Οι προτάσεις του κουπονιού της Παρασκευής

Φουλ ρυθμοί, έντονη δράση, σε μια «πλούσια» στοιχηματικά Παρασκευή. Το Match Money σε συνεργασία με το Contra.gr αναλύει το κουπόνι της Παρασκευής και προτείνει.

Οι προτάσεις του κουπονιού της Παρασκευής
INTIME

MATCH OF THE DAY

(21:00) Παναθηναϊκός – Μπάγερν: Δεν υπάρχει κάποιο «μεγάλο» ποδοσφαιρικό παιχνίδι στο κουπόνι, έτσι επιλέγουμε την αναμέτρηση του μπασκετικού Παναθηναϊκού με την Μπάγερν, για την 7η αγωνιστική της πρώτης φάσης της Ευρωλίγκα. Στο ΟΑΚΑ οι «πράσινοι» έχουν κάνει από καλά έως πολύ καλά παιχνίδια, ισχυρότερες ομάδες από την Μπάγερν έφυγαν με... 20άρες και 25άρες στην πλάτη. Θεωρούμε εφικτό να υπερκαλυφθεί το χάντικαπ των 8,5 πόντων (η Μπάγερν έχασε με 11 στην αδύναμη Τούροβ...), αρκεί κιόλας να επιβεβαιωθεί η συμμετοχή των Μπατίστα και Γιάνκοβιτς, που αποχώρησαν με ενοχλήσεις από τη χθεσινή προπόνηση.

PUBLIC BETS

Τα public bets είναι τα πονταρίσματα της μάζας. Τα σημεία που συζητιούνται σε όλα τα πρακτορεία, αυτά που παίζουν "όλοι". Εμείς ψάχνουμε το γιατί και συμφωνούμε ή όχι.

(21:30) Μαρσέιγ – Ναντ: Παρά την πίεση της Παρί και την ήττα που υπέστη στο μεταξύ τους παιχνίδι πριν δύο αγωνιστικές, η Μαρσέιγ παραμένει οδηγός στην κούρσα του πρωταθλήματος. Πολύ καλή εμφάνιση την προηγούμενη αγωνιστική, όπου πέρασε νικηφόρα με 3-1 από την έδρα της Μπορντό. Εντυπωσιακή στην έδρα της, με απολογισμό 6-0-1, έχει επιστροφές για το σημερινό παιχνίδι και θέλει τη νίκη για να αυξήσει τη διαφορά -έστω και προσωρινά- από την Παρί (που παίζει αύριο) στο +4. Κάπως έτσι, ο άσος για την ομάδα του Μπιέλσα είναι από τα δημοφιλέστερα σημεία του προγράμματος, παρότι η (4η) Ναντ είναι σκληρό καρύδι και αήττητη στα εννιά τελευταία...

(21:45) Σοσιεδάδ – Ελτσε: Παίρνει παιχνίδι η Σοσιεδάδ, που ήταν καλή για ένα ημίχρονο στο ντεμπούτο του Ντέιβιντ Μόγες στον πάγκο της κόντρα στη Λα Κορούνια εκτός έδρας. Η Σοσιεδάδ πήρε την ισοπαλία (0-0) και τώρα θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της στο ντεμπούτο του Σκωτσέζου στο «Ανοέτα» κόντρα στην προτελευταία Ελτσε, που δεν έχει παρουσιάσει έως τώρα κάτι το ιδιαίτερο. Δεν είναι ευκαιρία, αλλά παίζεται στο 1,75 ο άσος.

MISSING LIST

Απουσίες που έχουν κάτι να «πουν» ως προς την πιθανή εξέλιξη ενός αγώνα.

(21:00) Λαβάλ – Οσέρ: Η Λαβάλ είχε ήδη τρεις επιθετικούς εκτός από την περασμένη εβδομάδα και σήμερα προέκυψαν απουσίες και στην άμυνα με δύο βασικότατους και αναντικατάστατους, το δεξί μπακ Σαφίκ και το στόπερ Κονατέ. Εχοντας κι ένα ακόμα στόπερ τραυματία, οι λύσεις είναι μετρημένες. Για την Οσέρ που είναι κομπλέ και που εκτός έδρας έχασε μόλις μια φορά μοιάζει καλή ευκαιρία να φύγει με κάποιο κέρδος, το διπλό βρίσκεται στο 3,05.

(21:30) Πεσκάρα – Β. Λαντσιάνο: Τοπικό ντέρμπι για το πρωτάθλημα της Β' Ιταλίας, με τη γηπεδούχο να έχει «κληρονομήσει» τέσσερις τιμωρημένους από το ματς της προηγούμενης αγωνιστικής, μεταξύ αυτών λείπει ο αρχισκόρερ Μανιέρο (8 γκολ σε 10 συμμετοχές). Πάντως η Λαντσιάνο διανύει περίοδο κάμψης και καθώς πρόκειται έτσι κι αλλιώς για ομάδα ισοπαλιών (8 σε 15 ματς), η στοιχηματική ενασχόληση με το παιχνίδι αυτό περιπλέκεται ακόμα περισσότερο.

INSIDE INFO

(21:00) Σατορού – Νιόρ: Ματς για τη Β' Γαλλίας. Ο νυν τεχνικός της Σατορού Πασκάλ Γκαστιέν ήταν τα προηγούμενα χρόνια προπονητής της Νιόρ, την έστησε από το μηδέν και την ανέβασε στην κατηγορία. Συνολικά και από άλλα πόστα ήταν 15 χρόνια στη Νιόρ και θεωρούταν ο αρχιτέκτονάς της. Το καλοκαίρι όμως δεν του ανανέωσαν το συμβόλαιο και στην ουσία τον πέταξαν από την ομάδα. Αυτό κάνει ακόμα πιο πικάντικο το εξάποντο παραμονής αφού όλη η κουβέντα περιστρέφεται γύρω από το πόσο φτιαγμένος θα είναι σήμερα για να πάρει ρεβάνς. Ούτως ή άλλως πρόκειται για δύο σχεδόν ισάξιες ομάδες και ο φαβοριτισμός της Νιόρ θεωρείται λανθασμένος.

