Οι προτάσεις του κουπονιού της Παρασκευής

Αρχίζει και αποκτά ποικιλία το κουπόνι του στοιχήματος. Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στη Γαλλία, ενώ στη σέντρα βρίσκεται και το πρωτάθλημα του Μεξικό. Το Match Money σε συνεργασία με το Contra.gr, αναλύουν και προτείνουν.

Οι προτάσεις του κουπονιού της Παρασκευής

MATCH OF THE DAY

(21:30) Μονπελιέ – Μαρσέιγ: Η Μονπελιέ επιστρέφει στη φυσική της έδρα μετά από τρεις μήνες που αναγκάστηκε να παίξει σε ουδέτερο λόγω καταστροφών από πλημμύρες. Η Μαρσέιγ καλείται να δείξει πως άφησε πίσω τον αποκλεισμό στο κύπελλο από ομάδα 4ης κατηγορίας (Γκρενόμπλ), μια αποτυχία που προκάλεσε κάποια μικρή γκρίνια και ανησυχία. Επιπλέον δεν θα έχει τις επόμενες εβδομάδες τον καλύτερο στόπερ της Ν’ Κουλού αλλά και το μέσο Αντρέ Αϊγιού που συμμετέχουν στο Κόπα Αφρικα. Κατά συνέπεια το διπλό στις αποδόσεις που κυκλοφορεί δεν είναι και τόσο σπουδαίο.

PUBLIC BET

Τα public bets είναι τα πονταρίσματα της μάζας. Τα σημεία που συζητιούνται σε όλα τα πρακτορεία, αυτά που παίζουν "όλοι". Εμείς ψάχνουμε το γιατί και συμφωνούμε ή όχι.

Οι προτάσεις του κουπονιού της Παρασκευής

(21:45) Λεβάντε - Λα Κορούνια: 17 εναντίον 16 σε ένα εξάποντο παραμονής ομάδων της Πριμέρα με εμφανείς αδυναμίες, τόσο μπροστά (13 γκολ η Λεβάντε, 14 η Λα Κορούνια), όσο και πίσω (33 γκολ παθητικό η Λεβάντε, 27 η Λα Κορούνια). Μόνη διαφορά πως η Λεβάντε (χωρίς Ντιόπ) έχει πέντε συνεχόμενα χωρίς νίκη και η Ντέπορ (δίχως Φαρίνια) δύο τρίποντα στα τελευταία τρία της. Πάμε με την έδρα στο κρίσιμο ματς για την παραμονή.

INSIDE INFO

(21:00) Κρετέιγ – Οσέρ: Στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας, η Κρετέιγ την Τετάρτη βρήκε βασικό προπονητή, τις τελευταίες εβδομάδες είχε υπηρεσιακό. Πλέον στον πάγκο της ο έμπειρος Τιερί Φροζέ που στην πρώτη αποστολή που κάλεσε δεν έχει λόγω τιμωρίας τον πρώτο σκόρερ Αντριατσίμα (6 γκολ). Σε όλα τα παιχνίδια της Κρετέιγ στο πρωτάθλημα μπήκαν τουλάχιστον δύο γκολ.

(21:00) Ορλεάν – Αρλ: Η Αρλ έχει νέο προπονητή μια παλιοσειρά της Β' κατηγορίας, τον Βικτόρ Ζβενκά που έχει φέρει σε πέρας πολύ δύσκολες αποστολές στο παρελθόν. Παράλληλα έχει φρεσκάρει κι άλλο το ρόστερ της με τρία νέα πρόσωπα σε άμυνα και κέντρο. Αν και η Αρλ δεν παίζει ακόμα καλά και παραμένει ουραγός, κατεβαίνει στο παιχνίδι με φιλοδοξίες και αυτό που είναι σίγουρο πως ο άσος στο 1,85 μοιάζει παρακινδυνευμένος, θα προτιμήσουμε την ισοπαλία.

(21:00) Χάβρη – Σατορού: Καμία αξία στον άσο της Χάβρης από τη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας, αφού η κατάσταση στη Χάβρη είναι μπερδεμένη με τα διοικητικά της προβλήματα να τρενάρουν καιρό και πλέον πρέπει να βρει άμεσα τα απαραίτητα χρήματα, διαφορετικά κινδυνεύει να σταματήσει άδοξα η προσπάθεια πώλησής της. Και οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για οριστική ρήξη τη Δευτέρα που θα πρέπει να παρουσιάσει επίσημα στοιχεία. Φαίνεται λοιπόν πως ο υποψήφιος αγοραστής δεν θα καταφέρει να δώσει τις απαραίτητες εγγυήσεις. Μέσα σ’ αυτό το μπερδεμένο κλίμα βρήκε και νέο προπονητή τον Τιερί Γκουντέ που αν και γνωρίζει την κατηγορία, τα τελευταία χρόνια απείχε από κάποιο πάγκο.

