Οι προτάσεις του κουπονιού της Παρασκευής

Λίγο απ' όλα στο σημερινό πρόγραμμα, με το μεγάλο ντέρμπι Φιορεντίνα – Γιουβέντους από το Καμπιονάτο να ξεχωρίζει. Ισπανικό κύπελλο, Β' Γερμανίας, λάτιν και άλλα παιχνίδια από ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, συνθέτουν το παζλ. Το Match Money σε συνεργασία με το Contra.gr, ψάχνει, αναλύει και προτείνει.

Οι προτάσεις του κουπονιού της Παρασκευής

MATCH OF THE DAY

(21:45) Φιορεντίνα – Γιουβέντους: Για τη Φιορεντίνα, τους οπαδούς της βασικά, το εντός έδρας παιχνίδι με τη Γιουβέντους είναι σε κάθε πρωτάθλημα το ματς της χρονιάς. Το μίσος των «βιόλα» για τους «μπιανκονέρι» πηγάζει από το χαμένο πρωτάθλημα του 1982 αλλά και από την «αρπαγή» του Ρομπέρτο Μπάτζιο το 1990, έκτοτε κάθε ματς Φιορεντίνα – Γιουβέντους είναι μια «κόλαση», τουλάχιστον από την πλευρά των γηπεδούχων. Αγωνιστικά το 2,10 του διπλού ίσως να μην είναι ευκαιρία, καθώς η Γιούβε, που λαχτάρισε να κερδίσει την Τορίνο την περασμένη εβδομάδα, πήγε με προβλήματα στη Φλωρεντία (Λιχτστάινερ, Ασαμόα, Ρόμουλο εκτός) ενώ και η Φιορεντίνα είναι ανεβασμένη στα τελευταία παιχνίδια της. Ισως η καλοπληρωμένη ισοπαλία στο 3,45 να είναι μια καλή «ντρίμπλα».

PUBLIC BETS

Τα public bets είναι τα πονταρίσματα της μάζας. Τα σημεία που συζητιούνται σε όλα τα πρακτορεία, αυτά που παίζουν "όλοι". Εμείς ψάχνουμε το γιατί και συμφωνούμε ή όχι.

(21:30) Ντόρτμουντ – Χόφενχαϊμ: Αδιανόητη η τελευταία θέση που κατέχει στην Μπουντεσλίγκα η Ντόρτμουντ και οι παίκτες «τρέχουν» μαζικά στον άσο. Μια Ντόρτμουντ με απολογισμό 1-2-7 στα 10 τελευταία ματς, απέναντι σε μια Χόφενχαϊμ με τρεις ήττες συνολικά στο πρωτάθλημα! Παιχνίδι αποδόσεων είναι το στοίχημα και το 1,50 με τα υπάρχοντα δεδομένα δεν μας καλύπτει, με τα «πρέπει» δεν κέρδισε ποτέ κανείς. Εναλλακτική επιλογή τα «2-3 γκολ» στο ματς, από τα 10 τελευταία παιχνίδια των Βεστφαλών, τα οχτώ είχαν ταβάνι τα τρία γκολ.

MISSING LIST

Απουσίες που έχουν κάτι να "πουν" ως προς την πιθανή εξέλιξη ενός αγώνα.

(22:00) Τουλούζ – Μονακό: Σοβαρές απουσίες στα μετόπισθεν η Μονακό, εκτός από τον αριστερό μπακ Κυρζαβά και τον βετεράνο Καρβάλιο που λείπουν στα τελευταία, προστέθηκαν ο στόπερ Γουάλας που ήταν βασικός στο 2-0 επί της Λανς και ο αριστερός μπακ Εσιεζιλέ που αντικαθιστούσε το βασικό Κυρζαβά. Κατά συνέπεια οι επιλογές είναι εντελώς οριακές, ίσως ο μέσος Τουλαλάν παίξει στόπερ, όσο για αριστερό μπακ θα πρέπει να ανακαλύψει κάποια λύση ο Zαρντίμ. Η Τουλούζ, από την πλευρά της, κατάφερε μετά από μια περίοδο μεγάλης αμφισβήτησης να κερδίσει με 2-1 στη Ναντ και ξαναβρήκε λίγη ηρεμία, αλλά δεν είναι ομάδα εμπιστοσύνης.

