρα του Σέρχιο Μαρκαριάν και ενώ όλοι έχουν να λένε για το καλό κλίμα που επικράτησε αυτή την εβδομάδα, το θέμα είναι τι θα δείξουν οι παίκτες στο χορτάρι, κατά πόσο θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα και στο βάρος που από μόνοι τους φορτώθηκαν. Το παιχνίδι αναμένεται σφιχτό, οι δύο ομάδες θα το αντιμετωπίσουν προσεκτικά και πιθανολογούμε ότι θα κριθεί στο γκολ, έτσι επιλέγουμε το «0-1 γκολ», που δίνεται στο 2,45.

PUBLIC BETS

(17:00) Βραζιλία – Χιλή: Οσα χρόνια κι αν περάσουν, για μια... ζωή και σε όποια κατάσταση κι αν βρίσκεται, η Βραζιλία θα περιλαμβάνεται στις αγαπημένες ομάδες των παικτών του στοιχήματος. Είτε φιλικό παίζει είτε επίσημο, θα μαζεύει όλο το... χαρτί, κάτι που συμβαίνει και στο σημερινό ματς με τη Χιλή, ένα παιχνίδι που γίνεται στο «Εμιρεϊτς» του Λονδίνου. Μετά τον τραγικό Ιούλιο η «Σελεσάο» κερδίζει το ένα ματς μετά το άλλο, με πιο πρόσφατο το 3-1 επί της Γαλλίας την Πέμπτη, και ως ένα βαθμό δικαιολογείται ο φαβοριτισμός της. Από την άλλη, πάντως, οι Χιλιανοί αντιμετωπίζουν το φιλικό ως πρόβα τζενεράλε για το Κόπα Αμέρικα που οι ίδιοι διοργανώνουν και δεν πρόκειται να αποτελέσουν εύκολη λεία, συνεπώς απορρίπτουμε το χαμηλό 1,73 του άσου...

(19:00) Γεωργία – Γερμανία: Μαζικά πονταρίσματα στο χαμηλό διπλό, έστω κι αν οι παγκόσμιοι πρωταθλητές δεν βρίσκονται στα καλύτερά τους, κάτι που αποδείχθηκε και την Τετάρτη, όταν σε φιλικό παραχώρησαν 2-2 στην Αυστραλία. Προφανώς και είναι το φαβορί για τη νίκη στην Τιφλίδα, δεν αμφιβάλλει κανείς επί τούτου, ωστόσο το μόλις 1,11 που πληρώνει το διπλό είναι απωθητικό και μας οδηγεί σε κάτι εναλλακτικό, όπως για παράδειγμα το N/G, που δίνεται στο 1,50.

(19:00) Ρουμανία – Ν. Φερόες: Υπάρχουν παίκτες που μαζεύουν πολλά μικρά και «άχαστα» σημεία, φτιάχνοντας παρολί χαμηλού (θεωρητικά) ρίσκου. Ενα από αυτά είναι ο άσος της Ρουμανίας (1,13), που λογικά θα μπει υποψιασμένη στο ματς, μετά το κάζο της Ελλάδας κόντρα στους «ψαράδες» από τα Νησιά Φερόες. Με βάση και τις πολλές απουσίες που έχουν σήμερα οι φιλοξενούμενοι, θεωρείται μάλλον απίθανο να δούμε κάτι διαφορετικό από άσο στο Βουκουρέστι, ωστόσο κι εδώ θα ψάξουμε το N/G (1,33) ως πιο προσοδοφόρο.

MISSING LIST

(20:00) Μπαρτσελόνα Β' – Τενερίφη: Η απογοητευτική και σε κακή κατάσταση Μπαρτσελόνα Β’ υποδέχεται την Τενερίφη έχοντας σημαντικές απουσίες στο ανασταλτικό κομμάτι με τον γκολκίπερ Ορτολά, τον πολυθεσίτη αμυντικό Ντιανέ και τον κεντρικό μέσο Σαμπέρ να απουσιάζουν, όπως και ο στράικερ Μουνίρ (άπαντες βασικοί). Η βελτιωμένη με τον Ανιέ στον πάγκο Τενερίφη κερδίζει σπάνια εκτός έδρας και δεν θα έχει τον βασικό της γκολκίπερ. Πιθανό το over (1,93).

(22:00) Σαμπαντέλ – Μαγιόρκα: Η Σαμπαντέλ παλεύει για την παραμονή, αλλά ο προπονητής Μαντιά ελάχιστα ρισκάρει και αυτό το πληρώνει. Η Μαγιόρκα είναι ο ορισμός της αστάθειας και πήγε στην Καταλονία χωρίς το βασικό κεντρικό αμυντικό της δίδυμο, χωρίς ένα βασικότατο μέσο και χωρίς το αστέρι της Μάρκο Ασένσιο, ο οποίος όμως εσχάτως ήταν παγκίτης. Η ειδησεογραφία γέρνει το ματς προς τον άσο, αλλά η Σαμπαντέλ δεν είναι της εμπιστοσύνης.

