Οι προτάσεις του κουπονιού της Κυριάκης

Ντέρμπι αιωνίων μέρος... πρώτο απόψε στο ΣΕΦ, με τον Ολυμπιακό να προβάλλει ως ακλόνητο φαβορί απέναντι στον ελλιπή Παναθηναϊκό. Κουπόνι με έντονο το λάτιν και το σκανδιναβικό στοιχείο, συν την τελευταία αγωνιστική στη Β' Ισπανίας και το Match Money σε συνεργασία με το Contra, ψάχνουν, αναλύουν και προτείνουν τα καλύτερα σημεία!

Οι προτάσεις του κουπονιού της Κυριάκης
INTIME SPORTS

MATCH OF THE DAY

(19:30) Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Πρώτος τελικός στα πλέι οφ της Α1 και κοινή παραδοχή αποτελεί ότι ο Ολυμπιακός είναι το μεγάλο φαβορί της σειράς. Δευτεραθλητής Ευρώπης, έχει παίξει καλύτερο και με μεγαλύτερη διάρκεια μπάσκετ από τον αιώνιο αντίπαλο και διψάει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Σημαντικά και δυσαναπλήρωτα τα προβλήματα των «πρασίνων» (Μπατίστα, Παππάς, Γκιστ), μόνο ο Παπαπέτρου λείπει από τους «ερυθρόλευκους» και το χάντικαπ των 8,5 πόντων στο κατάμεστο ΣΕΦ είναι πολύ πιθανό να καλυφθεί.

PUBLIC BETS

(19:00) Χιρόνα – Λούγκο: Η Χιρόνα βρίσκεται 90 λεπτά μακριά από την παρθενική της άνοδο στην Πριμέρα Ντιβισιόν. Υποδέχεται την αδιάφορη Λούγκο και με νίκη ανεβαίνει. Μπορεί να το κάνει και με ισοπαλία, αν η Χιχόν κερδίσει με ένα γκολ διαφορά μόνο, μπορεί και με ήττα, αν δεν κερδίσει η Χιχόν. Μια Χιρόνα, όμως που στο κρισιμότερο ματς της ιστορίας της θα βρεθεί χωρίς τα 2/3 των βασικών της στόπερ και την αλλαγή τους. Δεν έχει αξία ο παραφορτωμένος και πολύ χαμηλός άσος.

(20:30) Ατρόμητος – Παναθηναϊκός: Σε mood... διακοπών στον Παναθηναϊκό, που εξασφάλισε την πρώτη θέση των πλέι οφ δύο αγωνιστικές πριν τη λήξη τους και έτσι δόθηκε η ευκαιρία στον Αναστασίου να δοκιμάσει πράγματα και να ξεκουράσει παίκτες. Απόντες από το σημερινό ματς οι Μπεργκ, Ζέκα, Στιλ, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδης, Πράνιτς, Ατζαγκούν, Κλωναρίδης, Πέτριτς, Μπούρμπος και Χουχούμης, κάπως έτσι λοιπόν ο άσος κατρακύλησε κάτω από 1,50, με τον Ατρόμητο μοναδικό βαθμολογικά ενδιαφερόμενο στο ματς.

MISSING LIST

(19:00) Βαγιαδολίδ – Γιαγκοστέρα: Χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, με τη Βαγιαδολίδ να σκέφτεται τα επερχόμενα πλέι οφ με τη Λας Πάλμας και για αυτό έμειναν εκτός αποστολής οι καλύτεροί της παίκτες (σε όλες τις γραμμές). Μείγμα από παγκίτες συν κάποιους πιτσιρικάδες θα κατεβάσει, αλλά και η Γιαγκοστέρα έχει απουσίες. Καμία αξία ο άσος, ίσως να αξίζει η κόντρα.