(22:30) Μποαβίστα – Σπόρτινγκ: Από βαριά ήττα προέρχεται η Μποαβίστα, διασύρθηκε με 4-0 στην έδρα της Μαρίτιμο, σε ένα ματς που μέτρησε τρεις αποβολές. Φωνάζει για τη διαιτησία, αλλά σημασία έχει ότι αυτή τη στιγμή μετρά τέσσερις τιμωρημένους, ενώ υπάρχουν και μακροχρόνια τραυματίες. Η Σπόρτινγκ (που προέρχεται από το 3-0 επί της Σετούμπαλ) πριν το κρίσιμο ματς με την Τσέλσι για το Τσάμπιονς Λιγκ, καλείται να πάρει ένα τρίποντο που θα τη βοηθήσει να ανακάμψει περεταίρω βαθμολογικά.

INSIDE ΙNFO

(19:30) Χαϊντενχάιμ – Ααλεν: Στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, η Χαϊντενχάιμ βρίσκεται μόλις ένα βαθμό μακριά από την προνομιούχο πρώτη τριάδα, διανύει εξαιρετική σεζόν έως τώρα και τα έχει καταφέρει χάρη στην εκπληκτική της έδρα, όπου έχει απολογισμό 5-3-0, ενώ παράλληλα διαθέτει και την καλύτερη εντός έδρας επίθεση της κατηγορίας! Η γηπεδούχος βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, με την Ααλεν να αγνοεί τη νίκη εκτός έδρας (0-3-5) και να έχει σκοράρει μόλις τρεις φορές!

(21:00) Χετάφε – Εϊμπαρ: Μονομαχία Πριμέρα για τους «32» του κυπέλλου, σε 12 ημέρες η ρεβάνς. Ελαφρώς πιο άνετη βαθμολογικά η Εϊμπαρ, θα κάνει τις αλλαγές της, όπως και η Χετάφε, ωστόσο ο Κοσμίν Κόντρα δήλωσε πως του αρέσει πολύ ως διοργάνωση, είχε πάρει το τρόπαιο στη Ρουμανία, κι ενώ οι Μαδριλένοι έχουν φτάσει σε δύο τελικούς, το 2007 και το 2008. Ο άσος στο 2,22 παρουσιάζει ένα ενδιαφέρον.

(21:30) Φροζινόνε – Τερνάνα: Η Φροζινόνε εξακολουθεί να εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις της στη Serie B, πήρε το περασμένο Σάββατο το 0-0 από την πρωτοπόρο Κάρπι και κοιτάζει πλέον με ξεκάθαρο βλέμμα την πρώτη θέση. Η ομάδα του Ρομπέρτο Στελόνε παράλληλα χτίζει μεγάλο μέρος των επιδιώξεών της στην πολύ δυνατή έδρα, η Φροζινόνε τρέχει ευρύτατο σερί 29 αγώνων χωρίς ήττα στο «Ματούζα», με 22 νίκες και 7 ισοπαλίες. Ο άσος στο 1,75 δείχνει πολύ καλός.

(21:45) Ρος Κάουντι – Νταντί Γιουν.: Η ουραγός Ρος Κάουντι βρέθηκε και εκτός κυπέλλου μετά την ήττα της 2-1 από τη Σεντ Τζόνστον. Η ομάδα έχει αλλάξει προς το θετικό μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον ταλαντούχο ΜακΙντάιρ, αλλά θα χρειαστεί τις μεταγραφές του Γενάρη για να καλύψει τα κενά στο ρόστερ της. Οι «αραβες» ανεβαίνουν στα Χάιλαντς πλήρεις, είναι αήττητοι εντός στην Πρέμιερσιπ, αλλά το εκτός έδρας ρεκόρ τους είναι μέτριο (3-0-4). Αυτός είναι και ένας λόγος ανησυχίας για ένα διπλό που είχε αξία στο 2,00 και πλέον έχει σορτάρει στο μικρό 1,75.

PUT YOUR MONEY

(19:30) Χαϊντενχάιμ – Ααλεν 1 (1,75 στον Stoiximan.gr)

(21:30) Φροζινόνε – Τερνάνα 1 (1,75 στον Stoiximan.gr)

(21:45) Φιορεντίνα – Γιουβέντους Χ (3,40 στον Stoiximan.gr)

*** Match Money, κάθε Τρίτη και Παρασκευή, στα περίπτερα!

*** Αναλυτικές ειδήσεις, προγνωστικά, στατιστικά και τζίροι στο www.matchmoney.com.gr

*** Η ψηφιακή έκδοση του Match Money στον υπολογιστή ή το tablet σου με 1,79€!

News 24/7

24MEDIA NETWORK