Οι προτάσεις του κουπονιού της Παρασκευής

Αρκετά ενδιαφέρον το σημερινό πρόγραμμα. Παιχνίδια από Α' και Β' Γερμανίας, ζευγάρια από τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας, αλλά και από γνωστά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, συνθέτουν το παζλ. Το Match Money σε συνεργασία με το Contra.gr, ψάχνει, αναλύει και προτείνει.

Οι προτάσεις του κουπονιού της Παρασκευής

MATCH OF THE DAY

(20:00) Κ. Ερσίγεσπορ – Φενέρμπαχτσε: Στην Τουρκία γίνεται σκοτωμός στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και υπάρχει τεράστιος ανταγωνισμός όσον αφορά στη μάχη του τίτλου, ανάμεσα σε Μπεσίκτας, Γαλατά και Φενέρ. Η τελευταία -που βρίσκεται σε καλό μομέντουμ, με τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες στα έξι τελευταία- με νίκη στο εκτός έδρας ματς απέναντι στην Ερσίγεσπορ, περνάει έστω και προσωρινά, στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

PUBLIC BETS

Τα public bets είναι τα πονταρίσματα της μάζας. Τα σημεία που συζητιούνται σε όλα τα πρακτορεία, αυτά που παίζουν "όλοι". Εμείς ψάχνουμε το γιατί και συμφωνούμε ή όχι.

(21:30) Μάιντζ – Μπάγερν: Δεν χρειάζονται πολλές αναλύσεις εδώ, η Μπάγερν προτιμάται από τους παίκτες του στοιχήματος ανεξαρτήτως αντιπάλου, έδρας και... απόδοσης (1,20!). Και ας λείπουν και... δέκα παίκτες σήμερα! Στους ήδη γνωστούς (Λαμ, Αλάμπα, Τιάγκο, Χάβι Μαρτίνεθ, Μπαντστούμπερ, Στάρκε) προστέθηκαν οι Λεβαντόφσκι, Τσάμπι Αλόνσο και Μπενάτια που τραυματίστηκαν στο ματς με τη Φράιμπουργκ, καθώς και ο γριπωμένος Ρόντε. Βέβαια η βασική ενδεκάδα μόνο… αδύναμη δεν θα είναι (Νόιερ, Ραφίνια, Μπόατενγκ, Ντάντε, Μπερνάτ, Χόιμπεργκ, Σβαϊνστάιγκερ, Ρόμπεν, Γκέτσε, Ριμπερί, Μίλερ) για μια Μπάγερν που έχει 12-1-0 στα τελευταία 13 πρωταθλήματος με ένα γκολ παθητικό!

(21:45) Θέλτα – Αλμερία: Η Θέλτα έχει συμπληρώσει πέντε σερί ματς χωρίς γκολ (απέχει 48 λεπτά από το χειρότερο της ιστορίας της του 1995) και τέσσερις διαδοχικές ήττες, αλλά κάνει ευκαιρίες και η πρόκριση μεσοβδόμαδα (…σκοράροντας επιτέλους) επί της πρωτοπόρου της Σεγούντα, Λας Πάλμας, της ανέβασε το ηθικό. Απόψε κάνει ντεμπούτο στο πρωτάθλημα στον πάγκο της Αλμερία (το έκανε ήδη μεσοβδόμαδα στο κύπελλο, στον αποκλεισμό της Μπέτις) ο Χουάν Ιγνάθιο Μαρτίνεθ. Εννιά συνεχόμενα ματς χωρίς νίκη (0-2-7), τρεις διαδοχικές ήττες για τους Ανδαλουσιάνους, χωρίς τον βασικό γκολκίπερ τους. Στο 1,50 αποδεκτός ο άσος.

MISSING LISΤ

Απουσίες που έχουν κάτι να "πουν" ως προς την πιθανή εξέλιξη ενός αγώνα.

(20:00) Βίρτους Λαντσιάνο – Κάρπι: Η Κάρπι συμπλήρωσε αήττητο δέκα αγώνων και φιγουράρει στην πρώτη θέση της Β’ Ιταλίας, με προβάδισμα +6 από τη δεύτερη Φροζινόνε. Ενα προβάδισμα που ίσως τη χαλαρώσει και η ομάδα του Φαμπρίτσιο Καστόρι ταξίδεψε στο Λαντσιάνο με σημαντικότατες απουσίες. Είναι τιμωρημένοι ο πρώτος της σκόρερ Μπακόγκου (17 συμμετοχές/10 γκολ) και ο απαραίτητος αμυντικός χαφ Πορκάρι (16 συμμετοχές), ενώ τέθηκαν νοκ-άουτ το βασικό δίδυμο στόπερ των Ρομανιόλι (18/1) και Πόλι (14/2). Σημαντικές ελλείψεις που θα επηρεάσουν τη συνοχή της, η Βίρτους Λαντσιάνο μπορεί να τις εκμεταλλευτεί.