(19:00) Λας Πάλμας – Αλαβές: Παντελώς αδιάφορο ματς και για τις δύο. Η Λας Πάλμας το βράδυ της Τετάρτης ξεκινά τα πλέι οφ απέναντι στη Βαγιαδολίδ και όπως προανήγγειλε ο προπονητής της το 90% της ενδεκάδας απόψε θα αποτελείται από παίκτες που δεν λογίζονται για βασικοί στα πλέι οφ. Δηλαδή παγκίτες, συν δύο πιτσιρικάδες. Και η Αλαβές, όμως, έχει δύο πολύ μεγάλες απουσίες μεσοεπιθετικά. Σίγουρα δεν αξίζει ο άσος, υπό σκέψη η κόντρα.

(19:00) Μιραντές – Μαγιόρκα: Η Μαγιόρκα ταξίδεψε με πολλές και σημαντικές απουσίες, η Μιραντές είναι πάντα σοβαρή και παλεύει και θέλει να γιορτάσει για την καλύτερη σεζόν της ιστορίας της. Υπό σκέψη ο άσος του 1,80.

(20:30) Αστ. Τρίπολης – ΠΑΟΚ: Πολύ βαρύ, αρρωστημένο το κλίμα στο εσωτερικό του ΠΑΟΚ, που βγάζοντας απογοητευτική εικόνα καθ' όλη τη διάρκεια των πλέι οφ, κινδυνεύει σοβαρά να τερματίσει τελευταίος. Κάτι που θα συμβεί, αν δεν νικήσει σήμερα στην Τρίπολη. Δεν πείθει, πάντως, ότι μπορεί να το κάνει, έχοντας απουσίες (Κάτσε, Ρατς, Κωνσταντινίδης, Γλύκος, Γκολάσα, Σαλπιγγίδης, Νομπόα) και αμφίβολους (Αθανασιάδης, Μακ).

INSIDE INFO

(14:00) Λάχτι – Ελσίνκι: Το Λάχτι στα τελευταία ματς έχει ανεβάσει αισθητά την απόδοσή του, κάτι το οποίο πιστοποίησε στο τελευταίο ματς επικρατώντας δίκαια εντός με 2-0 επί της σκληροτράχηλης Χέλσινγκφορς. Αλλωστε, η μέχρι στιγμής βαθμολογική συγκομιδή του δεν συνάδει με τις δυνατότητές του ως ομάδα. Το Ελσίνκι μετά την εντός έδρας γκέλα με το Κουόπιο, επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας εντός της αδύναμης Ιλβες (2-1). Στο σημερινό δύσκολο ματς δεν θα έχει τον τιμωρημένο γκολτζή , πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος Σάβατζ. Επίσης θα έχει να αντιμετωπίσει εχθρική ατμόσφαιρα, αφού πάντα τα μεταξύ τους ματς κρύβουν αντιπαλότητα και ειδικά για το Λάχτι αποτελούν τα ματς της σεζόν. Θεωρούμε ότι το Ελσίνκι δεν θα έχει εύκολο μεσημέρι και θα ρισκάρουμε στο 1Χ σε απόδοση 1,90.

(14:00) Κουόπιο – Βάασα: Σε κάμψη είναι το Κουόπιο, το οποίο δεν πείθει με τις εμφανίσεις του, έχοντας συμπληρώσει 6 ματς χωρίς νίκη και διαθέτοντας τη χειρότερη επίθεση στο φινλανδικό πρωτάθλημα με 7 γκολ σε 10 ματς. Επίσης αποτελεί πλήγμα το ότι θα στερηθεί για καιρό λόγω σοβαρού τραυματισμού τον οργανωτή και ίσως πολυτιμότερο παίκτη του, μέσο Πένανεν. Η Βάασα πέτυχε επιτέλους την πρώτη της νίκη και μάλιστα με εμφατικό τρόπο, επικρατώντας 3-0 της Ιντερ Τούρκου. Μια νίκη που αναμένεται να λύσει τα πόδια των ποδοσφαιριστών της και να της δώσει αυτοπεποίθηση. Παραμένει ουραγός και σε δύσκολη θέση και για να ξεφύγει θα πρέπει να συνεχίσει να μαζεύει βαθμούς. Θεωρούμε ότι στο Κουόπιο έχει καλές πιθανότητες να πάρει βαθμό ή βαθμούς και το Χ2 το βρίσκουμε στο αξιοπρεπές 1,80.