(03:30) Χιμνάσια – Ρίβερ Πλέιτ: Μισή ομάδα λείπει από τη Ρίβερ Πλέιτ, στην οποία σαν να μην έφταναν οι τραυματισμοί που έχουν προκύψει σε βασικά της στελέχη, έχει και να αναπληρώσει τα κενά των διεθνών. Ετσι, για πολλοστή φορά θα αναγκαστεί να αγωνιστεί πρακτικά με τη δεύτερη ενδεκάδα της, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Η Χιμνάσια δεν έχει αφήσει τις καλύτερες των εντυπώσεων μέχρι τώρα, ωστόσο το ότι θα αγωνιστεί χωρίς τον κόσμο της, που στην παρούσα φάση περισσότερο της προκαλεί άγχος, ενδέχεται να της κάνει καλό. Ο άσος στο 3,10 σαφώς και εμπεριέχει ρίσκο, έχει όμως και στοιχηματική αξία.

INSIDE INFO

(16:00) Μπάρι – Προ Βερτσέλι: Μαζεμένη η Μπάρι αμυντικά στα τελευταία παιχνίδια, είχε καιρό να κρατήσει το μηδέν σε δύο διαδοχικά ματς και θα προσπαθήσει να στηριχθεί εκεί για να επιχειρήσει την αντεπίθεσή της προς την προνομιούχο πρώτη οκτάδα. Υποδέχεται την Προ Βερτσέλι, μία από τις πιο αδύναμες εκτός έδρας ομάδες με απολογισμό 2-2-12, η ομάδα του Κριστιάνο Σκάτσολα βασίζεται σχεδόν αποκλειστικά στην εντός έδρας συγκομιδή για να εξασφαλίσει την παραμονή, ενώ στο πρόσφατο 2-1 με τη Λαντσιάνο διέκοψε σερί 10 αγώνων χωρίς νίκη. Αποδεκτός ο άσος στο 1,75.

(19:00) Σκωτία – Γιβραλτάρ: Νίκη με σκορ ο στόχος της Σκωτίας… Οι εντός έδρας νίκες με αντιπάλους τις Ιρλανδία και Γεωργία, και η εκτός έδρας ισοπαλία με την Πολωνία, την έβαλαν γερά στο παιχνίδι της πρόκρισης για το Euro 2016. Πάντως, δεν έχει σημειώσει περισσότερα από 3 γκολ από το Σεπτέμβριο του 2006 και το εντός 6-0 επί των Ν. Φερόες, ενώ περισσότερα από 7 γκολ πέτυχε τελευταία φορά το Μάιο του 1969 επί της Κύπρου. Ανασταλτικά, στα τρία τελευταία εντός έδρας επίσημα παιχνίδια της δεν έχει δεχθεί γκολ. Αδύναμο το Γιβραλτάρ, απόψε δίνει μόλις το δέκατο επίσημο παιχνίδι, μετρά 4/4 ήττες στα προκριματικά του Euro 2016, με τέρματα 0-21. Εχει, πάντως, νέο προπονητή, τον Σκωτσέζο Ντέιβ Ουίλσον, αξιωματικό του Βρετανικού πολεμικού ναυτικού, γέννημα θρέμμα του Εϊρσαϊρ, που θα δώσει το πρώτο του επίσημο ματς ως προπονητής με αντίπαλο τη χώρα του… Ασος του 1,01, και πολύ που το αναφέρουμε. Αν κάτι έχει ενδιαφέρον είναι το «1 και N/G» στο 1,33. Τα άλλα όλα είναι θέμα έμπνευσης.

(21:30) Μπρέσια – Τράπανι: Καιρός να... θυμηθεί η Τράπανι τον αγαπημένο της εαυτό των πολλών γκολ και των μεγάλων σκορ. Η σικελική ομάδα που μας χάρισε απλόχερα οver σε υψηλές αποδόσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα (20 φορές στα 23 πρώτα ματς), έχει φρενάρει στο δεύτερο γύρο σε αυτόν τον τομέα και στα τελευταία 9 παιχνίδια μας έχει δώσει μόλις ένα οver. Εξακολουθεί όμως να έχει τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος και βρίσκει μπροστά της μια εξίσου αναιμική άμυνα, αυτή της Μπρέσια, η οποία έχει καταφέρει φέτος μόλις σε 4 από τα 32 παιχνίδια να κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν. Συνυπολογίζουμε και την αναγκαιότητα της Μπρέσια να ρισκάρει, καθώς βρίσκεται στην τελευταία θέση και δεν έχει άλλα περιθώρια, μπορεί να οδηγηθούμε σε παιχνίδι ανοιχτού ρυθμού, με ευκαιρίες και γκολ. Το οver στο 1,97, το G/G στο 1,75.