Οι προτάσεις του κουπονιού της Παρασκευής

(22:30) Εστορίλ - Μορεϊρένσε: Οι δύο ομάδες έκλεισαν το 2014 στα πάνω τους, αλλά έχασαν τα πρώτα τεστ του νέου χρόνου. Η Εστορίλ έτρεχε αήττητο έξι αγωνιστικών πριν το εύκολο 3-0 από τη Σπόρτινγκ, όπου δεν έβγαλε την απαραίτητη σκληράδα. Στο τελευταίο εντός έδρας ματς κέρδισε (1-0) την έκπληξη της χρονιάς Γκιμαράες. Αυτό που μένει να φανεί είναι πως θα προσαρμοστεί στις απώλειες των Κούκα (εξτρέμ), Μπαμπάνκο (αριστερός μπακ), Μπαλμπόα (φορ), που έφυγαν για το Κόπα Αφρικα, με τους δύο πρώτους να αποτελούν βασικά γρανάζια. Η Μορεϊρένσε επισκέπτεται το «Αντόνιο Κοΐμπρα ντα Μότα» με δύο βαθμούς παραπάνω από την Εστορίλ, αλλά επίσης έρχεται από ήττα μετά το (αποτέλεσμα λεπτομερειών) 2-1 στην έδρα της Σετούμπαλ, όπου κέρδιζε στο πρώτο ημίχρονο. Με πορεία πάνω των προσδοκιών ως τώρα κι έχοντας βγάλει όλο το Δεκέμβριο χωρίς ήττα, πάει στο σημερινό ματς χωρίς να νιώθει ιδιαίτερη πίεση. Στριμωγμένος ο άσος στο 1,80. Η Εστορίλ είναι πιο ποιοτική επιθετικά, αλλά η Μορεϊρένσε είναι δύσκαμπτη και συνηθίζει να στέκεται καλά εκτός έδρας. Εναλλακτική σκέψη που πηγάζει από τα στατιστικά τους το ακριβό over (2,40), η Εστορίλ μετράει 5/7 εντός έδρας και η Μορεϊρένσε 5/8 εκτός, δεν μπορεί να είναι τυχαίο .

(02:00) Αουνταξ - Αντοφαγάστα: Παιχνίδι για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κλαουσούρα της Χίλης. Η Αουνταξ ήταν εντυπωσιακή στην πρεμιέρα στο 2-0 επί της Ουνιόν Εσπανιόλα, το πήρε εύκολα, έβγαλε καλά στοιχεία και έχει αυτοπεποίθηση. Από την άλλη, η Αντοφαγάστα προέρχεται από την ήττα με 3-2 απέναντι στην Ουν. Κατόλικα, σε ένα ματς που έβγαλε πολλά προβλήματα και έδειξε ότι δεν είναι έτοιμη.

(04:00) Σάντος - Βερακρούζ: Σέντρα στο Κλαουσούρα 2015 στο Μεξικό. Η Σάντος έρχεται από ένα Απερτούρα στο οποίο δεν δικαίωσε τις προσδοκίες κι έμεινε εκτός πλέι οφ, ωστόσο ανανεώθηκε μεταγραφικά και συνεχίζει να διατηρεί ένα από τα ποιοτικά ρόστερ, που της επιτρέπει να συντηρεί υψηλές βλέψεις. Από την άλλη, η Βερακρούζ μπαίνει στη μάχη από την τελευταία θέση της ειδικής βαθμολογίας (ισόβαθμη με Πουέμπλα και Λεόνες Νέγκρος) κι έχει πρωταρχικό στόχο να σώσει την κατηγορία. Επίσης φρόντισε να ενισχυθεί, κυρίως επιθετικά, όπου είχε μεγάλο πρόβλημα στο Απερτούρα και τερμάτισε με τη χειρότερη επίθεση. Απέκτησε παίκτες που της δίνουν καλές προδιαγραφές και ο τεχνικός της, Κάρλος Ρεϊνόσο, προανήγγειλε πιο επιθετική φιλοσοφία, κάτι βέβαια που μένει να φανεί και στην πράξη. Δεν βλέπουμε κάποιο νόημα στον άσο του 1,65, που ειδικά για πρεμιέρα κρίνεται χαμηλός. Από την άλλη θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε και τι ψάρια πιάνει η αρκετά αλλαγμένη Βερακρούζ, που από σήμερα ξεκινάει τους… τελικούς.

(05:30) Μονάρκας - Τολούκα: Τη χειρότερη ομάδα του Απερτούρα αποτέλεσε η Μονάρκας, που τερμάτισε τελευταία και με την πιο ευπαθή άμυνα, ενώ εντός έδρας έχανε σχεδόν από όλους (1-1-6), όμως αναμένεται αλλαγμένη, άλλαξε προπονητή, ενισχύθηκε σε βάθος και μπαίνει στο Κλαουσούρα με δίψα για ρεβάνς. Η Τολούκα βέβαια είναι πιο ποιοτική, πιο στρωμένη και πιο φιλόδοξη. Τις τρεις τελευταίες φορές έφτασε ως τα ημιτελικά και πλέον ψάχνει το βήμα παραπάνω, δεν άλλαξε ιδιαίτερα το ρόστερ της και διατηρεί αβαντάζ σε σχέση με τη σημερινή της αντίπαλο όσον αφορά την ομοιογένεια. Το κλικ στο διπλό (2,55) δείχνει λογικό, ωστόσο η Μονάρκας κάνει ένα νέο ξεκίνημα, είναι πρεμιέρα και θα πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι.

PUT YOUR MONEY

Ορλεαν - Αρλ Χ (3,35 στο Stoiximan.gr)

Λεβάντε - Λα Κορούνια 1 (2,25 στο Stoiximan.gr)

Αουνταξ - Αντοφαγάστα 1 (1,65 στο Stoiximan.gr)

*** Match Money, κάθε Τρίτη και Παρασκευή, στα περίπτερα!

*** Μην ξεχνάς, αναλυτικές ειδήσεις, προγνωστικά, στατιστικά και τζίροι στο www.matchmoney.com.gr

*** Η ψηφιακή έκδοση του Match Money στον υπολογιστή ή το tablet σου με 1,79€!

News 24/7

24MEDIA NETWORK