(17:00) Ιντερνασιονάλ – Κοριτίμπα: Ηρθε η ώρα για την Ιντερνασιονάλ να αφοσιωθεί απόλυτα στο Μπραζιλεϊράο και να αρχίσει να μαζεύει πόντους για να μην μείνει και άλλο πίσω στη μάχη για τις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Απέσπασε δύσκολο εκτός έδρας 1-1 από την Παλμέιρας την Πέμπτη και τώρα υποδέχεται την Κοριτίμπα με ακόμη καλύτερο ηθικό προκειμένου να πάρει το τρίποντο. Μια Κοριτίμπα η οποία περνά κρίση, δεν είναι καλά και έχει τον τεχνικό Μαρκίνιος Σάντος ένα βήμα πριν από την έξοδο. Παράλληλα, είναι σύνολο που εκτός έδρας παίζει φοβικά και καλείται να ξεπεράσει αυτό το κόμπλεξ που κουβαλά για να πάρει έστω έναν πόντο σήμερα. Θα πάμε με την έδρα και τον άσο της Ιντερνασιονάλ σε απόδοση 1,61.

(17:00) Γουόντερερς – Σουντ Αμέρικα: Χωρίς άμεσο βαθμολογικό ενδιαφέρον οι δύο ομάδες, το μόνο που έχουν να σκεφτούν είναι η βαθμολογία υποβιβασμού της επόμενης σεζόν. Σε αυτήν μεγαλύτερο ενδιαφέρον για βαθμούς το έχουν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι με τις υποχρεώσεις τους στο Λιμπερταδόρες αναγκαστικά έμειναν λίγο πίσω στο εγχώριο πρωτάθλημα, μαζεύοντας λίγους βαθμούς. Αυτό, από την ώρα που η Γουόντερερς έμεινε εκτός Λιμπερταδόρες, ο Αρίας ζήτησε από τους παίκτες του να το αλλάξουν και να μαζέψουν όσους περισσότερους βαθμούς μπορούν. Εκτός δεν τα κατάφεραν και πολύ καλά, εντός όμως έχουν αρχίσει να δείχνουν το πρόσωπο που πρέπει και να παίρνουν νίκες που τους ανεβάζουν συνεχώς στη συνολική βαθμολογία και κατά συνέπεια και στην επόμενη βαθμολογία υποβιβασμού. Ο άσος στο 1,91.

(21:00) Ντανούμπιο – Ρίβερ Πλέιτ: Τελευταία αγωνιστική στην Ουρουγουάη και η Ρίβερ Πλέιτ εξακολουθεί να διεκδικεί το πρωτάθλημα από την Πενιαρόλ. Σε περίπτωση πάντως που η τελευταία νικήσει τη Ράσινγκ, ό,τι και να κάνει η Ρίβερ μένει δεύτερη και αυτό ίσως να παίξει το ρόλο του στην αναμέτρηση της με την Ντανούμπιο. Μια Ντανούμπιο που αν επαληθευτεί το παραπάνω σενάριο, με μια ισοπαλία εξασφαλίζει τη συμμετοχή της στο Σουνταμερικάνα. Με την ομάδα του Αλμάδα λογικά να μην ενθαρρύνεται από όσα θα μαθαίνει από το «Σεντενάριο», οι γηπεδούχοι έχουν τη δυνατότητα να πάρουν αυτόν το βαθμό και να πετύχουν το στόχο τους. Αξίζει το ρίσκο το Χ στο 3,35.