(21:45) Γαλλία – Δανία: Πολύ χαμηλός ο άσος στο 1,50, χρειάζεται λίγη προσοχή. Οι Γάλλοι μετά από μια περίοδο θετικών αποτελεσμάτων γνώρισαν την ήττα με 3-1 στο Παρίσι την Πέμπτη από τη Βραζιλία. Σήμερα ο αγώνας γίνεται στο «Ζοφρουά Γκισάρ» έδρα της Σεντ Ετιέν. Στο παιχνίδι της Πέμπτης επιβεβαιώθηκε πως η άμυνά τους δεν λειτουργεί όπως θα ήθελαν. Σήμερα ο Ντεσάν θα αλλάξει πρόσωπα ώστε να δει αν μπορεί να ποντάρει και σ’ άλλους παίκτες για το μέλλον. Παίκτες δεν θα αλλάξει μόνο στην άμυνα αλλά και στις άλλες γραμμές με αποτέλεσμα να είναι πιθανό να αλλοιωθεί αρκετά η εικόνα της ομάδας του. Οπως όλα δείχνουν θα προχωρήσει σε έξι-επτά αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι με τη Βραζιλία. Δεν αποκλείεται να παίξει βασικός και ο μεσοεπιθετικός Φεκίρ (Λυών) που ανακοίνωσε πως θα φορέσει τη φανέλα της εθνικής Γαλλίας και όχι της Αλγερίας πριν δύο εβδομάδες. Υποψήφιοι για την επίθεση οι Ζιρού και Λακαζέτ. Αν θέλουμε να ψάξουμε κάτι για στοίχημα, πάνω στα γκολ έχει βάση αφού και οι Δανοί έδειξαν στο 3-2 με τις ΗΠΑ πως παίζουν αρκετά ανοιχτά.

(22:00) Ράμπλα – Γουόντερερς: Αδικημένη η Γουόντερερς από την τελευταία θέση στη βαθμολογία της Ουρουγουάης, οφείλεται καθαρά στο γεγονός ότι έχει ρίξει το βάρος της στο Λιμπερταδόρες. Από τη στιγμή που δεν είχε υποχρεώσεις στη συγκεκριμένη διοργάνωση την περασμένη εβδομάδα, αλλά ούτε και την ερχόμενη, μπορεί να χτυπήσει τον αγώνα με τη Ράμπλα και να πάρει τη νίκη. Από θρίαμβο επί της Ατένας έρχονται οι γηπεδούχοι, όμως υπολείπονται σε ποιότητα από τους «μποέμιος» και μάλλον δύσκολα θα καταφέρουν να πάρουν κάτι. Το διπλό στο 2,65 αξίζει.

(22:00) Φένιξ – Ρίβερ Πλέιτ: Αρχισε να δείχνει τις δυνατότητές της η Ρίβερ και επιβεβαιώνει πως μπορεί να χτυπήσει ακόμα και τον τίτλο. Το νεανικό σύνολο του Αλμάδα παίρνει τα αποτελέσματα, παίζοντας μάλιστα πολλές φορές και καλό ποδόσφαιρο. Η Φένιξ εκτός του ότι δεν έχει παρουσιάσει τέτοιου είδους αρετές, έχει να αντιμετωπίσει και την κομβική απουσία του επιθετικού Καβαλίνι, πρώτου της σκόρερ με διαφορά από τον δεύτερο. Το διπλό θα μπορούσε να είναι και ψηλότερα, αλλά έστω και στο 2,17 είναι αποδεκτό.

(00:15) Ουνιόν – Βελέζ: Αήττητη είναι η Ουνιόν από την αρχή του πρωταθλήματος, έχοντας ωστόσο πέντε ισοπαλίες και μόλις μία νίκη. Η αλήθεια είναι πως η ομάδα της Σάντα Φε πλησίασε αρκετές φορές στο τέλος αυτού του σερί, όμως τελικά τα κατάφερε και το έφτασε μέχρι εδώ. Πλέον εκείνη που καλείται να το σπάσει είναι η Βελέζ, η οποία έπειτα από συνεχόμενες μέτριες εμφανίσεις και ανεπιτυχή αποτελέσματα, ψάχνει μια νίκη που θα επαναφέρει το ηθικό των πολλών νεαρών παικτών της σε υψηλά επίπεδα. Στο 3,05 το διπλό αποτελεί επιλογή.

PUT YOUR MONEY

(16:00) Μπάρι – Προ Βερτσέλι 1 (1,75 στον Stoiximan.gr)

(21:30) Μπρέσια – Τράπανι G/G (1,75 στον Stoiximan.gr)

(21:45) Ουγγαρία – Ελλάδα 0-1 γκολ (2,45 στον Stoiximan.gr)

(22:00) Ράμπλα – Γουόντερερς 2 (2,65 στον Stoiximan.gr)

(22:00) Φένιξ – Ρίβερ Πλέιτ 2 (2,17 στον Stoiximan.gr)

*** Αναλυτικές ειδήσεις, προγνωστικά, στατιστικά και τζίροι στο www.matchmoney.com.gr

News 24/7

24MEDIA NETWORK