(21:00) Εμεν – Βάαλβαϊκ: Παιχνίδι για τη δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας, όπου ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος. Εντυπωσιακή η Εμεν έως τώρα, βρίσκεται μέσα στην πρώτη πεντάδα και θέλει ένα όσο γίνεται καλύτερο πλασάρισμα, για τα πλέι οφ της ανόδου. Από την άλλη, η Βάαλβαϊκ είναι ουραγός της κατηγορίας, κάνοντας τη μία εμφάνιση χειρότερη από την άλλη (0-2-6 στα 8 τελευταία). Η φιλοξενούμενη δεν θα έχει εφτά παίκτες και η επιθετικογενής Εμεν είναι σε θέση να καθαρίσει από νωρίς. Επιλέγουμε το άσο ημίχρονο/τελικό.

INSIDE ΙNFO

(19:30) Φορτούνα Ντίσελντορφ – Ουνιόν Βερολίνου: Αξίζει η κόντρα του άσου της Φορτούνα, καθώς η ομάδα του Ντίσελντορφ έχει 2-4-2 εντός έδρας και στην τελευταία τετράδα αγώνων (1-0-3) έχει πάρει εφτά λιγότερους βαθμούς από τη φορμαρισμένη Ουνιόν (3-1-0)! Οι Βερολινέζοι είναι παράλληλα αήττητοι στις τέσσερις τελευταίες εξόδους τους (2-2-0), ενώ η Φορτούνα ηττήθηκε στο τελευταίο εντός έδρας από τη Ζαντχάουζεν, που έβαλε πρώτη φορά τρία γκολ στο πρωτάθλημα. Το Χ2 στο 3,35/3,60.

(21:00) Νιμ – Ορλεάν: Εξάποντο παραμονής στη Β' Γαλλίας ανάμεσα σε δύο μάλλον ντεφορμέ ομάδες. Η Νιμ έχει και τα διοικητικά της προβλήματα, πάντως εντός έδρας είναι καλή, έχει μόλις μία ήττα και στα δύο τελευταία κέρδισε τη Νιόρ με 3-2 και έφερε 3-3 με τη Χάβρη, σκοράροντας και στα δύο στο τέλος και αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι το κυνηγάει. Μέτρια η Ορλεάν που δέχεται σταθερά γκολ στις 12 τελευταίες αγωνιστικές. Τελευταία της ήττα εντός έδρας με 3-2 από την Ανζέ όπου βρέθηκε να χάνει με 3-0 στο 24’. Αξίζει το 2,45 στον άσο.

(21:45) Γκρίμσμπι – Φόρεστ Γκριν: Παιχνίδι για την Κόνφερενς της Αγγλίας. Οριστικοποιήθηκε η αφαίρεση τριών βαθμών για τη Φόρεστ Γκριν, ενώ μεσολάβησαν δυο αναμετρήσεις με κάποια… Ντίντκοτ Τάουν για το FA Τρόφι, όπου προκρίθηκε στον επαναληπτικό. Η συγκεκριμένη είδηση αποτελεί πιθανότατα τον βασικό λόγο για τη μεγάλη πτώση του άσου (1,66), εντούτοις δεν θεωρούμε πως θα επηρεάσει σε τέτοιο βαθμό τη Φόρεστ Γκριν, αφού η απόφαση και η σοβαρή πιθανότητα επικύρωσής της ήταν γνωστές από τέλη Σεπτεμβρίου. Εξάλλου, οι αγωνιστικές αποστάσεις των δυο ομάδων δεν είναι ευδιάκριτες, οπότε το 3,70 στο 2 DNB κρίνεται αξιόλογο ποντάρισμα.

PUT YOUR MONEY

(19:30) Φορτούνα Ντίσελντορφ – Ουνιόν Βερ. Χ2 (1,75 στον Stoiximan.gr )

(21:00) Νιμ – Ορλεάν 1 (2,45 στον Stoiximan.gr )

(21:00) Εμεν – Βάαλβαϊκ 1 ημίχρονο/ 1 τελικό (1,90 στον Stoiximan.gr )

*** Match Money, κάθε Τρίτη και Παρασκευή, στα περίπτερα!

*** Αναλυτικές ειδήσεις, προγνωστικά, στατιστικά και τζίροι στο www.matchmoney.com.gr

*** Η ψηφιακή έκδοση του Match Money στον υπολογιστή ή το tablet σου με 1,79€!

News 24/7

24MEDIA NETWORK