(21:00) Ρεντίστας – Χουβεντούδ: Μοναδική θεωρητικά άμεσα ενδιαφερόμενη βαθμολογικά πλευρά η Χουβεντούδ. Το θεωρητικά έχει να κάνει με το ότι η ομάδα του Χιορντάνο θα χρειαστεί βαθμούς στο «Κομπλέχο» μόνο αν η Πενιαρόλ δεν νικήσει τη Ράσινγκ, σενάριο που συγκεντρώνει πολύ λίγες πιθανότητες. Στην περίπτωση που τα προγνωστικά επαληθευθούν, τότε περισσότερο ενδιαφερόμενη για βαθμούς προκύπτει η Ρεντίστας, η οποία καταλαμβάνει πολύ χαμηλή θέση στη συνολική βαθμολογία. Αυτό σημαίνει αυτομάτως πως στη βαθμολογία υποβιβασμού της επόμενης χρονιάς θα ξεκινήσει από μειονεκτική θέση. Ο Κεοσεϊάν πιέζει τους παίκτες του, έστω και στο τελευταίο παιχνίδι αυτό να το διορθώσουν κι αν όντως η Χουβεντούδ χάσει από ένα σημείο και μετά το ενδιαφέρον της για το αποτέλεσμα, ο άσος του 3,10 μόνο απίθανος δεν πρέπει να θεωρείται.

(21:00) Ροζάριο – Ιντεπεντιέντε: Με τον υπηρεσιακό Μπερόν ξανά η Ιντεπεντιέντε που έρχεται από νίκη επί της Τίγκρε, την οποία δεν άξιζε. Η ομάδα της Αβεγιανέδα δεν έδειξε καμία απολύτως βελτίωση, απλώς ευτύχησε να πετύχει την αντίπαλο σε κακή μέρα. Η Ροζάριο, από την άλλη, βρέθηκε σε πολύ ικανοποιητική μέρα, όμως δεν κατάφερε να πάρει τίποτα στο «Μονουμεντάλ» από τη Ρίβερ, εξ' αιτίας της αστοχίας της και του αντιπάλου τερματοφύλακα, Μπαροβέρο. Χωρίς να δείχνει να περνάει περίοδο κάμψης το σύνολο του Κοουδέτ, απέχει εδώ και δύο αγωνιστικές από τα επιτυχημένα αποτελέσματα και αυτό το παιχνίδι αποτελεί για εκείνη μια καλή ευκαιρία για να επιστρέψει και να προσεγγίσει ξανά την κορυφή, μετά και την απώλεια της Σαν Λορέντζο. Υπάρχει αξία στον άσο του 2,17.

(21:00) Μπόκα Ουνίδος – Σεντράλ Κόρδοβα: Αήττητο σερί 6 αγωνιστικών τρέχει στη Β' Αργεντινής η Σεντράλ Κόρδοβα, η οποία ωστόσο εκτός έδρας δεν τα καταφέρνει εξίσου καλά. Πολύ περισσότερο σε δύσκολες έδρες, όπως αυτή της Μπόκα Ουνίδος, που μετά την ήττα στη Μεντόσα από τη Χιμνάσια, ψάχνει την επιστροφή στις νίκες. Ως σύνολο είναι ανώτερη της αντιπάλου της ενώ το γεγονός ότι αγωνίζεται εντός της δίνει ακόμα μεγαλύτερο προβάδισμα. Επιπλέον κίνητρο, το να πλησιάσει ξανά στην πρώτη πεντάδα, εκμεταλλευόμενη την ήττα της πέμπτης Παρανά. Αξίζει ο άσος στο 2,02.

PUT YOUR MONEY

(17:00) Ιντερνασιονάλ – Κοριτίμπα 1 (1,61 στον Stoiximan.gr)

(17:00) Γουόντερερς – Σουντ Αμέρικα 1 (1,91 στον Stoiximan.gr)

(19:00) Μιραντές – Μαγιόρκα 1 (1,80 στον Stoiximan.gr)

(19:30) Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός +8,5 1 (1,90 στον Stoiximan.gr)

(20:30) Αστ. Τρίπολης – ΠΑΟΚ 1 (1,91 στον Stoiximan.gr)

(21:00) Ροζάριο – Ιντεπεντιέντε 1 (2,17 στον Stoiximan.gr)

*** Αναλυτικές ειδήσεις, προγνωστικά, στατιστικά και τζίροι στο www.matchmoney.com.gr

*** Σύγκριση αποδόσεων στο http://www.matchmoney.com.gr/odds-comparison

News 24/7

24MEDIA NETWORK