(21:00) Τουρ – Γκαζελέκ: Η Τουρ είχε επτά σερί ήττες στο πρωτάθλημα της Β' Γαλλίας, αλλά η πρόκριση στο κύπελλο και το 1-1 στη Νιόρ βελτίωσαν την κατάσταση. Το αποτέλεσμα ήταν να αναλάβει επίσημα θέση πρώτου προπονητή ο Ντυζέ που στα τελευταία ήταν υπηρεσιακός. Αυτή η κίνηση φαίνεται πως άρεσε στα αποδυτήρια. Προβλήματα μηδέν. Η Γκαζελέκ καλή κυρίως στο γήπεδό της, εκτός έδρας έχασε 4/5 τελευταία ενώ έχουν μαζευτεί κάποια προβληματάκια τις δύο τελευταίες εβδομάδες. Ο άσος είναι ικανοποιητικός στο 2,50.

(21:00) Ντόρντρεχτ – Βίλεμ: Κόντρα ανάμεσα σε δύο νεοφώτιστες στην 1η κατηγορία της Ολλανδίας ομάδες. Αυτή είναι και η μόνη ομοιότητά τους, καθώς οι πορείες τους είναι εκ διαμέτρου αντίθετες και οι στόχοι που έχουν θέσει διαφορετικοί. Η Ντόρντρεχτ αποτελεί έως τώρα σάκο του μποξ, φυσιολογικά βρίσκεται στην τελευταία θέση και έχει έξι ήττες σε ισάριθμα εντός έδρας ματς! Η Βίλεμ παίζει καλή μπάλα και με νίκη σήμερα περνάει, έστω προσωρινά, στην 8άδα των πλέι οφ. Το διπλό στο 2,17.

(21:00) Αλμερε – Γιονγκ Αγιαξ: Παιχνίδι της Β' Ολλανδίας με μονόπλευρο ενδιαφέρον και κίνητρο, καθώς η Αλμερε θέλει να συνεχίσει νικηφόρα για να έχει βάσιμες ελπίδες για μια θέση στα πλέι οφ. Η γηπεδούχος προέρχεται από ένα σερί πέντε νικών, με αποκορύφωμα το 4-1 στην έδρα της Ρόντα την περασμένη εβδομάδα, έχει σούπερ ψυχολογία και θα παρουσιαστεί πάνοπλη. Οι Νέοι του Αγιαξ πάνε καλά έως τώρα, όμως παραμένουν μια ομάδα που στηρίζεται σε ταλαντούχους και κατά συνέπεια άπειρους παίκτες. Αποδεκτός ο άσος στο 2,02.

(21:30) Φράιμπουργκ – Στουτγάρδη: Ξαναζεσταμένο φαγητό στη Στουτγάρδη, με την πρόσληψη του Χουμπ Στέφενς. Ο Ολλανδός πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ την είχε σώσει πέρσι, παρότι η ομάδα του δεν... έθελξε με το ποδόσφαιρο που έπαιξε, αλλά το καλοκαίρι αρνήθηκε ο ίδιος να ενεργοποιήσει την οψιόν ανανέωσης. Μια Στουτγάρδη ουραγός στη βαθμολογία, προερχόμενη από εντός έδρας ήττα (Αουγκσμπουργκ 0-1). Δεν χάνει εύκολα αλλά ούτε και κερδίζει η Φράιμπουργκ (ρεκόρ 2-6-4), τρεις μόλις βαθμούς πάνω από την αποψινή αντίπαλό της και καθώς πρόκειται για εξάποντο και γειτονικό ντέρμπι, η σκοπιμότητα είναι πολύ πιθανό να κυριεύσει, με το under 2,5 γκολ να δίνεται στο γενναιόδωρο 1,97.

(22:30) Γκιμαράες - Μορεϊρένσε: Στην Πορτογαλία η Γκιμαράρες διανύει σούπερ σεζόν και βρίσκεται στη δεύτερη θέση, μόλις δύο βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μπενφίκα! Τέσσερις σερί νίκες στο πρωτάθλημα, στο τελευταίο εντός επικράτησε με 3-0 της Σπόρτινγκ. Η γηπεδούχος προέρχεται από αποκλεισμό στο κύπελλο -έχασε στο ντέρμπι με την Μπράγκα- και θέλει να φτιάξει ψυχολογία και ηθικό, επιστρέφοντας στις επιτυχίες με αντίπαλο τη Μορεϊρένσε, που παρουσιάζει σημάδια κάμψης στα τελευταία της παιχνίδια.

PUT YOUR MONEY

(21:00) Παναθηναϊκός – Μπάγερν (+8,5 π.) 1 (1,85 στον Stoiximan.gr )

(21:00) Αλμερε – Γιονγκ Αγιαξ 1 (2,05 στον Stoiximan.gr )

(21:30) Φράιμπουργκ – Στουτγάρδη Under (1,97 στον Stoiximan.gr )

(22:30) Γκιμαράες – Μορεϊρένσε (1,85 στον Stoiximan.gr )

*** Match Money, κάθε Τρίτη και Παρασκευή, στα περίπτερα!

*** Αναλυτικές ειδήσεις, προγνωστικά, στατιστικά και τζίροι στο www.matchmoney.com.gr

*** Η ψηφιακή έκδοση του Match Money στον υπολογιστή ή το tablet σου με 1,79€!

News 24/7

24MEDIA NETWORK